Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се някой алтруист с кабрио :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търси се някой алтруист с кабрио :)

Никога не съм карал кабрио, а пък напоследък ме влече да поразцъкам едно такова возило, обаче не мога да преценя дали си заслужава, след като не съм карал такъв тип кола.

Та молбата ми е ако има някой алтруист с хубаво и технически перфектно кабрио и съответното желание, който би се престрашил да ми го даде да го покарам (естествено заедно със собственика) малко, за да преценя дали си струва да дам пари за такава кола

Разбирам ви ако не ви се занимава, защото аз примерно не бих дал на никого да ми кара колата, но ще съм благодарен ако се намери някой фен да "помогне"... Естествено бензин, бира, ала-бала които ще се изхарчат в процеса ще си ги платя, но не става дума да врътна с колата едно кръгче в квартала, ами да се повозим 20-30 км да усетя колата как е "на път" (тоест освен желание у собственика, трябва да има и възможност и малко свободно време)
    Става дума за София.

Абе батко, кво кабрио те подгони зимата?
    Тва се прави май месец
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Бацка аз не се надявам да намеря някого толкова бързо, а пък май месец цените на точно тия каручки сигурно ще отразят нарасналата гъзария на липсата на покрив през сезона...
      Иначе сега няма как да покарам с махнат таван, то е ясно, ама си оставям технологично време да се намери желаещ

Comment

Магарцедес имат един два модела с обдухване през А колонката и може да се карат без покрив и зимата

Ако искаш да покараш гейтиви (вероятно търсиш спадер ма с покрив е същата раута) да ти дам моето а?

Comment

Не, мерси, не искам "същата работа", искам си оригиналдъ кабрио за да разбера дали мога да понеса психически да ти бучи главата и да ти духа вятъра съвсем отвсякъде...
          Но мерси много за офертата все пак (така си и предполагах, че си един алтруист)

ПС: днес като нищо можеш да свалиш гюрука ако си по-хард фен...
          ППС: ами не точно за спайдера... Има едно друго кабрио, което (Почти ме е срам да си го призная, щото не е алфа, ама май) по-ме кефи от спайдера...
          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 13:53.

Comment

Кажи кое бе батко

Comment

Ми пак е правено в същото хале като спайдера

Comment

Да не би да намекваш за това, че комшията го е завил с найлон, защото не му е купил зимни гуми, но е голям егоист.

Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Ееех, ако можех да си позволя такова, мислиш ли, че щях да се двоумя дали искам кабрио
                  Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 17:22.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Ми пак е правено в същото хале като спайдера
                    Fiat Barchetta???
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Ако е баркета се откажи - за висок мъж не става - рамката на предното стъкло ти идва точно пред очите.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Ако е баркета се откажи - за висок мъж не става - рамката на предното стъкло ти идва точно пред очите.
                        Да, но може да си купи хардтоп и да не го брига дали духа или не
                        Arena Coast Customs

Comment

а какъв е проблема да се кара кабрио на такова време!?!? Даже е по-кеф - не ти изгаря тимберицата, по чист е въздуха, не е задух, няма толкова прах. Шал, шапка, стъклата горе да не духа и газ!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

В Ауто Билд миналата година, имаше една публикация, как жуналист от списанието или тест пилот ли, както и да се води, прецапа през Алпите до Италия /говорим през люта зима и дълбок сняг/ с един миникупър кабрио, през цялото време със свален покрив, е вярно имаше шапка де
                            Last edited by fred; d.m.y г., 19:40.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                              Никога не съм карал кабрио, а пък напоследък ме влече да поразцъкам едно такова возило, обаче не мога да преценя дали си заслужава, след като не съм карал такъв тип кола.

Та молбата ми е ако има някой алтруист с хубаво и технически перфектно кабрио и съответното желание, който би се престрашил да ми го даде да го покарам (естествено заедно със собственика) малко, за да преценя дали си струва да дам пари за такава кола

Разбирам ви ако не ви се занимава, защото аз примерно не бих дал на никого да ми кара колата, но ще съм благодарен ако се намери някой фен да "помогне"... Естествено бензин, бира, ала-бала които ще се изхарчат в процеса ще си ги платя, но не става дума да врътна с колата едно кръгче в квартала, ами да се повозим 20-30 км да усетя колата как е "на път" (тоест освен желание у собственика, трябва да има и възможност и малко свободно време)
                              Става дума за София.

Колега аз имам кабрио това от подписа но в момента си карам алфата, че е много по приятна за каране, ще ти го кажа така
                              Ако имаш друга кола и ти се кара и кабрио трябва да си запазиш и другата и кабриото да го караш когато ит се кара кабрио иначе през другото време нормална кола - повече шуми копето се усуква и се усеща гадно и най -вече ако не си свикнал; общо взетпо да го караш само когато е без покрив тогава е несравниимо но само тогава !

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Магарцедес имат един два модела с обдухване през А колонката и може да се карат без покрив и зимата

Ако искаш да покараш гейтиви (вероятно търсиш спадер ма с покрив е същата раута) да ти дам моето а?

Колега не е само мерцедеса аз моя меган сам го карал до около 10 градуса навун и като го карасх с не повече от 50 няна никакув проблем освен че хората които не знаят ти се смеят !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
                              X