Известие

Collapse
No announcement yet.

най големите боклуци и тъпанари са тия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
    По въпроса с фаровете и крушките мога да кажа само едно - ако трябва да тръгнете за някъде в х часа , тръгнете в х без 5 минути и огледайте къде какво свети по колата и какво не свети , така няма да се налага да се пишат тук щуротии от сорта на :"лагерите на главините ми са за смяна и събирам пари за тях , не мога да си нося резервни крушки"!А когато наистина изгори по време на движение и ви спрат , няма да имате угризения , като твърдите ,че току-що е изгоряла, а ще отидете да си купите и да я смените!Светлините на са за украса , а осигуряват безопасност.
    Все пак може да изгори крушка в движение по път и не ясно дали има близко място, откъдето може да се купи.
    Съгласен съм с теб, че е неписан закон за шофьорите с опит да направят най-елементарното особено преди по-дълъг път - да вдигнат капака и да проверят поне нивата на течностите и светлините.

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
    Аз си говоря много учтиво с тях даже! Принципно съм пробвал , като им говориш спокойно и се примиряваш с тях не отанасяш наказание , визирам случката където навлезох в другото платно да спра .
    При положение, че знаеш, че си сгафил - не тръгвай с агресия.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:43.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Ми време ти е да се научиш как се вдига скандал на полицай......

Май май Аз след първия случай разбрах че нямат право така да ми претърсват колата..незнам тея хора не мислят ли като ги правят тия неща, ще мине някой познат, комшия кой знае какво ще си помисли.. Иначе и аз като колеги по горе гледам все с добрата, пускам им филма студентче съм, работя и т.н. Гледам да не влизам в конфликти и да си губя времето с тях, но както казва ферариста явно в някои ситуации ще трябва..
      156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
      Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Аз от полицаи и катаджии съм много доволен, но винаги съм подхождал с уважение без разбира се да се правя на ни лук ял, ни мирисал На 18г ти е малко рано да слагаш епитети - тъпи, прости и т.н. Това си е професия и не се знае дали някой от форума не е в системата и едва ли му е кеф да ти чете писанията Поздрави!
        Ами колега няма значение на колко години е според мен е по важно колко километра е карал, а да ти кажа си е доста прав аз съм на 25 и имам поне 150 000 навъртяни ! Актове колкто си искаш половината без смисъл понеже голяма част от полицаите, не са на ясно със закона! и порадитая причина съм платил само един фиш ! Има и кадърни между тях, са единици ! А тоя фиш на колегата в седем днесвен срок става на акт след това да ходи и да обжалва и да го даде на госпдар на ефира да се погаврят малко с "кадърния" служиел на реда ! В тая държава масата от хората незнаят какво правят !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
        X