Известие

Collapse
No announcement yet.

Пърдите ли пред половинката си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен в самото начало не е разумно такъв вид " гърмене ", но след това, след опознаване, на шега няма нищо лошо да цъснеш ... за да стане забавно ако мирише, това е друг въпрос съшо така е и доста комичен тест за вярност

Comment

По темата : всички пърдят .. мъже, жени, деца, старци, фотомодели и т.н. Аз го правя така, че да не преча и да не смущавам околните

Извън темата : от всички държави дето съм бил, най-грозно впечатление ми направиха германците .. германец до германец, тук там някой немец .. в Алди точно на касата един се изпърдя под носа ми, Бургер Кинг-а сутрин миришеше на фъшкии, общо взето най-безскрупулни в това отношение са те.
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Жените са коварни същества, пускат ги по терлички и после обвиняват друг
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

В тая връзка имах куриозен случай......забих едно от най - желаните пичета в града, фешън мадама, стройна с кукленска физиономия и стегнато барабанче, славеща се че не дава на секи, подбира, и не си пада по връзките......човек трябваше да даде всичко от себе си за да я ухажва както подобава, да я изведе няколко пъти насам - натам, и да не бъде особенно директен, щото моментално бива отсвирван.....потрудих се аз както трябва, свалих доста звезди, и стигнахме до куломинационния момент в едно приятно и дискретно мотелче до ЯЛ, близо до Веселиново ползвано най вече за такива цели, с приятна вана, тиви, клима, и изобщо все неща спомагащи за приятни креванти изживявания.......
          Гмурнахме се ние в кревата, и като са начало започнах с нещо тривиално, мисионерска поза, все пак изненадите и развинтеното въображение трябваше да остане за накрая......
          ...и както си извършвам аз възвратно постъпателни движения, групичка газове раздразнени от дискомфорта в който ги поставих с мощните си тазови движения, изненадващо решиха да напуснат това негостоприемно тяло......проправяйки си път през чревния ми тракт, те набързо стигнаха до портичката и недвусмислено показаха че е въпрос на време да разбият вратата.......
          Изпаднал в безизходица, направих едниственото което можех докато бях мисионерски - с длани от двете страни на главата и запуших ушите, като същевременно с напускането на натрапниците и залепих звучна целувка, измучавайки с възможно най - висок глас "М-м-м-му-у-у-а-а-а-а".......
          Бях убеден че момето не успя да разбере нищо, за мой късмет беше и лято, джамците бяха отворени, а и стаята беше голяма, натрапниците се пръснаха из нея, и не оставиха следи от присъствието си........минах леко.......иначе щеше да ми излезе лошо име сред нежния пол из града, знаете ги жените как си споделят тва онва......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            В тая връзка имах куриозен случай......забих едно от най - желаните пичета в града, фешън мадама, стройна с кукленска физиономия и стегнато барабанче, славеща се че не дава на секи, подбира, и не си пада по връзките......човек трябваше да даде всичко от себе си за да я ухажва както подобава, да я изведе няколко пъти насам - натам, и да не бъде особенно директен, щото моментално бива отсвирван.....потрудих се аз както трябва, свалих доста звезди, и стигнахме до куломинационния момент в едно приятно и дискретно мотелче до ЯЛ, близо до Веселиново ползвано най вече за такива цели, с приятна вана, тиви, клима, и изобщо все неща спомагащи за приятни креванти изживявания.......
            Гмурнахме се ние в кревата, и като са начало започнах с нещо тривиално, мисионерска поза, все пак изненадите и развинтеното въображение трябваше да остане за накрая......
            ...и както си извършвам аз възвратно постъпателни движения, групичка газове раздразнени от дискомфорта в който ги поставих с мощните си тазови движения, изненадващо решиха да напуснат това негостоприемно тяло......проправяйки си път през чревния ми тракт, те набързо стигнаха до портичката и недвусмислено показаха че е въпрос на време да разбият вратата.......
            Изпаднал в безизходица, направих едниственото което можех докато бях мисионерски - с длани от двете страни на главата и запуших ушите, като същевременно с напускането на натрапниците и залепих звучна целувка, измучавайки с възможно най - висок глас "М-м-м-му-у-у-а-а-а-а".......
            Бях убеден че момето не успя да разбере нищо, за мой късмет беше и лято, джамците бяха отворени, а и стаята беше голяма, натрапниците се пръснаха из нея, и не оставиха следи от присъствието си........минах леко.......иначе щеше да ми излезе лошо име сред нежния пол из града, знаете ги жените как си споделят тва онва......
            Хахааха изкърти ефира с тази история Ники.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

групичка газове раздразнени от дискомфорта в който ги поставих с мощните си тазови движения, изненадващо решиха да напуснат това негостоприемно тяло......проправяйки си път през чревния ми тракт, те набързо стигнаха до портичката и недвусмислено показаха че е въпрос на време да разбият вратата.......
              хаха, тва ме уби
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ники голем си бате !
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Момата верно ме изгледа с учудена физиономия, но възобновените действия спомогнаха за забравяне на случилото се, и всичко мина нормално.......проблем щеше да е ако бяхме в някое друго сексоположение, когато може би нямаше да ми е толкоба удобно да и блокирам слуховите апарати.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Момата верно ме изгледа с учудена физиономия, но възобновените действия спомогнаха за забравяне на случилото се, и всичко мина нормално.......проблем щеше да е ако бяхме в някое друго сексоположение, когато може би нямаше да ми е толкоба удобно да и блокирам слуховите апарати.......

Comment

Аз нямам никакви проблеми с тва,сутрин вечер няма значение,пред жената си тръткам яко
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Почти съм сигурен, че момичето те е усетило, но си е затворило очите, за да не се чувстваш неудобно.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Почти съм сигурен, че момичето те е усетило, но си е затворило очите, за да не се чувстваш неудобно.
                          eeeee много ясно бееееееее.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

и аз нямам проблеми с пръцкането стрелям с картечницата яко стига да не преча на околните,пред моита много не се съобразявам
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Момчета,културата и биологичните нужди понякога малко си противоречат.Просташко е найстина,да се изфорсираш като Р1-ца до прекъсвач със леко връщане на газта,признавам гадно е да се напъваш нарочно да тровиш гаджето/жената "не че не е заслужила".НО когато от вътре те издува,започва да каркори,усещаш дискомфорт и леки болки в корема,ако няма на каде да бягаш пускаш го и се правиш на кестен,ако нете забележат добре.
                              Аз година и половина съм се стискал,толкова болки и потене отнесох,такива мъки,несъм могъл да заспя за да несе отпусна и да истрелям чаршава в орбита,докато един прекрасен майски ден,както си вървяхме и си говорехме приятно (на мен естествено ми се пърдеше адски много) и стъпих в някаква вдлъбнатина на пътя и отпуснах малко гарда и се чу леко тръъъъъът,стана ми много кофти срамувах се,но тя ми каза "най-сетне се испусна пред мен" след 3 секундно мълчание от моя страна и адски смутен реших че така и така е станала белята та поне да ми се отпусне и налягането в стомаха,та пуснах атомката,беше с доста ясен и пращящ от бузите звук но пък така ми олекна и на тялото и душевно.Съжалих че съм брал толкова мъки през тези 18 месеца в който спотайвах дявола в себе си.
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Точно преди малко докато гледахме филм,а инъче сутрин е задължително
                                Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Working...
                                X