Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересен двубой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе що толкова комплекси от тия баварци не мога да разбера...
    Всяка марка си има силни и слаби модели ама като че ли всички тука ги интересува да бият баварците...
    Ако излезе някой еквивалентен (или по-слаб) опел примерно, да натупа всички гореспоменати, сигурно няма значение, важното е да се бият беемвета...

Comment

аз залагам на БМВ-то карал съм такова и после като се качих в моита АЛФА ми се стори че не се движа,според мен на това БМВ му трябва някоя 159 2.4
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Аз имам 2.5 Алфа, дразнил съм се със много коли на пътя, до сега неми се е случвало да срешна, BMW което да върви колкото Алфата. Все пак това е АЛФА. тъкива коли сам ги пробвал със Мотоциклетат по магистралата, голяма рядкос е базов автомобил на швабите да вдига над 240 км. Даже и великите им Мерцедеси, вървят около 245 км.

Comment

Дрън дрън.... та пляс
          Това, че ти не си срещнал - не значи, че няма

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Ако излезе някой еквивалентен (или по-слаб) опел примерно, да натупа всички гореспоменати, сигурно няма значение, важното е да се бият беемвета...
            Ето едно нещо , което ми обра точките:http://vbox7.com/play:1029dcc1
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от Кондор Покажи съобщение
              Аз имам 2.5 Алфа, дразнил съм се със много коли на пътя, до сега неми се е случвало да срешна, BMW което да върви колкото Алфата. Все пак това е АЛФА. тъкива коли сам ги пробвал със Мотоциклетат по магистралата, голяма рядкос е базов автомобил на швабите да вдига над 240 км. Даже и великите им Мерцедеси, вървят около 245 км.
              Повярвай ми лично познавам друго бмв 3,5 бензин битурбо, с това да си нямаш работа Иначе ще ми е много интересен евентуалния двубой, откъде си ти?

Comment

Забравяйте ги тия...
                Бе нещо много фантазии напоследък в тоя форум....
                Не,че БМВ-то върви чааак толкова много,просто алфата не върви колкото си мислите
                И тва,че стокови немски коли не вървяли повече от 240 ....ама моля ви се
                Кондор,ако си от София,ела да се пробваш,точно в момента съм с БМВ,стоково
                Mercedes ML 63 AMG 07'
                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                156 2.0 20V Turbo
                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                sigpic

Comment

Викаш швабите правят бавни коли, я виж какво гледах току-що в съседна тема Bmw M6 vs Audi Rs6 vs Ferrari Maranell
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 16:37.

Comment

Аз съм бил свидател на
                    335(м-макет) вс 2.5в6 алфа от спирката над полиграфическия (горе) до окръжна....бмв-то четеше емблеми ... !
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Доко, тук говорим за базови автомобили, гледам на това BMW нещо, маи му свети ауспуха, тази система маи нещо-нети е ясна. Коментираи по случеят, Доко.

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                        Аз съм бил свидател на
                        335(м-макет) вс 2.5в6 алфа от спирката над полиграфическия (горе) до окръжна....бмв-то четеше емблеми ... !

интересно 300кс. срещу 190кс,как става така,много бързи тея алфи бе хора
                        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Доко, тук говорим за базови автомобили, гледам на това BMW нещо, маи му свети ауспуха, тази система маи нещо-нети е ясна. Коментираи по случеят, Доко.
                          Я разясни малко, че тука у нашИто селУ светещи аспуси сме не видели, тва ши я интересна тая система...

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                            Аз съм бил свидател на
                            Айде бе?! А,ти как успя да закараш до там и да видиш,че алфата 2.5?А,че БМВ-то е 335?!?!С "М пакет" може да е и 318d И такива алфи 2.5 не се срещат под път и над път,така,че много малко вероятно.А,ако погледнеш малко данни,ще видиш,че е невъзможно.

Базови са де Коментирай ти за РС6-цата
                            Май на теб не са ти мн ясни нещата.
                            Аз ти казах,ела да си свериш часовника,моето не е 335 и почтиии ги вдига 200
                            Mercedes ML 63 AMG 07'
                            159 TI 2.4JTDm SW 09'
                            156 2.0 20V Turbo
                            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                              Ето едно нещо , което ми обра точките:http://vbox7.com/play:1029dcc1
                              Мисля, че тази Астричка гледах в един клип - дето тъй да се каже едно Ламборгини неможа дори да и диша във врата....
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Доко, нямам намерения да споря, просто изказах мнение, но това у вашето село не знам дали го асемелирате!!!

Comment

Working...
                                X