Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересен двубой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Кондор Покажи съобщение
    Доко, нямам намерения да споря, просто изказах мнение, но това у вашето село не знам дали го асемелирате!!!
    Виж Ванката кво те пита, остай нас от село, врем си крушки у аспусите да светят, найш кви яки системи стаат...

Comment

Първоначално публикувано от Кондор Покажи съобщение
      Аз имам 2.5 Алфа, дразнил съм се със много коли на пътя, до сега неми се е случвало да срешна, BMW което да върви колкото Алфата. Все пак това е АЛФА. тъкива коли сам ги пробвал със Мотоциклетат по магистралата, голяма рядкос е базов автомобил на швабите да вдига над 240 км. Даже и великите им Мерцедеси, вървят около 245 км.
      Интересно, кво като е Алфа, баце....сигурно е над законите на физиката...
      а тия бмв-та са направи си сам всичките, така че тва 335 по-нагоре кой го знае кво е било...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Към колегата Кондор:

Колега, това коя подред Алфа ти е?
        Какви други Алфи си карал?
        Какви други коли си карал?

Мислиш ли, че с твоята свръх-бърза 2.5 V6 ще успееш на 400м. да се справиш дори с една дърта, изгнила 33-ка с кубатура едвам 1700 кубика, а какво остава с БМВ-та с доста съвременни и по-големи мотори?

Ще ти дам 1 жокер: От 33-ката на 400м. 2.5 V6 пада. Проверено е. Има и свидетели. Аз конкретно този V6 не мога да го нарека много бърз.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
        X