Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Протест срещу цените на горивата!!!

Не че нещо, ама от днес вече цената е 2,35лв... В Румъния хората вече излязоха на улицата, и то масово! http://www.autoplanet1.com/index.php...cat=5&id=12190 и http://www.btv.bg/news/svetut/balkan..._stotinki.html Докога ще си траем като роби, докато тихомълком ни мачкат с всеки изминат ден? И за да не се превърне темата в помия нека пишат хора, готови да направят същото, като колегите в Румъния, за да се предприеме нещо по-сериозно. Теми ще бъдат пуснати скоро във всички автомобилни форуми, и по този начин вашата подкрепа в тази тема може да запали още хора, и така думите да се превърнат в действия! Датата на протеста ще бъде обявена скоро.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Нямаме дупе... за съжаление.
    Остави, че с колите тежи, горивата влачат след себе си всички цени нагоре.

Ама нали трябват пари за проекти, че да гушат тоя и оня, а от митниците не стигат, няма пари у хората да купуват, че да има и от ДДС... пък и я се сетете чия първа дружка е шефа на производството на горива у нас.

Всеки народ си заслужава управлението, да видим дали ще ме опровергаете
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз пък вярвам, че има достатъчно хора, които да излязат, и да накарат "властимащите" да се замислят!!! Ако всички си трайкат накрая и 5лв ще го направят.
      BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Всеки народ си заслужава управлението, да видим дали ще ме опровергаете
        Що тряа някой да те опровергава.Идеята на тази организация до колкото разбирам е да се промени (може би) нещо.Не да се чака тунджата да стане 5 кинта и да се сетиме,че нещо не е както трябва.

Comment

Е това ще е опровержението, ако се получи протест
          Защото до сега получаваме, точно каквото сме си заслужили.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

То винаги се почва по форумите как не сме задружни и какви сме овце, идва протестът и никой от изложилите въпросните мнения не се мярка.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

[QUOTE=morfius;830928]Нямаме дупе... за съжаление.
              Аха ,а пък и е къде по-добре да гледаш само отстрани сеир ,а пък ако се получи нещо ще се възползват и сеирджиите.Прост и беден народ=лесно управляем и послушен ,много послушен.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                То винаги се почва по форумите как не сме задружни и какви сме овце, идва протестът и никой от изложилите въпросните мнения не се мярка.
                Мяркал съм се, че и едни снимки от предни протести бях пускал, как милиционерите и журналистите повече от протестиращите.
                Някога и аз ги организирах, ама видях каквото видях...

А някой да знае колко е цената на горивото и колко са държавните такси, данъци и акцизи върху него?

Comment

Мяркал съм се, че и едни снимки от предни протести бях пускал, как милиционерите и журналистите повече от протестиращите.
                  Някога и аз ги организирах, ама видях каквото видях...
                  Е именно де, аз не визирам теб. Просто засега сме силни на клавиатурата, след още 10 години може и по улиците.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Аз съм "ЗА" и съм готов да застана пред бензиностанция, община или нечий дом
                    Нали имаше протест във Варна пред общината след зимата. Може да се организира пак с малко повече воля..
                    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

А някой да знае колко е цената на горивото и колко са държавните такси, данъци и акцизи върху него?
                      http://www.lukoil.bg/Lukoil/luk/printPrices.do
                      Обобщено-Основна цена за литър А95-1,15лв
                      Акциз за литър А95- 0,71лв
                      ДДС 0,37лв

Общо-около 2,24 цена на едро.

Comment

А защо не протестираме за минимален праг на заплатите примерно..? На мен проблема не ми е, че бензина е станал 3 лева, проблема ми е, че заплатата не ми е 10 бона...

Comment

Прав си с тази минимална заплата не помня поправете ме ако лъжа от 240 лв тва си е направо смях и излагация!Имал съм възможността да бъда в така наречените страни от третия свят,та някои взимат повече от един българин вишист а те са дори без образование!Тука вече не е само до цените на горивата,а парното,тока,водата!Скоро някой да е чул за намаление на някои цени??Аз за осмисления си житейски живот след пълнолетието ми не съм видял нещо да се е променило а да ставаме все по зле!Та по темата ако има протест и аз съм за!!!
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

То да беше само цената - добре! Ами качеството на монополиста. Цял Бургас знае, че има "чадър" над Лукойл от няй високо място - разбирай премиера "слънце" . Та освен че си бичат високите акцизи , няма контрол върху качеството, ценообразуването и т.н.т
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Пишете, пишете, а така и не разбрах - готови ли сте да излезете срещу смотания акциз или???
                              BMW 328i

Comment

Working...
                              X