Известие

Collapse
No announcement yet.

Смях и излагация - КАРБ Форум към 13.01.2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смях и излагация - КАРБ Форум към 13.01.2011

Честито на тези от Вас, които не са чели тези мнения... евала това са управа на форум и клуб в общодостъпна "изключителна важна тема" евала... добри сте.

Форума потъва. Феновете на алфа изчезнаха.

Всеки потребител тук се разглежда като бройка посетител и като нищо повече.... "ГОСТИ В ЧУЖДА КЪЩА" - това са думи на зам. шефа на КАРБ.......

А сега и реклами в подписите... скоро плащанка при регистрация.. все едно вие сте го създали този форум...

Днес и алманах за наркотиците се появи....

Значи е по-важно потребите ли да има ако искат и за прах за пране да си говорят. Евала.

Идва време за ХЕЛИКОПТЕРА! Ако не сте го забравили

реклами, пари и пак пари в тоя КАРБ форум а накрая кво нищо...........

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
    Наско и модераторите могат Има много интересни коментари. Включително и в моя профил. Да не цитирам че ........
    Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Не могат.
    Само администратор има достъп до пълната функционалност на системата.

Съответно да виждат кой за кого и защо е гласувал.
    И това е една от причините да гласувам за спирането и.

Цитирах малко произволни коментари в предишното си мнение.
    Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Това не е вярно. Със сигурност глобалните модератори и още няколко с права на глобални модератори можеха да виждат кой за кого е гласувал. За модераторите на раздели не съм сигурен.
    Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
    Всъщност не.
    Глобалните модератори не виждат кой потребител за кой друг потребител е гласувал. Тоест ако ти погледна профила ти виждам репутацията, както и всеки друг, но не виждам кой е гласувал за теб.
    Да не влизам отново в полемики, да доказвам, да обяснявам, говори с профа. Можеха и глобалните, а за модераторите на раздели, за които не бях сигурен, преди малко се потвърди, че също са имали тази възможност. Това, че малко хора са запознати със софтуера е факт. Често самоназначилите се администратори също нямат идея къде и какво, но това е пък съвсем друг въпрос.
    Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Ахахаха, а най-забавното е, че модератори и администратори не могат да се разберат по между си аджеба кой какво е виждал и имал ли е право да вижда... И после защо изтичала информация от тия "скритите" за обикновените потребители секции на форума...
    Така и така си почнал, кажи сега, имало ли е случаи администратори да променят ръчно репутацията на потребители?
    Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    Точно ти тихо по тая тема! За влизане и ровене в чужди профили дори не си помисляй да се обаждаш! Ама грам!
    Колега, ако имаш нещо да казваш - давай по съвест. Пред моята аз съм чист. А ти чии интереси защитаваш? На клуба? На сервиз? Ти дали имаш информация пипано ли е по потребителската репутация? На хора от конкретен сервиз?

И ПРИСЪДАТА от друга тема:

Първоначално публикувано от koolio
    Е, баце, тва да не би да е автомобилен форум, че да се пише за коли ...
    Бях писал по тая тема наскоро, ама безуспешно ...
    Първоначално публикувано от mimouzunov
    Каква е темата!?
    Каква е идеята!?
    Това тук наистина е срамно вече да се нарече автомобилен форум...
    Като се регистрирах преди 3-4 години беше различно!!
    Сега форумното пространство се пълни със всевъзможни л@ина...
    Last edited by ne0; d.m.y г., 00:31.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Ще ме извиняваш, ама идеята за линк в подписа като екстра към платените теми е лично МОЯ.

Е разбира се, беше с екстри... и понеже си е моя мога да ги кажа и тях, 20% в/у цената бяха екстрите, щото с тия дърлежи кой колко и как кяри от тоя форум беше ми писнало.
    Пак добре, че не ме послушаха напълно... тогава сигурно щеше да стане война

А останалото е в графа драма куин... баш в правилния раздел си го пуснал

Мтел от 6 месеца не могат да си оправят билинг системата, пък не е свършил света, тук за една база и правата и на достъп ще се изядете.
    Нали правите разлика м/у нещо което бърка директно в парите (като билинг система) и нещо което се поддържа от повечето хора на добра воля.
    Някой пропуснал да махне едно R от една две групи... голямото чудо.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Те ако вземат да си направят една статистика за активността на потребителите само през последната година може накрая да им светне за какво става въпрос.
      Що пък накрая не вземат да баннат всички тотал и да си останат само те
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

мисля ме познаваш и за мен парите не са от значение в случая ни най-малко.. Плюс това и аз мога да си сложа релмама в подписа ама това е 0.004 процента от проблемите... във ФОРУМА се поражда такъм колосален спам... и нищо за АЛФА РОМЕО.... нищо истинско... тук там някой се мъчи да напише нещо,,, тук там... форума няма истинска цел или се размива това е проблема.

