Известие

Collapse
No announcement yet.

Надраскана ми е предната врата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Надраскана ми е предната врата

Неска слизам от колата и гледам предната ми врата надраскана , една черта дълбока много вероятно от ключ около 10-15 см на шофъорската предната врата , та седях и се чудих на кой какво толкова съм му направил , че е решил да ми надраска колата , винаги спирам максимално съобразно другите участници никога не запушвам някой или какво и да е и ОП ето на благодарност , е на това се вика комплексари!

Да си живи и здрави им пожелавам.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Ми прост народ, слаба държава колега, това сме ние.И понеже няма отговорност, всеки простак се смята за длъжен да си прояви простащината къдато и както счита за добре, та това наистина е малка беда, дано да няма по големи, не че и малките не са гадни
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Ако имаш каско, иди си земи паричките, оправи си я, и не му мисли! Че и я направи по-хубава от преди!
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Ей това съм забелязал....Явно когато гледаш да спираш културно и винаги мислиш за другите, къде, как, колко място и т.н. те смятат за балък и решават, че могат да ти серат на колата...Но когато спираш "олигофренската", явно изглежда че си "бабаит" и никой не ти закача колата...Нито една кола, която спира супер зле от пред моя блок не съм видял, а добрите шофьори обратното...
        Ял съм го същия и продължавам всеки ден да се тормозя къде и как да си спра колата, спрямо "олигофрените" и "бабаитите" и кога пак ще получа "подарък" за старанието си...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Ей това съм забелязал....Явно когато гледаш да спираш културно и винаги мислиш за другите, къде, как, колко място и т.н. те смятат за балък и решават, че могат да ти серат на колата...Но когато спираш "олигофренската", явно изглежда че си "бабаит" и никой не ти закача колата...Нито една кола, която спира супер зле от пред моя блок не съм видял, а добрите шофьори обратното...
          Ял съм го същия и продължавам всеки ден да се тормозя къде и как да си спра колата, спрямо "олигофрените" и "бабаитите" и кога пак ще получа "подарък" за старанието си...
          Ми това е Венци , не , че се съобразяваме остави това , аз знам къде си спирам колата всеки път ходя кажи речи на 1 и също кафе в периода когато е надрана знам , че не съм запушил никой , че да го изнервя, просто някакъв комплексар , се е издразнил , че карам по яка кола от неговата и е решил да я надере , здраве да е , аз даже го приемам като комплимент , че някой ми завижда за колата , единсвеното което ме е яд , че нямам АвтоКаско и трябва да кихна и аз незнам колко пари за да ми я оправят вратата
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Долен манталитет, простотия в изобилие и дивотия...
            Това ми е "честитка", оставена на Реното преди 2 год. На кого, как и защо съм пречил, така и не разбрах, при положение, че винаги, ако трябва правя 2 или дори 3 кръгчета, докато намеря място, ама като изтърсак никога не паркирам...

Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Долен манталитет, простотия в изобилие и дивотия...
              Това ми е "честитка", оставена на Реното преди 2 год. На кого, как и защо съм пречил, така и не разбрах, при положение, че винаги, ако трябва правя 2 или дори 3 кръгчета, докато намеря място, ама като изтърсак никога не паркирам...

Това е колега , аз г/д разбрах май и кой е виновника , ходя аз на 1 кафе , което се намира до блокове и въпреки , че имаше 2-3 места пред блока и беше към обяд и пих кафе за 1 час , най-вероятно там някой раздразнен собсвеник на апартамент в блока е решил да покаже колко е културен 4

Етова е селения, аз където живея вижда се на Аватара ми , та спирам си аз колата в тази горичка точно срещу къщата и гаража ми винаги я пускам максимално в ляво и надолу колата да има и за други хора място , ииии 1000 пъти засичам някой приятел на комшията спрял така колата си , че даже и в гаража не мога да я паркирам заради него, ама не тръгвам да му чупя колата ами мирно си я спирам на тротоара и си го чакам да си тръгне.
              Само един двапъти спирам така на тротоара , че да го запуша и дойдат да ми звънат да си местя колата , ги питам с какъв акъл са спрели така.
              Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 16:28.

Comment

Working...
              X