Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
    винаги носа един джоп с татул!!!!

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:29 ----------

колега извинявай !, ти ли беше когато предприеех троинното изпреварване???
    Да, съжалявам , че се дръпнах по късно, ама на ГТВ то не съм му свикнал на тясното задно стъкло. и докато видя легендата ти закъснях
    П.П. Като се поразмрази ще пробвам GTV то срещу 745i - карах БМВто сега по празниците(даже ме видяли в Мелник с БМВ и ме обвиниха в измяна на марката) и все имам чувството , че не е чак толкова бързо БМВ то - може да е измамно заради това, че е много тихо в БМВ-то.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ей тва е...

Иначе нещото, което ме ИЗУМЯВА как Омега 2.2 бензин 144коня може да бие 136коня алфа дизел или 1.8Т ?!?!? Омегата трябва да има гооолямо турбо монтирано, че да върви накантар с тях

Това е най-най най умрелия бензинов опел на светът! 2.0 136коня върви по-добре, а 115коневия върви само една идея по-слабо!!!Монтирани в омега...

Всъщност е толкова спрял, че смятам че няма алфа, която да не може да го бие!...няма...дори и 1.4ТС

Предизвиквам колегата ves_v8 на гонка. Аз ще съм с пропан бутан Алфа 2.0 8клапана. Може и на пари Пък после може и една сверка с 1.6ТС и 1.8ТС да се направи...

2000г.>опел= 3.0 = вървеж
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 09:51.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        Орела да няма крила случайно Или другите "състезатели" не бяха в час със гонката
        Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
        Тва опела 2.2 -147 коня ли е,че аз скоро се дърпах с такъв двигател само че на Астра и имаше оправдания че гумите на човека били износени и много му се включвали блокажите,сами си мислете какъв е бил краят!
        Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Ей тва е...

Иначе нещото, което ме ИЗУМЯВА как Омега 2.2 бензин 144коня може да бие 136коня алфа дизел или 1.8Т ?!?!? Омегата трябва да има гооолямо турбо монтирано, че да върви накантар с тях

Това е най-най най умрелия бензинов опел на светът! 2.0 136коня върви по-добре, а 115коневия върви само една идея по-слабо!!!Монтирани в омега...

Всъщност е толкова спрял, че смятам че няма алфа, която да не може да го бие!...няма...дори и 1.4ТС

Предизвиквам колегата ves_v8 на гонка. Аз ще съм с пропан бутан Алфа 2.0 8клапана. Може и на пари Пък после може и една сверка с 1.6ТС и 1.8ТС да се направи...

пичове, никога досега не съм се състезавал с омегата, тя е дизел и е 125 к.с.
        В първият си пост когато казах за гонката с Аудито и Алфата говорих за другият ми опел, който не съм записал в подписа си. Става дума за Вектра 2.2 бензин, която е 155к.с. и е 2008 година.
        Иначе съм навит да се пусна с когото и да било, особено с VFTI. и да паднем и да бием пак
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Чакайте да обобщя малко...
          "...Аз чух че най-новата част на Бавни и Яростни щяла да бъде с Alfa 156 2.4 печка комби И щяла да пръхти във врата на няква бавария "
          "... И Вин ДИЗЕЛ щял да е кара мощната въглищарка и да сумти като смъртно ранен лос във врата на БМВто"
          " Как ви хрумна да сравнявате 136кс срещу 231кс."
          "...Ти нищо не разбираш ся, тва 136 коня са мерени на задните колела на Алфата, от завода на алфа крият истинската мощност "
          "....Трябва да се внимава много с тия 136 коньови ЖТД-та, изключително са зли в стоков вариант. Тия дни усетих нещо много странно. Стъмни се 1 час по-рано. Много се чудих, но чак сега разбрах истината. Той чонекът със 156-цата рязко е дал газ и земното кълбо се е превърняло под мощта на дизелчето и затова се случи тая аномалия....."
          "...Тва е щото имат много нютонметри, и най-вероятно при старта е приложил третия закон на Нютон - "На всяко въздействие съответства равно по-сила и противоположно по-посока противодействие"."
          Кефите мъ. Като напиша книгата ще се обадя да питам за авторските права...
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• между другото, тва сигурно е единствения форум, в който се делим на печки и не-печки....
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Та*ак да става

п.п. Ако има гонка с VFTI и ves_v8 искам и аз да дойда!!
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                Да, съжалявам , че се дръпнах по късно, ама на ГТВ то не съм му свикнал на тясното задно стъкло. и докато видя легендата ти закъснях
                П.П. Като се поразмрази ще пробвам GTV то срещу 745i - карах БМВто сега по празниците(даже ме видяли в Мелник с БМВ и ме обвиниха в измяна на марката) и все имам чувството , че не е чак толкова бързо БМВ то - може да е измамно заради това, че е много тихо в БМВ-то.
                Кой те обвинява бре! Надявам се, че си изкарал готино в Мелник на Нова година!
                Аз като те видях таман се спускаше надолу към шосето, а аз бях пеша. Щях да ти се обадя, ама късно се осъзнах, че си ти.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Понеже темата доооста се отклони от заглавието, аз да върна малко нещата с едно изказване на Айртон Сена (което цитирам по памет): "Да си втори, това означава да си първи от загубилите."

Иначе тия 156 печки, след като са толко големи бегачки, могат ли да бият живата легенда фиат браво 1.6 16v, която отнася 200-, 300- и 400-коньови коли на полусъединител (за купета турбо, пунто ГТ-та и ХГТ-та изобщо не споменавам, те са под класата на 1.6/16)
                  Щото явно причината земята да не излезе от орбитата си и да не изгуби наклона си е, че някакси природата така е устроена, че някой със 156 като даде повечко газ, някъде на друго място някой с браво 1.6 в точно същия момент и той се нарязва ама в точно противоположната посока и тези две сили се компенсират...
                  Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 13:46.

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    между другото, тва сигурно е единствения форум, в който се делим на печки и не-печки....
                    Батеее тука няма деление между бензин-дизел.Има само мноооого превъзбудени от 2 модела (еле дизелаците-охлювите правят чудеса)
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                      между другото, тва сигурно е единствения форум, в който се делим на печки и не-печки....
                      Всички знаем, че новите дизели вече вървят като бензиновите коли (ако не и по-добре) и харчат по-малко, ама все пак трябва да се еба*аме с въглищарките, няма как
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                        Всички знаем, че новите дизели вече вървят като бензиновите коли (ако не и по-добре) и харчат по-малко, ама все пак трябва да се еба*аме с въглищарките, няма как
                        Като има кой да вързва на е*авките
                        Ами новите бензинови как вървят, примерно 1.4 мултиеър, мухахаа ???

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Ей тва е...

Аз пък искам с тебе
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Аз пък искам с тебе
                            Ти пък де се буташ с бавния дизел срещу бързата пропан-бутанка. Ако искаш си запиши час за гонка. Първата свободна дата е 2ри март
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Ти пък де се буташ с бавния дизел срещу бързата пропан-бутанка. Ако искаш си запиши час за гонка. Първата свободна дата е 2ри март
                              ауууууу Живко тооооооооооооооооо те утепаа .хахахах
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

На 2 март в 6:30 сутринта на 202 та искам
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X