Това с подписите го забрави... според мен всичко трябва да е разрешено в подписа ама това няма нищо общо със сериозната цел на форума.... къде са мероприятията за 2011 къде са феновете.... нищо.... пародия на дейност...
        кой е клуба ?
        кой е форума?
        смятай щом пруфа дето се кълнем в него е в невидение как работи и се злоупотребява с форума.... смятай влизали с чужди профили... на единия жена му на другия брат му ... няма такава пародия

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
        Те ако вземат да си направят една статистика за активността на потребителите само през последната година може накрая да им светне за какво става въпрос.
        Що пък накрая не вземат да баннат всички тотал и да си останат само те
        скоро гледах едно интервю на човек със заведение, който не бе платил едната си табела на улицата и каза нещо много страшно:
        "аз си заминавам за Нова Зеландия пък те като си останат да се глобяват тука един дръг" - това не е правилно и не е решение... но се случва

и и Пруфа беше казал... вие си говорете и недоволставйте ама от последното такова мнение има 9000 нови регистрации......
        Last edited by ne0; d.m.y г., 00:19.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Много много интересно, прочетох я тая тема за Репа и се вижда как всеки изкарва кирливите ризи на другия...как всеки започва да казва по някоя и друга истина, но как точно тези важни хора, които сте "старите" кучета и се изпокарате какво ще стане накрая??? Това което казва Нено ще излезе вярно че КАРБ се разпада бавно, но сигурно...И всичко това го казвам като един страничен наблюдател...Защото главните действащи лица на форума сте и хората които организирате всички събития, за което само похвали може да получите от мен, но какво става, когато точно тези хора, точно Вие се изпокарате??? Едно ще бъде сигурно че КАРБ ще страда от това!!!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Нали за това спама е отделен в друг раздел... да не се пречка... какво толкова МБ те са евтини в днешно време.

Технически форума се изчерпва с изчерпването на добрите идеи за поддръжка или подобряване на автомобилите, тук там някоя новинка (колко реална е друга тема) и някоя тема по която знания да говорят имат 10 души... 155ГТА например

И до тук с форума... защото в него "сериозния" проблем е, че някой станал от компа и забравил да набие логофф или друг взел, че казал данните на акаунта си на трети.
            Голямо чудо невиждано... давай като Близард да трием акаунти за подобно нещо.
            Драмата покрай боба не искам и да я споменавам.
            А целта на форума е комуникация на фенове, ама и най-големите фенове не могат да говорят само за това на което са фенове.

За останалите неща си има едни хора отговорни, дето аз не мога да говоря от тяхно име... и омесването им във форумна драма не променя нищо.

А Пр00ф не е всезнаещ, такива грешки (с права на достъп) ги гледаме в нашата професия ежедневно.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Има истина в думите ти.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Нали за това спама е отделен в друг раздел... да не се пречка...
              Да ли е само един раздела и мястото във форума със спам...

Ти сещаш ли се как зам. шефа сложи рекламна тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ понеже там били най-многото посещения... смях.....

Пруфа горкия му пуши главата от глупости и глупаци.... Пруфа за мен е човек дето като му звъннах в 22:30 щото ми заби компа откликна.... ама и той жертва пада
              Last edited by ne0; d.m.y г., 00:29.

Comment

и и Пруфа беше казал... вие си говорете и недоволставйте ама от последното такова мнение има 9000 нови регистрации......[/QUOTE]

Така е ама от тия 9000 регистрации колко публикации има, изключая тези от сорта "съвет за килимче" или "ако се дави котката..."
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Е тук проблема не е на форума, а на осъзнаване, че ядрото които са технически грамотни и осъзнати, не могат да очакват същото от всички фенове или ползватели на марката.
                  Опити за капсулиране на твърдите фенове не водят до нищо добро.
                  Просто се приема, че има от всичко за цвят... ценните технически неща се пазят (дори за да прочете някой като му стане интересно) а плявата си отива след време.

И на мен ми се иска раздела с новините и този с тунинга да са най-посещавани ... ама за едното трябват модели и полета на феникса, а за другото условия на местна почва.

Това, че отбирам от автомобилна техника като осмоного от парфюмерия прави ли ме по-малко фен?

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Е тук проблема не е на форума, а на осъзнаване, че ядрото които са технически грамотни и осъзнати, не могат да очакват същото от всички фенове или ползватели на марката.
                    Опити за капсулиране на твърдите фенове не водят до нищо добро.
                    Просто се приема, че има от всичко за цвят... ценните технически неща се пазят (дори за да прочете някой като му стане интересно) а плявата си отива след време.

И на мен ми се иска раздела с новините и този с тунинга да са най-посещавани ... ама за едното трябват модели и полета на феникса, а за другото условия на местна почва.

Това, че отбирам от автомобилна техника като осмоного от парфюмерия прави ли ме по-малко фен?
                    то е ясно че и марката е проблемна и ан 10 години вади модел ама има богата история която може да се коментира и чества и т.н.....

