Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Аз пък вярвам, че има достатъчно хора, които да излязат, и да накарат "властимащите" да се замислят!!! Ако всички си трайкат накрая и 5лв ще го направят.
    Да, аз даже се учудвам на толеранса и човещината на управляващите.
    Аз ако съм от властоимащите, не 5 лв, ами 15 лв ще го направя.Къв е проблема?Хората ще си мрънкат по форуми и седянки и ще си наливат бензинец .
    Така че вместо да се плюе по управници, по-добре е да им се благодари за хуманността и човещината, която очевидно ние не заслужаваме(с овчия си манталитет).

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

Пишете, пишете, а така и не разбрах - готови ли сте да излезете срещу смотания акциз или???
    И за да не превръщаме темата в лАкум :
    Излизала съм на всякакви видове протести.
    Стига да има смислена кауза и и разумно количество протестиращи-там съм.
    Не ми е нужна предварителна подготовка.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      А защо не протестираме за минимален праг на заплатите примерно..? На мен проблема не ми е, че бензина е станал 3 лева, проблема ми е, че заплатата не ми е 10 бона...
      Има резон, защото Румънците приеха закон за това! Ако имаш средно образование, не може да получаваш под 300 евро заплата. Ако си вишист не може да получваш под 500 евро! Това са правила! А тук минималната заплата е 120 евро, без значение какъв специалист си и специлист ли си изобщо...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Това с минималната заплата е чист популизъм. Това само смачква икономиката и изтласква фирми в сивия сектор.
        Стандарт се вдига по точно обратния начин.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

http://www.bgsviat.narod.ru/ - Ето ви отговор на това, защо ставаме все по зле, докато държавите около нас отбелязват икономически растеж ...
          тише едешь - хрен приедешь!
          2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
          http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

И като протестирате за минималната заплата какво ще стане-дори да я вдигнат на 400лв,някой от вас да взима минимална заплата?

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Това с минималната заплата е чист популизъм. Това само смачква икономиката и изтласква фирми в сивия сектор.
              Стандарт се вдига по точно обратния начин.
              Ти сигурен ли си в това?
              Защото минималната заплата е дохода върху който те осигурява работодателя- т.е от нея пряко зависят и социалните придобливки които ти можеш да получаваш.
              Размера на минималната заплата не тласка икономиката към сивия секстор, особенно ако има други работещи закони. Така или иначе работодателя ще е длъжен д ате осигурява на тази минимална заплата. Ако ти негласно се съгласиш да получаваш под нея, а да се подписваш за нея, е твой проблем че си даваш дупето. С какво ниска минимална заплата ще вдигне стандарта? Стандарта не се определя от минималната заплата.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Kondoliza Покажи съобщение
                http://www.lukoil.bg/Lukoil/luk/printPrices.do
                Обобщено-Основна цена за литър А95-1,15лв
                Акциз за литър А95- 0,71лв
                ДДС 0,37лв

Общо-около 2,24 цена на едро.
                Ето тука е истината!!!
                Всеки обижда и обвинява Лукойл, а той почти не коригирал цените години наред!!!
                Всичко е от самите оправници и най-вече акциза!!!

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

Първоначално публикувано от Kondoliza Покажи съобщение
                И като протестирате за минималната заплата какво ще стане-дори да я вдигнат на 400лв,някой от вас да взима минимална заплата?
                Ами тогава средната ще бъде над 800лв!!!
                Отделно минималните здравни и социални осигуровки ще бъдат на 400лв !!! Защото както всички знаем повечето работодатели осигуряват на минимална заплата работниците си!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вие сериозно ли? Наистина ли поне през последните 3 години не сте отваряли сайта lukoil.bg, на който тази информация си я има публикувана и достъпна за всеки зяпач в нета? То от толкова отдавна се коментира, че половината от цената на литър гориво е за държавната хазна. Дори и със стария акциз, пак беше почти същото, защото той беше 0,68 лв за литър.

А сега да ви ужася, че и цената на барел петрол е долна спекулация, най-вече заради повишилото се потребление в Китай и околните рязко дръпнали оризови републики. През 2009, в Манама (Бахрейн), пълен резервоар 60 литра А95 струва 4 (четири) щатски долара. Източник - приятелите ми репортери, присъствали там за ГП на Бахрейн във Формула 1.

Е, сЕдете си дОма и ругайте по форумите... през това време доброволно и примиримо пълним гушките на републиканския ни бюджет и респективно този на ЕС, откъдето идват заповедите да се надува акциза...
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

В крайна сметка ще има ли протест? И ако да - къде и кога

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

тия протести станаха като неделните срещи
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                        В крайна сметка ще има ли протест? И ако да - къде и кога
                        Ще има, но първо трябва да се уточни дата, места, и да се получи разрешение разбира се! Аз лично съм малко разочарован от липсата на активност - мислех си, че има повече сериозни хора в тоя форум...
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

Ще има, но първо трябва да се уточни дата, места, и да се получи разрешение разбира се! Аз лично съм малко разочарован от липсата на активност - мислех си, че има повече сериозни хора в тоя форум...
                          Аз съм навит,само да се каже когаИ без тва сме единствената страна в света,където нафтата е по скъпа от бензина
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Там съм, ако трябва на работа няма да отида!
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ако се получи нещо и на грам различно от днешния с/у мобилните, ще трябва да обявим възкресение...
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                Ти сигурен ли си в това?
                                Защото минималната заплата е дохода върху който те осигурява работодателя- т.е от нея пряко зависят и социалните придобливки които ти можеш да получаваш.
                                Размера на минималната заплата не тласка икономиката към сивия секстор, особенно ако има други работещи закони. Така или иначе работодателя ще е длъжен д ате осигурява на тази минимална заплата. Ако ти негласно се съгласиш да получаваш под нея, а да се подписваш за нея, е твой проблем че си даваш дупето. С какво ниска минимална заплата ще вдигне стандарта? Стандарта не се определя от минималната заплата.
                                Сигурен съм, да.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X