Наградите Дарвин се раздават ежегодно на хора, които са направили огромна услуга на генетичния фонд на човечеството, умирайки по особено тъп начин http://lemons.btourism.com/darwin.php?page=0
Известие
Collapse
No announcement yet.
наградите Дарвин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеГледъл съм един игрален филм на тая тема, за един застраховател, който разследваше такива случаи, филма е много готин, но не се сещам заглавиетоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеГледъл съм един игрален филм на тая тема, за един застраховател, който разследваше такива случаи, филма е много готин, но не се сещам заглавиетоAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Да, така беше, Наградите Дарвин, а иначе филмът е интересен с идиотските случаи, които бяха показани.Е то е ясно, че не може да се очаква кой знае какъв дълбок сюжет, просто развлекателен.Най ми хареса, един, който си монтира двигател от самолет на колата.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа, така беше, Наградите Дарвин, а иначе филмът е интересен с идиотските случаи, които бяха показани.Е то е ясно, че не може да се очаква кой знае какъв дълбок сюжет, просто развлекателен.Най ми хареса, един, който си монтира двигател от самолет на колата.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment