Здравейте на всички.казвам се Георги Стоянов от град Севлиево.Някои ме познават като Жоро алфата.Сигурно сте ме виждали ,тя е единственната черна 156-ца в града.Интересува ме дали има членове на клуба в Севлиево или Габрово и ако има дали ще пожелаят да се свържат с мен за обмяна на опит.Ще се радвам да разбера че несъм единствения маняк в Севлиево.
Известие
Collapse
No announcement yet.
има ли алфисти в Севлиево или Габрово
Collapse
X
-
Аз съм колега от СевлиевоИдвам си долу горе 1-2 пъти в месеца и за събота и неделя
Сега съм тук обаче до 4тия януари, така че ако решиш ми драсни едно ЛС или ми се обади по телефона и може да се видим да обменим опит
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАз съм колега от СевлиевоИдвам си долу горе 1-2 пъти в месеца и за събота и неделя
Сега съм тук обаче до 4тия януари, така че ако решиш ми драсни едно ЛС или ми се обади по телефона и може да се видим да обменим опит
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеПознавам двама алфисти от Габрово - NHG - Николай - много готин човек и Петко (последния не пише във форума и има една супер готина 90-ка)
Ааа не е вярноПетко пише във форума с никнейм- Petko77 ...той има и 155ца 1.6ТС, която я кара баща му в Гърция
Има и още един голям алфист от Габрово с темпра 4х4 и пежо 205рали, а брат му с 155 1.8 8в, ама се кара в Белгия
Викам да си направим една срещичка Севлиево/Габрово??Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеПознавам двама алфисти от Габрово - NHG - Николай - много готин човек и Петко (последния не пише във форума и има една супер готина 90-ка)
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение.................
Викам да си направим една срещичка Севлиево/Габрово??
Добре дошъл тук на Го4ето!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Ами колеги дайте да се съберем пък каквото сабя покаже.Идеята никак не е лоша.Тъкмо ще прокараме пътя за популязиране на марката в града и оттам за набиране на нови членове(дай боже).Защото все пак трябва да се тръгне от някъде.Има вече доста алфички в града и сигурно с една такава сбирка ще успеем да ги провокираме и да събудим техния интерес.Предполагам че като видят че не сме двама или трима,по лесно ще ни приемат и то без насмешка
Comment
-
Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщение+1 от Севлиево - тъмно син спортвагон :PЕдиния път видях, че возеше Симеончо...
Как се казваш може да се познаваме случайноAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеА, то лятото иде... а алкохол все ще се намери - де по изгодно, де както дойде...
@nightroller:дано не си идваш по неприятни поводи!... дано все са приятни - но едно е сигурно - пролетта и лятото съм всеки уикенд при вас
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеи аз така казвам... дано все са приятни - но едно е сигурно - пролетта и лятото съм всеки уикенд при вас
Ама пък живеем в 21век има апчета за отслабване
Колега nhg има ли свястни майстори на Алфа в Габрово? Говорим за хора с оборудване и апаратура...Примерно една качествена диагностика може ли да се направи на 156 да речемAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment