Първоначално публикувано от BatVas
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добре ли е да дишаш във врата на 530хд ?
Collapse
X
-
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНа 2 март в 6:30 сутринта на 202 та искамAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеНяма да намериш никой по тва време!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНяма как той ще е там на изгрев слънце на чертата
Айде стига спам в темата за спамРазбрал съм се за гонка с омегата на Вес, а явно и ще трябва да се гоня с горелката на Живко
Не бих посмял да се гоня с бързия собственик на темата, защото ще ям шамари
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНе бих посмял да се гоня с бързия собственик на темата, защото ще ям шамари
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАмии като знам, че ще дойде печката ти да одими навсякъде, не съм сигурен че ще има изгрев
Айде стига спам в темата за спамРазбрал съм се за гонка с омегата на Вес, а явно и ще трябва да се гоня с горелката на Живко
Не бих посмял да се гоня с бързия собственик на темата, защото ще ям шамари
Ще видиш ти тогава с твойте камъни по твоята глава - Agip power156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе бе мой, шамари може и да не ядеш, ама със сигурност ще ти диша във врата... мухаха.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе бе мой, шамари може и да не ядеш, ама със сигурност ще ти диша във врата... мухаха.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе бе мой, шамари може и да не ядеш, ама със сигурност ще ти диша във врата... мухаха.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеА ся де слънцето нямало да изгрее, ще идвам с бързия голф тогава
Ще видиш ти тогава с твойте камъни по твоята глава - Agip power
ако на номера е РК значело "пестин коня"
ама СН предполагам е "сички надбЕгвам"In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеАз срещу такива зли машини не смея да заставам....страх ме е
ако на номера е РК значело "пестин коня"
ама СН предполагам е "сички надбЕгвам"Но по добре с Голфа щото поне ще има лека интрига 1,6 карб
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:54.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАйде да заставаме ти с омегата аз с Голфa ! И това съвсем сериозно, щото с 156-цата няма смисъл! А ако искаш и с неяНо по добре с Голфа щото поне ще има лека интрига 1,6 карб
Както казах и по-рано с Омегата не се състезавам... жал ми е
Състезавам се само и единствено с Вектрата и ми е мерак да се пусна с някое JTD и с на Венци 155-цата.In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениее ти ся на умрело куче нож вадиш
Както казах и по-рано с Омегата не се състезавам... жал ми е
Състезавам се само и единствено с Вектрата и ми е мерак да се пусна с някое JTD и с на Венци 155-цата.
---------- Post added at 06:33 ---------- Previous post was at 06:32 ----------
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеоПаа кажете къде и кога ще е гонката ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕ каква е пък сега тая вектра?sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment