Известие

Collapse
No announcement yet.

Уау

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уау

Колеги,току що видях как някаква кола буквално се изтреля на светофара! :О Звучеше супер и се дръпна с някаква друга. Тази ,за която говоря звучеше невероятно като американска кола и изглеждаше като тях )) Кошница Въпреки вида си направо се изтреля... Впечатлен съм ,защото го видях отгоре и изглеждаше многоо яко Случи се на Бул. Тодор Александров..
    Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
    Колеги,току що видях как някаква кола буквално се изтреля на светофара! :О Звучеше супер и се дръпна с някаква друга. Тази ,за която говоря звучеше невероятно като американска кола и изглеждаше като тях )) Кошница Въпреки вида си направо се изтреля... Впечатлен съм ,защото го видях отгоре и изглеждаше многоо яко Случи се на Бул. Тодор Александров..
    ся остава да кажеш че не си снимал
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ми изстрелял се човека... имал с какво, направил го..... аз пък вчера видях Порше Панамера и един Москвич
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Аз пък видях трабантче в движение миналата седмица.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          ооо тия не са чак толкова редки

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            един приятел има 3 тамън в движение, едното на него, другото на брат му, и третото баща му си ходи на вилата и на пазар с него
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              То въпроса е не той дали е снимал ами "органите"
              Иначе разбирам колко надъхваща е случката - аз преди доста време видях на един светофар една 911-ка турбо (а може и да е била би-турбо съдейки по това което се случи) да спира поне 3-4 коли преди линията (а беше първа кола). Докато се чудех тоя за какво спира толкова назад светна зелено и разбрах - някъде почти до към линията на светофара колата пилеше гуми (явно докато сработи дифф-а ли и аз не знам) и ако имаше някой отпред едната от двете коли щеше да е тоталка след това потегляне
              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:11.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Не успях :X Хаха седях и гледах )
                Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Иначе разбирам колко надъхваща е случката - аз преди доста време видях на един светофар една 911-ка турбо (а може и да е била би-турбо съдейки по това което се случи) да спира поне 3-4 коли преди линията (а беше първа кола). Докато се чудех тоя за какво спира толкова назад светна зелено и разбрах - някъде почти до към линията на светофара колата пилеше гуми (явно докато сработи дифф-а ли и аз не знам) и ако имаше някой отпред едната от двете коли щеше да е тоталка след това потегляне
                  Абе почти
                  просто ако спре по-напред до линията трябва да слезе за да види светофара над него
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
                    Да почерпиш

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      Абе почти
                      просто ако спре по-напред до линията трябва да слезе за да види светофара над него
                      Бате това го знам също (всички със спортни коли до болка го знаят) ама в случая не беше единствената причина

Comment

Бате това го знам също (всички със спортни коли до болка го знаят) ама в случая не беше единствената причина
                        Хах, ако не се лъжа, даже на GTV-то е по-ограничена гледката нагоре през предното стъкло, отколкото на 911.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Всички 911 турбо са с два турбо коммпресора и са със задвижване на 4-те колела. Този просто се е лигавил.
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Е всички, ама сравнително отскоро. 10-15 години макс.
                            Преди това си бяха с една турбина и задно.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                              Хах, ако не се лъжа, даже на GTV-то е по-ограничена гледката нагоре през предното стъкло, отколкото на 911.
                              Aз затова си гледам светофара през люка, когато съм първа кола на кръстовището. Люка при ГТВ карано в градски условия е много добра екстра
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X