Известие

Collapse
No announcement yet.

Правите ли топчета от сополи по светофарите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Правите ли топчета от сополи по светофарите?

Виждам че е модерно да се пита... да връткате ли топчета и после през прозореца...?????

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Правите ли си пердашки на публични места?

Да питам и друго пердашите ли змея на публични места, ей така посягате ли си примерно в градинките, демек морите ли змията с дясната и с лявата и с двете ръце.????..

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ако искаш пусни и тема : " С коя ръка си бършите гъза" или "Колко пъти да си го изтърся, преди да го прибера в гащите"
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Ми, аз за съжаления не се бърникам много-много, защото не знам какво ще извадя.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Моите топчета са безценни и са за лична консумация, не ги хабя да ги хвърлям по колите!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Баце и ти си се изкривил
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Баце и ти си се изкривил
              По скоро се е изгаврил.
              И темата има мноог по-дълбок смисъл ама то няма смисъл човек да се хаби да обяснява и пропагандира .
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Я раздуй баце дека е дълбокият смисъл ?
                Обясни дето се вика.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Я раздуй баце дека е дълбокият смисъл ?
                  Обясни дето се вика.
                  Е как къде - колкото по-дълбоко бъркаш, толкова по-дълбок е смисълът.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ясно е че темата е един вид гавра, препраща към друга.
                    Но пък това си е чат раздел.А какъв е смисъла, ми според мен аналогичен на многго други теми във всякакви раздели, какво да се прави, разни хора, разни интериси, трябва по да се гледа по широко
                    Last edited by fred; d.m.y г., 11:30.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ясно е че темата е един вид гавра, препраща към друга.
                      Но пък това си е чат раздел.А какъв е смисъла, ми според мен аналогичен на многго други теми във всякакви раздели, какво да се прави, разни хора, разни интериси, трябва по да се гледа по широко
                      Мен лично тази другата ме накара за първи път да изпитам неприятно чувство като влизам във форума. Браво на автора на настоящата, само че не трябваше да се мести в чат-а, а да стои долу, защотото другата доста се задържа там. Лошото е, доста хора няма да хванат идеята
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Е как къде - колкото по-дълбоко бъркаш, толкова по-дълбок е смисълът.
                        и толкова повече мирише

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Мен лично тази другата ме накара за първи път да изпитам неприятно чувство като влизам във форума. Браво на автора на настоящата, само че не трябваше да се мести в чат-а, а да стои долу, защотото другата доста се задържа там. Лошото е, доста хора няма да хванат идеята
                          E нещата винаги са двустранни, да четеш, как някой щял да нашока канчето на друг, понеже примерно го треснал и станало еди какво си е много по неприятно, както и как някой карал с 150 в града ма му взели книжката и сега какво да прави, трети пък щял да се дърпа на шосето с друг такъв и така нататък.Отделно, че една голяма част от по младите колеги са неграмотни, което от своя страна пък подсказва още по-голямата неграмотност-хора, без основна култура, възпитание, поведение и т.н.Ма понеже форума бил автомобилен, няма значение, тука важно е да пише как си е сложил филтър, чип и си е почистил дебитометър със прей, и т..н, как списва може е маловажно, може и с руни да е. /руни не от Манчестър Ю. а като езическо писмо .
                          А например от история със свирка в кола, в следствие на което шофьра бута и убива циганка, после се отървава, но дърт циганин го проклина и нашия почва да слабее без да спре.За повече виж Стивън Кинг, Проклятието.Ако някой я прочете, ето нещо хубаво и от тая тема.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 10:27.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            E нещата винаги са двустранни
                            Даже може да бъдат и многостранни.
                            Всеки може да си пише и в това няма нищо лошо, стига това да не противоречи на общоприетите норми.
                            Глупостите си имат своя чар и в тях четящитите влагат различни мисли .
                            В крайна сметка форума може да възпитава но в тесни граници и написаното може да се тълкува всякак.
                            Тук е тънкия мочент, дали да рискуваме да оставим нещата или да коригираме по подходящ начин, който е свързан с повече усилия.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Ненко има крещяща нужда от рацинг усещам....много глупости е почнал да прави......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X