Известие

Collapse
No announcement yet.

Колегите от Пежо Форум-а

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не падайте на нивото на комплексарите (въпреки, че и тук е пълно с такива и се вижда ясно в темите), които си въобразяват, че карат най-най-яката кола а всички други са трошляци и т.н...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Така е Старуха, ама някои не разбират от намеци!
      Днеска направих посещение на едни клубни и форумни разбойници, опрвихме кочината и на връщане се спречкахме с едно БМВ с огромни баници за гуми, внушителен ауспух и куц 1.6 мотор.
      Опита се да ме сече, ама бях вече в обороти и издуха супата.
      Явно баща му не го беше бил, защото ме гони до над черния Кос, където спря да се обяснява с мене.
      Заложи ключовете си, но както днеска разказах на Боби, аз съм привърженик на друга идея.
      След като се състезавам с тая кола, значи не ми харесва. Предложих друго.
      Който загуби, ще му пикаем в колата.
      Идиота се съгласи!
      Накратко, с новите дюзи му се изпиках в колата, щото баса беше до част във Перник.
      Там нямаше къде да мърда.
      Нещастника нямаше казармена закалка.
      Ако имаше, щеше да си откара колата на автомивка, а сега я остави на автокъщата.
      При подобен случай, дори и да серат в Катъра, пак ще си го карам.
      Та така!
      Всички коли са хубави, щом са нови!
      Нашите са просто , скромно прекрасни и нямат възраст!
      Абе цепеняци!
      Ей заради това само си струва цялата тема
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
        Те тръгнаха да приказват глупости и това с возията , вече ме нерви адски много епа аз карам на 17ки и вози твърдо и какво от това кеф ми прави да ме вози така колата , ....
        Еми това е
        Някой искат да се возят като в лодка , други искаме да усещаме стегнато поведение на пътя .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Добре че е заключена темата там.
          Изчетох я цялата има и при тях пристрастност, което е нормално има и верни неща казани.
          Аз лично харесвам и уважавам Пежо като марка, имал съм възможност да карам 106, 205, 306, 307, 406 и 407 и да се возя на 607. За мен са хубави коли, а Алфа - тя носи различна емоция, но както хубаво беше отбелязал колега от Пежо форума - при всяка марка има хубави и лоши модели. По-важното е да уважаваме правото на избор на всеки един човек да харесва или не дадена марка, модел и т.н..
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Да си гледат работата!!!Сега се прибрах от автомивката и каква случайност,там 2-ма голеги от по-високи постове си бъбриха и чакаха да си измият колите.Единият е некав мега маняк на тема френски автомобили,другият беше със ситроен С3.На този маняк цялата му фамилия кара френски коли и никога не са карали друго.Забъборихме се и алфичката ми вече беше готова в целият си блясък и последваха само комплименти за алфата.Каква визия,тия италианци имат перфекният вкус за автомобили и още куп комплименти.Даже искаха да я огледат вътре и комплиментите не спряха.Да чуеш такива думи от тази личност,за автомобил е 1:100000,защото съм го чувал какво и как говори за немските и японските коли.Така,че тия от пежо форума съм сигурен,че тайничко им се иска да карат такава кола.
            sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
              По-важното е да уважаваме правото на избор на всеки един човек да харесва или не дадена марка, модел и т.н..
              Точно това е най важното. Майка ми караше 306, сега има 206, но никога не съм си позволил да коментирам каква кола кара.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Точно Пежо феновете са сериозно податливи на пренасочване към коли с параметрите на Алфата. И не съм само аз, дето отраснах в Пежо 405, научих се на Пежо 106 да карам, взех книжка на Рено 11, после карах Рено 19 - има и още такива тук "екс-французи", ама се спотайват . Щом с ренаджии дори е възможно, значи при лъвчетата това също важи. По един или друг начин, тези коли имат ужасно общо помежду си - като се почне от ателието на Италдизайн, Джуджаро и това на Пининфарина за някои от моделите, та се стигне до комън-рейл разработките, електрониката и многото екстри за по-разумна цена.
                Като изключим тези, които по погрешка са станали собственици на лъвчета, и които после се мятат на нещо немско (типичен пример е мой приятел, минал през 405 бенз, 306 дизел и метнал се на Ауди А4 1.9ТДИ), всички останали имат огромен респект от марка точно като Алфа. И някои дори съвсем явно си казват, че с малко повечко свободни левчета, биха преминали на тази марка. Така че ония повечето, дето плюят там в Пежо форума, наистина им киселее гроздето, останалите просто са необразовани за разликите между двете марки, още повече за приликите и близостта им.

