Първоначално публикувано от toki4a
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
новата тема-подарявам на....еди кво си...
Collapse
X
-
ми аз другата седмица ша си ода по Монтанци .. ако сакаш да довадиш с мене .. мое да се наквасиме с убафцитеAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеша идем с оная с многото свящи бре
кибрит да зимам ли за свящите!!
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеми аз другата седмица ша си ода по Монтанци .. ако сакаш да довадиш с мене .. мое да се наквасиме с убафците155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеотивам да си сипа една лимонада
Да не я пиеш чиста ей!!!
Ша вземе да ти стане нещо...0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
подробицата е отбрана ягнешка .. може и ярешка карантийка с много лучец и подправки .. ние не пълним животните с ориз като тука а само с мръвки ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениедоооооооообре Ставински
кибрит да зимам ли за свящите!!Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
...да бе, прасета пълнени с кокошки,а те с кюфтета....заран е по-интересно-баница с гроздова ,и така до обед....после агнешка чорбица пак с гроздова и те така цел ден.........
..мислех да пращам моливУ с еконта,ма щом ще идвате,по-добре да се оглеждам за 2-3 шилета....и да вадя ония дамаджани, плетените и да се почва...........офф мноо писах ай наздраве.......156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Шиле от Дамяново мое да земем, там знам кой ше свърши работата ... а всъщност що не се изсипем право в манастира там .. има и къде да се спи има и къде да се пие.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
хах ... аз си мислех тука да си подаряваме разни щуротии....а то се почна...пиене,баници,шилета,оФци,добитък.и фъстъци.......както и да е ....та в тоя ред на мисли....може пък да се "замени" молива с шише ракиджос......а кво ше кажете........52-3 срадусчета, аууууу тва последното за Дамяново,мноо ми ареса.....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениехах ... аз си мислех тука да си подаряваме разни щуротии....а то се почна...пиене,баници,шилета,оФци,добитък.и фъстъци.......както и да е ....та в тоя ред на мисли....може пък да се "замени" молива с шише ракиджос......а кво ше кажете........52-3 срадусчета, аууууу тва последното за Дамяново,мноо ми ареса.....иначе подарака си го искам !!може и с еконт
ма че доидем а те видим тва се знае !! бог да ти е на помощ
Стефчо кви са тез манастири бряя игумен .. Теодосиии!
дааааа звучи интересно !
без Веско не тръгам !!!
а тез шилета!!оооооооооо добродетелллл!
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеДа не я пиеш чиста ей!!!
Ша вземе да ти стане нещо...я се паза !!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение........се си мислим,че срещу 5лв. има и по-як кеф ,отколко да си купиш няколко пъти подред найлонова торба в магазина отколкото.........следното.......... подарявам на ТИКИЧА те тва(зелен молив)........да мое да ме записва у кръчмата.....
пп....мисълта ми е който се е изкефил,в момента и по настоящем, на някой и да е, или са близки или каквото и да било нещо ,приятели, любовници,кръшкачи,мърлячи,мъже,жени,и всичкото све,което се чувства алфист.............призовавам подарявайте на човека който заслужава,дори и да не осъзнава в момента...........той ще разбере ,че го е заслужил,може би и по-късно.....
пп ...само адрес, дай брато...Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКак нема да се счупе ... ти беше толко пиян , че само като го погледна и то се разглоби ... поне оправи ли го ?
Какви са тия шилета ... я пак ?
шулета с лимонада лимонада
па не си разбрал!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
-
...де напиши ми нещо адрес ли,кво ли,а аз ще ти пратя кво съм наумил....аде мое и на лично......че ако е тука ,ше земат да те заринат колегите с дарове.....
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение...де напиши ми нещо адрес ли,кво ли,а аз ще ти пратя кво съм наумил....аде мое и на лично......че ако е тука ,ше земат да те заринат колегите с дарове.....
Тодор Пашов
0884650778
на лично кат те вида хахаххаLast edited by toki4a; d.m.y г., 22:39.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment
Comment