Идеята ми е, че на никой май не му пука за тва и не си дава сметка, че това трябва да е фенски форум за СПОРТНИТЕ АВТОМОБИЛИ МАРКА АЛФА РОМЕО с ДУША и т.н... а не изповедалня и лична драма. И е очевадно, че е важно да има потребители и посещения пък може и за алфа ромео въобще да не става въпрос.... кво от това имаме си 9000 нови регистрации...

Тука сакън да направиш нещо на алфата си, да подобриш и ти казват търговец и то не потребителите а властта. ГЛУПОСТИ!!!!

Да си фен не значи да си технически грамотен (с това не целя да накърня нечие достойство имам предвид че не е механик и прочие) - ПРИМЕР АСПАРУХ МАРКОВ - POOH - истински фен, познавач и т.н. може за дизайна на алфите 7 дена да говори и да рисува.... за историята също.....
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 11:02.

Comment

Е мен и с рисуването не ме бива

Много добре те разбирам, но явно не успявам да обясня добре какво имам предвид.
                      В момента плащаме дан на популярността която марката набира у нас (по какви причини и как е друга тема), което събитие само по себе си е добро.
                      И капсулирането само може да отблъсне хората.

Общите приказки тук са като група колеги отишли на кръчма, няма как да си говорят само за работа нали
                      Ама точно такива кръчмарски изпълнения сплотяват колектива.

Липсата на събития, подобрения, тунинг и т.н. не се дължи на форума, а на съвсем други неща.

Comment

Само дето си пропуснал да цитираш и това мение на профа
                        Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        В интерес на истината след като се закопах задълбочено се оказа че модераторите на раздели са можели да я виждат....
                        А глобалните не
                        Така че Фиоре е прав.
                        То обяснява кой и какво вижда, случайно ли не си го пуснал или просто няма драма така

Душа, автомобили, фенщина. Ти какви душевни, автомобилни и фенски мнения си пуснал напоследък? Щото аз виждам само репортване на чужди реклами и мрънкотене форума отива на едиси къде, включително и тази тема. Някой е виновен че я няма фенщината, някой трябва да пуска такива теми, някой нещо трябва ма не точно ние.
                        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 12:29.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Недей. Няма смисъл да се нападаме личностно. Ако има проблем, то той е в системата.
                          Аз пак ще си кажа стихотворението, пък мога да си поема подигравките, не ми е това най-големия проблем в живота.
                          За мен, проблемът е изцяло в това, че системата не е демократична - не е контролирана от най-високо ниво чрез пряк избор. Няма какво да увъртам - администраторската длъжност не е изборна, а се назначава от хостващия форума, който също не е избираем. Много действия могат да са правилни, но е достатъчно няколко ключови да не са и това компрометира всичко. Не искам пак да изпадам в патосни речи за тоталитаризъм, комунизъм и т.н., но това е най-близко и интуитивно сравнение.
                          Last edited by Pinky; d.m.y г., 11:33.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Нено, нека като казваш нещо да започне е свързано с доказателства, а не както винаги с голословни слухове.
                            Ще можеш ли да ми цитираш къде съм определил хората само като потребители.
                            Съжалявам че трябва да го кажа , но този форум се управлява от слухове, ревове и нападки.
                            Най малко имаш основание че хората от Ус на карб искаме да отдалечим хората от Алфа Ромео. И на мен не ми е приятно че полезността на форума по технически въпроси е сведена почти до 0, но уви и това става заради хората които го използват за лични нападки.
                            Кой някога е говорел за плащане при регистрация. Ако имаш информация можеи да я споделиш. Подозирам че отново пускаш поредната партенка.
                            Да пуснах тема в "Общи" но тя не беше с цел реклама, а с цел повече хора да се възползват от това за което сме успяли да се договорим с въпросната фирма.
                            Знам че се дразниш и си дълбаеш относно сервиза в който работиш но можеш да се поинтересуваш дали лично не съм говорил преди няколко дни с управителя за договор за партньорство, след което въпросния сервиз ще получи и съответните преференции при реклама във форума.
                            В момента се потготвя реорганизация на форума при който всички партньори ще имат раздели и ще бъдат махнати тези които не са партньори. Ще има и нови точни правила но за това сигурно си информиран от хората които са притежатели на домейна.

ПС: (относно фирмата ти) Все още чакаме на клубната поща поща календара с мероприятията на "Алфисти.бг" за да се съобразим с него при изготвяне на програмата на КАРБ
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Пинки, и ти си ИТ ... каква демокрация в предоставянето на услуга изобщо е възможна?
                              Форума сам по себе си не е по-различен, от Скайп например (имаш доставчик на услуга през софтуер и ползватели) - Скайп в условията си те принуждават да се съгласиш да станеш супернод, без контрол от твоя страна на процеса... ако искаш услугата се съгласяваш.
                              Същото е и с форума... от гледна точка услуга.

Вече от гледна точка общност, може да си говорим за демокрация, но там нещата отиват извън форума... отиват на ниво клуб, ниво фенове, ниво ползватели и т.н.

Comment

Working...
                              X