Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква ще е съдбата на Бeхлюл и Бихтер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква ще е съдбата на Бeхлюл и Бихтер

СезонЪ на сикиш сериалите е открит !!!

Изключителен фен съм на сериала, всяка вечер го гледам и тръпна в очакване на развръзката. Но няколко дена няма да мога да гледам телевизия поради независещи от мен причини.Моля да ме информирате за развитието в сериала и тук да коментираме случващото се.

Благодаря ви!
    Last edited by tanatos; d.m.y г., 22:33.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Ама ти сериозно ли?
    Естествено, че като се обичат младите в крайна сметка се взимат... по един или друг начин... но понеже знаем, че пътят към щастието е трънлив и осеян с водорасли, ще се наслаждаваме на разтегни-локуми и малце кьотек, гарнирани с доза либоФФ с аромат на индрише!!!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

честно казано не съм сигурен точно как ще приключи, но тръпна в очакване, даже ще ми се наложи да отида до тоалетна, че като се притеснявам и ме от отхлабва
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Докато Бехлюл е повлечен право към неизбежната истина, Берхан и брУдчедката и ,и сестрата на и майка и отчаяно се опитват да му попречат.Никой и не предполага какво им е предопределила съдбата.
        Скъсвам се да плача и страдат,докато гледам...много съм чУфствителна
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

Докато Бехлюл е повлечен право към неизбежната истина, Берхан и брУдчедката и ,и сестрата на и майка и отчаяно се опитват да му попречат.Никой и не предполага какво им е предопределила съдбата.
          Скъсвам се да плача и страдат,докато гледам...много съм чУфствителна
          Ти шЪ видиш как в 475-та серия ще се окаже, че Бихтер е мъж и тогава как ще плачеееш...
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

А'е хора, вий сте луди, брЯ... а тва Бехлюл и Бихтер, кво е? Само не ми казвайте, че са мъжко и женско име?
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Сега за да Ви подразня малко, ето и финала на филма
              http://www.vbox7.com/play:8e5ec6af

ПП: Само да не ме бийте сега
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 10:22.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                А'е хора, вий сте луди, брЯ... а тва Бехлюл и Бихтер, кво е? Само не ми казвайте, че са мъжко и женско име?
                Ха-ха-ха не знам,ама на мен ми звучат като имена на екзотични ястия
                Обаче,колега Боби ще Ви помоля за уважение към любителите на сапукитеНие с Танас(той всъщност се казва Тамер ),даже мислим да ходим на 'скурзия в Турция,за да се запознаем на живо участниците във филма.Това ще бъде като сбъдната мечта....Поглеждам небрежно Бихтер('тъй ли е бе Насе) ,той ме поглежда...Въздухът започва да трепти от страст,имам пеперуди в стомаха...и припадам Като се събуда той се надввсил над мен ,държи ми ръката и ми поднася пръстен с диамантАз обаче от вълнение се напикавам ....Муахахах следва
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

шА починЪ...
                  Две черни перли...

Comment

А случайно да знаеш адреса на къщата на Бихтер в Истанбул?

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Сега за да Ви подразня малко, ето и финала на филма
                      http://www.vbox7.com/play:8e5ec6af

ПП: Само да не ме бийте сега
                      А Живко збъркал си сапунката
                      Тоя нашия още се снима ама тИливизите нямат толкоз кинтиии да го откупят
                      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ясна работата
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

А случайно да знаеш адреса на къщата на Бихтер в Истанбул?
                          За теб специално бих я потърсил, ама пътуването ми до Цариград за Гергьовден за Формулата пропадна... иначе щях да обърна всичко от Топкапъ Сарай до Бешикташ, за да я намеря...
                          Две черни перли...

Comment

Толкова съм разтърсен емоционално по сериала, че при последния трус в Япония се обърнах към колеги и попитах...колко по Бихтер беше.

ps Вики, те ша дойдат на ол инклузив у Варната, недей се разхожда напразно.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                              Толкова съм разтърсен емоционално по сериала, че при последния трус в Япония се обърнах към колеги и попитах...колко по Бихтер беше.

ps Вики, те ша дойдат на ол инклузив у Варната, недей се разхожда напразно.
                              Ма тя иска да легне у лИглото и
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                              X