Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересен двубой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересен двубой

Здравейте, колеги! Едно приятелче си взе 1 баварец - много изпипан наистина ,2004 година, 3 000 кубика дизел - 204 коня, ръчка. Колата е в много добро състояние и наистина много си върви. Аз имам 156 Селеспийд и му казвам, че един една 156-ца 6 цилиндрова 192 коня, бензин (мисля, че толкова беше), ще го мине и той не ми вярва. Според вас?

Първоначално публикувано от Marin_V Покажи съобщение
    Здравейте, колеги! Едно приятелче си взе 1 баварец - много изпипан наистина ,2004 година, 3 000 кубика дизел - 204 коня, ръчка. Колата е в много добро състояние и наистина много си върви. Аз имам 156 Селеспийд и му казвам, че един една 156-ца 6 цилиндрова 192 коня, бензин (мисля, че толкова беше), ще го мине и той не ми вярва. Според вас?
    И аз не ти вярвам .
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абсурд, само ако е зверски пипната.
      Arena Coast Customs

Comment

Предполагам за 3-ка говориш, но шанса на алфата според мен е нулев.

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          И аз не ти вярвам .
          И аз също!!!
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

аз пак казвам че алфата има шанс аз сам от берковица и при нас има бмв 3.0 184 коня дизел и сам виждал как набира и не сам доволен

така че един плюс за алфата от мен
            Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
            Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Алфата е просто без шанс!
              Audi A6 3.0 TDI
              Infiniti FX35

Comment

мм според мен пък такова чудо БЕЗ ШАНС няма при такива близки коне и шофьорите оказват много голям влияние......
                Такаче един плюс от мен за Алфата и колега не се отказвай въпроса е да си верен на тва което ти харесва
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

А според вас кое е по бързо бмв 320 феис лифт 150 коня маи или алфа 156 1.9 спорт вагон ?

Comment

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
                    аз пак казвам че алфата има шанс аз сам от берковица и при нас има бмв 3.0 184 коня дизел и сам виждал как набира и не сам доволен

така че един плюс за алфата от мен
                    Тука говорим за БМВ 3.0 дизел 204 коня, което е комън-рейл и върви много.
                    А дизела дето е 184 коня като го видиш бягай надалече от него, той дори не е и комън-рейл.
                    Колкото и да не ми се иска да го кажа, Алфата няма шанс. Пустото му БМВ е много вървежно
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

И аз мисля че алфата 2.5 атмосферен 190 коня няма шанс срещу този баварец. С това серьозно дизелче 3.0д 204 коня трябва да се пуска срещу 3,2 или 3.0 V6 24V.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                        Тука говорим за БМВ 3.0 дизел 204 коня, което е комън-рейл и върви много.
                        А дизела дето е 184 коня като го видиш бягай надалече от него, той дори не е и комън-рейл.
                        Колкото и да не ми се иска да го кажа, Алфата няма шанс. Пустото му БМВ е много вървежно
                        184 коня е КОМЪН РЕЙЛ не се изказвай неподготвен, просто е по стария мотор и върви по малко от 204коньовия.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Duel : BMW 330 Cd (E46) vs Alfa Romeo 156 V6

И според този сайт алфата няма шанс. Освен може би на много къса отсечка.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Тук зависи коя кола в какво състояние е!
                            И шофирането най-вече, тоя с бавареца да не се възнася...да не отнесе един хубав шамар
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е да... но сравняваме автомобилите, а не шофьорите
                              Това BMW ще разпори Алфата от всякъде... кофти , но факт.

Comment

Working...
                              X