Доказателство за думите ми е факта, че този мой приятел с Пежата, преминал на А4, ми казваше след Реното да мина на немско, но като разбра, че съм купил Алфа 156, само погледна ключа, замълча и каза "добре, че се отказа от 406 или Лагуна - в това тук поне има емоция и има някаква причина, която дори мен би ме накарала да помисля дали да не си купя". Промит в посока немско мозък, и то бивш собственик на Пежа, да го каже, е показателно.
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Лелелеле колко глупости са изписани направо умрях от смях 90 % даже не знаеха за какво става въпрос ама чули от някой и дай да пишеме,1.8 ts на 145 бил тромав и на 156 също а 2.0 на 156 също им бил тромав и 206 2.0 130 коня бил 156 2.0 на магистрала .С тия измислени пежа дето освен возия друго нямат и всеки в отговор пишеше возията на пежо или комфорта на пежо защото няма какво друго хубаво да напишат И ако не знаете JTD е копиран мотор от HDI нищо че италянците разработиха първи комарела и после пежо си го купи от тях
                  Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Във всеки форум си защитават марката и често се пишат необективни неща за другите марки автомобили. Мене примерно често ме хранят в тоя форум че карам опел, но пък такова карам. Алфата е кола, която неможе да се сравнява с нормалните коли и Алфата има различен дух.
                    Затова има сумати марки автомобили, за всеки вкус по нещо. Разни хора, разни идеали. На някой му харесва да му падат пломбите по пътя, на друг пък му харесва да вози мнооого меко. Мене пък ми харесват твърдите седалки и стегнатата возия на Алфите!
                    А по темата с това, кой е открил топлата вода (JTD-то) ...май май дон периньона им е дошъл в повечко
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

От 10-тина години в семейството ми се карат само френски коли, в момента имаме 206 1.4, 406 2.0 и мойта 166 2.4. На мойта имам около 25к км навъртяни а на 406 можеби към 50к. 406 наистина вози по-добре от мойта - просто влиза по меко в дупките докато 166 пак влиза добре но някакси блъска(не е от носачи тампони и т.н. - изглежда просто си е така) Но това 2.0 на пежо е абсолютен мъртвец супер тромава кола, никаква тръпка тя изглежда е направена за пенсионери. В завои в които аз влизам с 110-120 спокойно без да се опасявам да не изкоча през прозореца, с пежото трябва да вляза с 70 макс 80км/ч. Преди да си купя алфата и аз бях така скептично настроен можеби заради некомпетентното мнение на всички, които НЕ са карали алфа. В крайна сметка реших да гледам за бмв е39 2.5тдс, Ауди а6 2.5тди и 166 2.4. Изпробвах по 2 бмв-та и аудита - от аудито останах по-впечатлен докато не се качих на 166. Направо игнорирах другите 2 марки и почнах да търся читава 166. И сега се нервя като гледам какви работи се пишат по адрес на 156/166 от хора, които ако се бяха качвали поне веднъж в такава кола ще си променят мнението.
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Оня джамбазина с Клиото направо кърти миФФФки

Въобще не обръщайте внимание на хората кефещи се на 306 !?! и гласящи се да си купят най-дефектната европейска кола Пежо 307
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

прави са хората от пежо форума.така си е.
                          като лисицата не опитала гроздето решила че е горчиво.
                          имах служебна 407 със малкия дизел/1.и малко6 ли беше не обърнах внимание/
                          вози меко,кара се като москвич/газ до тенекето че иначе зор не върви/
                          ама иначе икономична някой биха казали красива е не е лоша.абе френска кола.по старите модели бяха много по добри.
                          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                          156 1,8ТS-99 ......
                          EX
                          159 1,9 JTD-08

Comment

Имал съм точно 3 Пежа - 309 , 406 и 307 ЦЦ . И 2 Алфи - 145 . Да ми кажат , че бензиновите Алфи са тромави ... тогава бензиновите Пежа са мъртъвци ! За трошливост , моите Пежа не са се трошили ( много ) , така че изказването за трошливото 307 ми е несериозно .
                            Всеки си хвали неговото ... лошо е да си кон с капаци обаче
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

-''не всеки сервиз може да се справи с подобна кола''-това е самата истина
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                -''не всеки сервиз може да се справи с подобна кола''-това е самата истина
                                И направо отделна тема
                                Alfa romeo 156

Comment

Working...
                                X