Известие

Collapse
No announcement yet.

Уйде председателя у ряката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

.....сега очаквам да го видя облечен с бял костУм ,с бастунче,крокодилски обуФки и минимум един златен зъб
    Така значи, бъзикате се

Но за колата не сте прави - уважаващите себе си сутеньори карат таквоз:

Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Така значи, бъзикате се

Ама в панделата и компУтар ли са ви дали да ползвате?
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Така значи, бъзикате се

Даа ама ти си се правил на хитър и за да не се набиваш на очи си карал Вагонетката. Видя ли какво стана като и смени цвета Немаше проблеми докато беше черна
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Даа ама ти си се правил на хитър и за да не се набиваш на очи си карал Вагонетката. Видя ли какво стана като и смени цвета Немаше проблеми докато беше черна
          Не бре колега, просто са му завидяли. Докато е била черна нокой не и е обръщал внимание, ама сега няма как това да стане.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Човека явно е с връзки, щото днес около 18 часа видях пимп-вагона на Опълченса и Стамболийски... Тъкмо мислех да се разбибиткам, когато се сетих, че сигурно наоколо е пълно с коли с агенти и само чакат някой да даде знак да изскочат с качулките... Та затова не посмях

ПС: пимп-вагона на живо не ми изглеждаше много портокалов... По-скоро на кафеникаво леко ми биеше, ма може и от светлината да е било

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
              ...и около него пърхат 'Пеперудки'...
              идилия
              В бели премени
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Така значи, бъзикате се
                Не,не просто начин да кажа колко си и(ЗИ)скан
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Човека явно е с връзки, щото днес около 18 часа видях пимп-вагона на Опълченса и Стамболийски... Тъкмо мислех да се разбибиткам, когато се сетих, че сигурно наоколо е пълно с коли с агенти и само чакат някой да даде знак да изскочат с качулките... Та затова не посмях

ПС: пимп-вагона на живо не ми изглеждаше много портокалов... По-скоро на кафеникаво леко ми биеше, ма може и от светлината да е било

Тия дни не го карам аз, дадох го на Косьо Грънчаров (бившия изп. директор на Милано Моторс и Булвария), че той в момента няма кола. Приятелче, как да не му услужиш... особено в тоя студ

Та ако видите пимп-вагона близките 10-тина дни (а може и повече, не знам), да знаете, че не съм аз.

Баси, покрай тоя ботевградски герой Алфата май се сдоби с прякор
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                  ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ей няма да стряскате членовете- нашия Иван (Пинко) не е такъв човек !
                    Иначе то май във всеки град има по един пинко , а в София и околностите са повече Пинковци.

Повечето Пинковци са над 30 години (предполагам свързано с времето на Всяка Неделя и очакваната от мен като дете серия за "Пинко розовата пантера")

Някои Пинковци инспектор ДюДю ги хваща
                    сега и аз се сещам за един друг Пинко само, че забравих за кражби или за наркотици го прибраха?!
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                    X