Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Правите ли топчета от сополи по светофарите?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеХех, на някого му се иска да се отърве от женско присъствие.
Жената е незаменима в тая област, близка среща от пети вид. Въпреки, че живота без жени би бил много спокоен и лишен от дразнители няма да е особенно приятен ще изчезне солта в живота. Сега няма да си мръдна пръста да търча подир някоя 18 годишна и да удовлетворявам желания, но ако навремето не съм търчал то вероятно сега щеше да ме сърби да свърша пропуснатото. И да с чикията можеш да си с всяка която пожелаеш, но ако не знаеш какво е секса с друг човек не ми се вярва да се получи както трябва. Нещо като да четеш електронна книга - добрата стара хартия си е много по приятна.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:02 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗащо не - може пък с някоя 18-годишна да си имаш приказка, дето я нямаш с друга.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМда, особено в една по зряла възраст, бая мъже почват да търсят приказките с 18 или там някъдеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА и аз съм за жените, ама света виж накъде върви, то и жените почнаха с вибратори да живеят, та на мъжете какво им остава
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:51 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа не оневиняваме и 18-годишните, защото и те си търсят приказка с по-зрелите мъже.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеТърсят да, но напоследък са се навъдили едни дечица с афинитет към пари. Все едно друго на тоя свят не съществува. Е винаги има изключения, не всички са такива.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Е къде отиде любовта, която е свързана и със секса в крайна сметка, да не говорим за секса заради секс, проповядват от хипари и прочееНо секса заради секс убива самият секс-колкото и да звучи парадоксално.Маркиз Дьо Сад и подобните му са всъщност разновидност на импотентността.За да се възбудят им е необходимо еди каква си идиотщина.А секс за пари е най старият начин за препитаване.
Вижте как от сополите и чекиите задълбахме в дълбокото
Та може да зададем следния въпрос-възбуждате ли се, като си чоплите носа по светофарите и след това лющите ли.., ако отговорът е да-значи сте извратенякLast edited by fred; d.m.y г., 20:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТа може да зададем следния въпрос-възбуждате ли се, като си чоплите носа по светофарите и след това лющите ли.., ако отговорът е да-значи сте извратеняк
На мен например ми се случвало веднъж преди повече от 25г. да правя секс през нощта на една пейка пред Пионерския дом в Градската градина в Плевен - това значи ли, че съм извратеняк.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение...
На мен например ми се случвало веднъж преди повече от 25г. да правя секс през нощта на една пейка пред Пионерския дом в Градската градина в Плевен - това значи ли, че съм извратеняк.
Но значи, че всички тук НЕблагородно ти завиждамеAlfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПри така зададения риторичен въпрос никой няма да смее да се обади - може на всеки да му се случи нещо подобно, но инцидентно.
На мен например ми се случвало веднъж преди повече от 25г. да правя секс през нощта на една пейка пред Пионерския дом в Градската градина в Плевен - това значи ли, че съм извратеняк..Аз не мога да се хваля с такова постижение, специално в Плевен само съм пикал на сградата на съвета, Румен Петков не съм го мяркал до мен, било е преди 30 години някъде
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеАма темата продължава да съществува все още, ' бах мааа...Last edited by fred; d.m.y г., 19:40.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment