Известие

Collapse
No announcement yet.

Да живее крал Абдула бин Абдул Азис ал Сауд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да живее крал Абдула бин Абдул Азис ал Сауд

Турих си неска за 20 лева бензинче, гледам че два и пеесе вече станал, и реших че е крайно време да пратя една молитва за краля и монарха на Саудитска Арабия, Абдула бин Абдул Азис ал Сауд......направих си една проста сметка че щом Либия не е дори и в топ 15 на производителите на петрол, какво ли ще стане ако саудитоарабите решат да свалят управника си......бензчето сигурно ще стане двайсе кинта литъра......
    Така че моля ви колеги......
    Attached Files
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Подкрепям те в твоите искрени молитви ... па белким нещо от тях огрее и нашите объркани политиканчета !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

алейкум салям
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Не знам ква става артик, ато тоя крал земе да настине.....логично погледнато това трябва да дестабилизира доставките и повиши цените на борсите.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ми да пратим доброволци да се грижат за него,иначе велоспипеда му е майаката.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Помните ли като беше икон.криза-какъв кеф,гориво- супер евтино,после лошо било. Сега ги гледах по новините говорят пълни глупости-няма картели,няма нищо нередно,дизела по -скъп от бензина защото имало много търсене и за пазарна икономика говорят.Тези закони в БГ не работят. Румънците протестирали като наливали по за 50 стотинки.Ние ще си наливаме и ще си псуваме наум както винаги.Е сигурно ще караме малко по малко,така ще опазваме околната среда,ще дишаме чист въздух,колите ни ще се износват по малко-с две думи на далавера сме.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Колибата ни няма стени - ние дограма сме сложили.Това е нашия европейски акциз.Тея тиквеници от парламента да ходят в ЕП да се борят за нормален акциз според жизнения стандарт, писна ми да ни приравняват само когато имаме за даване, а когато е за заплати и субсидии - к*р.А краля на Саудитска арабия да е жив и здрав и да пие витамин Ц превантивно...
              Alfa 156
              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
              sigpic

Comment

а помните ли, чеда на икономическата революция, преди година и нещо като беше петрола по 150$ за барел и после падна до 70$? То това не е така, цената на суровия петрол не ни влипе щото видиш ли Лукойл били поръчали МНООООООООГО петрол на високите цени и за т'ва.... и като почна да се дига петрола дигат бенца още на другия ден....е нали немаше връзка бе мамицата ви изчекната?!!? Сега обяснението е, че МОЖЕ да се създадът трудности от обстановката в Либия (която ич не е най-големия производител, но пък добива така наречения "сладък" нефт ма тва е друга тема" и БИ МОГЛО да се повиши много търсенето.....А би ли могло да им направим по едно братче и да онодим женорята им, а? ама няма картел, бе! То си е чиста мафия това нашето....
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Чисто и просто можем да наречем наште оправници "пладнешки айдуци"
                  sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Къф картел... кви 5 лв. на стинки?
                    Имаме чист държавно гарантиран олигопол.
                    То не само в това си го имаме, политическата система се смени но икономическата не - държат я същите олигарси от татово време.
                    Дизела е по-скъп от бензина още на изхода на Лукойл...
                    Я поровете из гугъл с кои е приятелче шефа на Лукойл всъщност
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абдула бин Абдул Азис ал...последния да затвори вратата нека е жив и здрав.Аз мисля на контрабанден бензин да се минава.
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                        Абдула бин Абдул Азис ал...последния да затвори вратата нека е жив и здрав.Аз мисля на контрабанден бензин да се минава.
                        и аз така го мисля... а скоро време май ще почна да инвестирам в злато, че е по-евтинко... Мааа*** им мръсна...
                        sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

чудя се

Той човека да е жив и здрав ама аз нещо друго се питан с невежия си ум. Като акциза върху горивата дефакто е данък тогава защо и той се облага с 20% ДДС. И вообще редно ли е така да се облага данък с друг данък
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ако питаш Дянков, сигурно и последната ти останала кожа би ти свалил...
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

А пък според мен всичко което ни се случва си го ЗАСЛУЖАВАМЕ щот сме супер прост народ.
                              Как е възможно когато става дума да си купим някаква дреха или вещ за X сума, да обикаляме десетки магазини,да проучваме десетки доставчици а когато дойде време да избираме кой да ни управлява да гласуваме за тия дет дават кебапчета и бири или както винаги става да се подведем по "тлъстите" им обещания?!

P.S. На нас и с пръст в г*за да ни бръкнат пак няма да протестираме!
                              sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                              Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Working...
                              X