Известие

Collapse
No announcement yet.

Колегите от Пежо Форум-а

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колегите от Пежо Форум-а

Разглеждах наща тема за интересни снимки и попаднах на тази тема от пежо форума http://peugeotclub.info/forum/viewto...p?f=38&t=47916

Само вижте колко негативни коментари и хранене се изпратиха по адрес на 156, един дори 5-6 пъти написа , че 156 2.0 тс била тежка и мудна. Не мога да разбера как нас ни наричат секта в един коментар , като те са толкова пристастни към тяхната марка , че изобщо не искат да видят добрите страни на другите марки. Да не говоря , че форума им е направо "комунистически" , тъй като вече от 2 дни се опитвам да публикувам и ми пише , че съобщението ми трябва да бъде одобрено , Е ПА къде отиде свободата на словото и печата?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Е аз поне на първа страница не видях да лъжат някъде .
    Прави са си хората като казват ,че вози малко твърдо за техните представи . Все пак френската возия не може да я докараме .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Мдааа ... и гроздето е кисело, нали?

Comment

В БГ повечето "фенове" нямат никаква идея за друга марка освен тази която карат - всичко друго трябва да се плюе на макс (това си е национална черта един вид)... Да не говорим, че в 99% от плюенето, наистина гроздето е много, много кисело...
        Тука ако експериметално пуснеш тема за някое пежо ти гарантирам, че ако не се намесят модераторите случката ще е същата

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          ...
          Тука ако експериметално пуснеш тема за някое пежо ти гарантирам, че ако не се намесят модераторите случката ще е същата
          Ти остави това, ами има и petrol head модератори ... тогава ще стане Содом и Гомор ...

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Прави са си хората като казват ,че вози малко твърдо за техните представи . Все пак френската возия не може да я докараме .
            Тая френска возия нещо поизчезна последните години,или остана само при по-големите автомобили.Скоро карах Ксара ХДИ 110,еми никак не ми се видя да стъпва меко,май само седалката й беше мекичка
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Хареса ми това: -"Животът на Алфа Ромео е бурен,но кратък"

Така е нашите коли водят буен живот аз доста съм карал като студент Рено 21 и Пежо 406 - и двете возеха много готино и спокойно, но не предразполагат , а и не можеха да се карат буйно. Хубави коли бяха (новите по впечатления от Ситроен Ц4, Еспейс, 206 и новата Лагуна според мен не са толкова добри колкото 21 и 406 ) Иначе все си мисля , че ако ги натискам колкото алфа едва ли ще устискат много Аз не си спомням да съм ги натискал до червеното на оборотомера тези коли никога, ама с алфата се случва ежедневно
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение

Така е нашите коли водят буен живот аз доста съм карал като студент Рено 21 и Пежо 406 - и двете возеха много готино и спокойно, но не предразполагат , а и не можеха да се карат буйно. Хубави коли бяха (новите по впечатления от Ситроен Ц4, Еспейс, 206 и новата Лагуна според мен не са толкова добри колкото 21 и 406 ) Иначе все си мисля , че ако ги натискам колкото алфа едва ли ще устискат много Аз не си спомням да съм ги натискал до червеното на оборотомера тези коли никога, ама с алфата се случва ежедневно
                Абсолютно си прав, двама приятели имат 405 и 406 много готино возят но няма никакво усещане за пътя нито рязък волан, нито стабилност. С две думи няма какво да те накара да и даваш зор. Поне аз нямам чуството за усещане за двигател. Единия ми приятел колко и да и се зори колата е като кораб, няма никакво спортно усещане въпреки че има динамика.
                145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение

И аз стигнах до този извод , защо другите коли не се чупят , просто колата те предразполага да я настъпваш , и аз така ежедневно си я настъпвам до към 7к
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement
                    ------
                    Гледам си им писал,вземи им пусни ей това да си видят пежото http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek което дори не вози меко
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Малко са автомобилите,в които под 130 имаш чувството,че са спрели и Алфата е определено една от тях.Няма го обичайното за масовият потребител люшкане,от което може да хванеш морска болест и приемано за динамика.Малко са автомобилите,с които може да влезнеш така шашкънски в завой и да не се захлупиш на таван.На кой му пука,че трудно маневрирала на паркинг?При положение,че Алфа се кара на Max,колко искате да издържи.Имайте предвид,че караме коли с хиляди километри дране зад гърбът им.Много смешно ми стана от изцепката за JTD-то,че било взаимствано от HDI.Този,който го е написал е здраво неграмотен.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Прав си колега неможем да я докараме но като нас и те немогът да влизат в завоите
                        и мога да кажа че меката возия е гадна като карат по 500 км на веднаш ще разберат какво е имам и коли, имам коли возещи меко и такива возещи твърдо, еми като карам Силистра София с хубавата возия направо съм дроб !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Абе тия пичове с пежата, направо ме счупиха от смях. Толкова глупости отдавна не бях чел. Един даже си мисли, че коман рейл-а е на пежо... Смяяяяяяяяяхххххх...
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Абе тия пичове с пежата, направо ме счупиха от смях. Толкова глупости отдавна не бях чел. Един даже си мисли, че коман рейл-а е на пежо... Смяяяяяяяяяхххххх...
                            Той може да си мисли, че кара и кола

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Ами те са готови Алфисти, доста фенове има. Общо взето съвсем нормална тема в автомобилен форум. Има доста глупости, доста истини, хора, които се кефят, такива, които смятат стотинките и т.н. Иначе JTD-то било на Пежо хаха
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X