Известие
Collapse
No announcement yet.
Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?
Collapse
X
-
миналата седмица се натегнахме с едни авери на бул. България 156-ца 2.4, ауди А4 1.8Т и аз с Опела 2.2 бензин и ги отцепих и двамата с много.
Пичагата с Алфата после каза че е тръгнал лошо и не е напъвал после много, но въпреки това вървеше стабиларка.
Да върви да върви, ама БМВ 530, неможеш да разкъсаш....возил съм се в Е39 530...върви си мамка муIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Здрасти, и от мене! По темата искам да споделя, че карам 2.4жтд - 136к.с., и имам представа колко върви. В същото време съм се возил в 530д - 218к.с., така че според мен шансовете на алфата са нулеви( никакъв шанс).
Проблема идва от неправилно озаглавената тема, нещо от типа на „ Вдигнах 200 зад едно БМВ ", ще е в пъти по-добреAlfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеминалата седмица се натегнахме с едни авери на бул. България 156-ца 2.4, ауди А4 1.8Т и аз с Опела 2.2 бензин и ги отцепих и двамата с много.Или другите "състезатели" не бяха в час със гонката
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Абе гледам в повечето теми Алфите все бегачки. Но на драг дея бяха 10 коли. Като ходиме на гонки на 202-ра си ходиме все 10 души. Иначе на всеки светофар бегачки колкот щеш.
Как ви хрумна да сравнявате 136кс срещу 231кс. Някои карал ли е и двете коли??? момчета смешно е.........
Може да пуснете тема в БМВ форума да се позабавляваме
Comment
-
Аз съм се пускал с Астра Купе (тая, симпатичната на Бертоне) 2.2 беше, на няколко светофара все един и същ резултат - да следващия светофар като залепени. Бях с 33-ката от подписа, газовия хладилиник, но при гонката бях на бензин. Очаквах да ме бие с много, но се получи неочаквано. На момченцето с Опела му стана много кофти и се изнерви много от моя ръждилник.
Не очаквах толкова слаба динамика от тоя Опел, при условие, че моя кош е някакви мижави 107 коня, при това са беле преди 18 години, сега не се знае колко са останали.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеКак ви хрумна да сравнявате 136кс срещу 231кс.Last edited by Доко; d.m.y г., 20:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеАбе гледам в повечето теми Алфите все бегачки. Но на драг дея бяха 10 коли. Като ходиме на гонки на 202-ра си ходиме все 10 души. Иначе на всеки светофар бегачки колкот щеш.
Как ви хрумна да сравнявате 136кс срещу 231кс. Някои карал ли е и двете коли??? момчета смешно е.........
Може да пуснете тема в БМВ форума да се позабавлявамеПусни я ти темата
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеТи нищо не разбираш ся, тва 136 коня са мерени на задните колела на Алфата, от завода на алфа крият истинската мощностAudi A6 3.0 TDI
Infiniti FX35
Comment
-
Трябва да се внимава много с тия 136 коньови ЖТД-та, изключително са зли в стоков вариант. Тия дни усетих нещо много странно. Стъмни се 1 час по-рано. Много се чудих, но чак сега разбрах истината. Той чонекът със 156-цата рязко е дал газ и земното кълбо се е превърняло под мощта на дизелчето и затова се случи тая аномалия.....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТрябва да се внимава много с тия 136 коньови ЖТД-та, изключително са зли в стоков вариант. Тия дни усетих нещо много странно. Стъмни се 1 час по-рано. Много се чудих, но чак сега разбрах истината. Той чонекът със 156-цата рязко е дал газ и земното кълбо се е превърняло под мощта на дизелчето и затова се случи тая аномалия.....Last edited by Доко; d.m.y г., 20:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТрябва да се внимава много с тия 136 коньови ЖТД-та, изключително са зли в стоков вариант. Тия дни усетих нещо много странно. Стъмни се 1 час по-рано. Много се чудих, но чак сега разбрах истината.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Всяка нощ сънувам как спирам напряко на някоя бензинова бегачка, ръчна горе-газ до долу и я пребоядисвам черен мат ..156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
трябва да се направи раздел "забавни" тази тема е точно за там ,аз лично съм се пробвал с 320d 150hp аз бях с е 30 325ix дръпнах му старта с 7-8 коли и после мина покрай мен все едно бях спрял нямах никакъв шанс ,не че325 е някаква бегачка но върви прилично пък и по харектеристики са почти еднакви,320-та е на мой приятел и съм я карал много пъти върви уникално той така я купи може да има някакви интервенции по нея като чип.а пък за 330d да не говорим как върви,а дори да е и 530sigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
Comment
Comment