Известие

Collapse
No announcement yet.

ОВ и месторождения... да не цапате другата тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОВ и месторождения... да не цапате другата тема

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
    Колегата със сива 156 с номер OB, който искаше да ми мине през краката на пешеходната пътека на Гоце Делчев преди малко - разбирам, че по селата нямате пешеходни пътеки, но почети правилника поне - ти трябва да спреш, а не аз!
    Ми те от Ловеч са си ОВчари!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Ама къ. Понеже ни е скучно, поради липса на конфликти, дай да видим да се делим и на признак ОВ и не-ОВ.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Ма що да се делим бе, Ловеч е най-хубавият квартал на Плевен! roll2:

Spam, Spam, Spam!
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Колеги дайте да не се обиждаме защото смотаняци има и софиянци има и от провинцията има хора, които си го просят има и такива,които не и да не кажа, че повечето със С или Са като видят друга регистрация и започват да се правят на важни ето моята кола си е със СС кво да направя като адресната ми рег. е там роден съм в софи живея си тук и разни уж "софиянци" ми се правят на важни, а най- веротно има 5 пъти по малко навъртяни километри из софия отколкото имам аз.
        Така че, не обиждаите градовете обиждайте нещастниците

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
          Колеги дайте да не се обиждаме защото смотаняци има и софиянци има и от провинцията има хора, които си го просят има и такива,които не и да не кажа, че повечето със С или Са като видят друга регистрация и започват да се правят на важни ето моята кола си е със СС кво да направя като адресната ми рег. е там роден съм в софи живея си тук и разни уж "софиянци" ми се правят на важни, а най- веротно има 5 пъти по малко навъртяни километри из софия отколкото имам аз.
          Обикновено такива хора не са кореняци софиянци, а комплексирани пришълци, самоопределящи се, като граждани от голямото село. Това не значи, че няма софийски лекета в промишлено количество също. Не е смислено да се делим на граждани и селяни, както на софиянци или провинциалисти, тук всички сме алфисти. Пийс...
          Сега давайте по темата, че я оцапахме.
          Arena Coast Customs

Comment

Аз съм последният човек, който дели хората по териториален признак. Постът ми беше само в кръга на майтапа, аз съм от Плевен, има си закачка между двата града открай време. Познавам много свестни хора от Ловеч, включително от форума.
            Предлагам темата да премине в майтапчийска, като всеки си каже по някой лаф за неговия или съседния "враждуващ" град.

Comment

Водачът е от друго населено място и твърде вероятно е вниманието му да е отнето от търсене на ориентири за придвижване към определена точка при непознати условия - затова навярно е пренебрегнал предимството на пешеходеца.
              На всеки може да се случи и да не правим от мухата слон - всеки средноинтелигентен човек се озърта дори да има предимство.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                На всеки може да се случи и да не правим от мухата слон - всеки средноинтелигентен човек се озърта дори да има предимство.
                Мани, мани ... Скоро бях в ЕН със служебната Шкодичка с регистрация С, и една клубна 156 ме сече, все едно не съм на пътя въобще ... Както и да е ... пардон, Дъ Ге ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Мани, мани ... Скоро бях в ЕН със служебната Шкодичка с регистрация С, и една клубна 156 ме сече, все едно не съм на пътя въобще ... Както и да е ... пардон, Дъ Ге ...
                  Шкодичките са твърде невзрачни, дори с регистрация С - я да беше с твойта хубавица да видиш как ще ти застанат всички в шпалир.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                    Съгласен съм.
                    А иначе с номерата СС няма какво да се хвалят, защото номера у нас не се запазват, както е примерно в Гърция.Иначе можех да имам номер черен СЮ......, а даже и един още по стар, някъде от 1968, дето не го и помня .
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Гледам ОВ в заглавието и си мисля,че Кольо съвсем е изтрещял,щом пуска тема за тампони,а то какво било...
                      БлондорЪ не прощава
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

А ти ако мислиш, че някой мъж знае че това са тампони
                        sigpic

Comment

е то са тампони ,ма за едно по-различно окачване
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Съгласен съм.
                            А иначе с номерата СС няма какво да се хвалят, защото номера у нас не се запазват, както е примерно в Гърция.Иначе можех да имам номер черен СЮ......, а даже и един още по стар, някъде от 1968, дето не го и помня .
                            А8040, спомени, спомениии
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              А8040, спомени, спомениии
                              Мдаааа, как тече времето
                              sigpic

Comment

Working...
                              X