снощи кам 3 някакав голф 2 така испращал колата ми откъм шофъорската врата направо я е смлял, трябва да търся нова .направо сам бесен само да разбера кое ще го обеся на сталба пред нас.търси се червен голф 2,намеря ли го кой е ще стана известен,мамка им пияна селска
Известие
Collapse
No announcement yet.
трепя голфаджии
Collapse
X
-
Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениепред нас точно ,ама съм в Бургас.утре ше ми носят врата 80лв добре ли еи аз ги обичам тез !!!
ари кат го намериш го биии до Пазарджик после аз ще ти го върна до Бургас155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Хех, голяма работа като е голфаджия. То един човек кат е прост и в подводница да го сложиш пак ще намери как да те блъсне на магистралата(примерно).
Колеги знам че е кофти, ама все пак това са ламарини, вярно идиоти много, но добре че поне жертви няма. Все пак ако го намерите внимавайте с боя че да няма разправий из съдилищата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениепред нас точно ,ама съм в Бургас.утре ше ми носят врата 80лв добре ли еsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениепред нас точно ,ама съм в Бургас.утре ше ми носят врата 80лв добре ли е156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
днес сложихме предната врата, старата се наложи да я режем щото отваряне нямаше ,сега я закарах на тенекиджия за задната че иска малко кит,а в събота е при бояджията и по груба сметка ще ми излезе всичко 400лв.доло горе колкото едно каско156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
кой каквото ще да ми говори това си колата на джигитите на 100 процента после са BMW 3ка и Опел астра ГТИ,абе преди 10 години 2 голфа ама 2ка и 3ка черни се гонеха по сред бял ден на Цариградско шосе минаха покрай нас и единият 2ката се заби в задницата на рейса та теб ли нема да те удари джигита прост.
Comment
-
sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
намерих въпросния голф който ме удари,пред един блок някакъв човек се ровеше в този момент в двигатела му,оказа се собственика на колата кам 50г. човек досрамя ме да го бия и се оказа че вапросната вечер колата я е карал сина му 20 г лайненеце ,който го е излагал че се е бласнал в мантинела.156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
Comment