Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво сънувах...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Най-често сънувам 2 вида сънища.Единият ми е любим и той е,че летя(страхотно усещане)
    Другият много често го сънувам и много се дразня и той е че,като ме гони някой тичам като задъхан слон или като бия някой все едно го галя с перо...някакви смешни удари с които и муха няма да мога да убия.Иначе си сънувам много глупости.
    sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Първоначално публикувано от daksy Покажи съобщение
      Най-често сънувам 2 вида сънища.Единият ми е любим и той е,че летя(страхотно усещане)
      Другият много често го сънувам и много се дразня и той е че,като ме гони някой тичам като задъхан слон или като бия някой все едно го галя с перо...някакви смешни удари с които и муха няма да мога да убия.Иначе си сънувам много глупости.
      Ебаси...и аз от време на време ги сънувам на 100% същите...
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Стара китайска поговорка: "Ако си легнеш с мисълта за нещо, сутринта ще се събудиш с решение в ръката."
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Тази сутрин се събудих с мисълта "Уау този сън го сънувам вече поне втори път или е някакво дежавю. Какво ли ми подсказва? Историята е много яка ще трябва да я запиша" ....
          Сега като се мъча да се сетя историята не ми идва на акъла. Другия път веднага след събуждането я записвам на диктофон
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
            Стара китайска поговорка: "Ако си легнеш с мисълта за нещо, сутринта ще се събудиш с решение в ръката."
            А дано, все си мисля, кои са числата от следващия тираж
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
              Teмата е за ключ. Никой не го инт. кой какво е сънувал.
              Никой не го интересува ти какво мислиш!А дали темата е за ключ,не си ти човека който определя.
              0888515205

Comment

Сънувам аз че намирам едно имане и почвам да си тъпча жълтици по джобовете,сънувам често че съм влезнал нощтта в некой магазин голем и се тъпча ама яко с лакомства,сънувам и че ми звъни полиция на вратата и се стряскам и че съм в затвора не знам защо,и че хващам некакви големи риби на сън също съм сънувал,жени почти не сънувам вече от доста отдавнна,минало ми е времето явно за мокри сънища влезнал съм в критическата,сънувах че има некъв злодей в нашите мазета и хората пищят и не смеят да влязат ма не знам аз влезнах и го изчекнах бих го с един огромен раздвижен ключ докато го смазах-много тъп сън найстина,един път сънъваш че сме много хора приятели и сме на една рекичка ама то вада малка 50 см,и как гледам водораслите какво виждам огромен сом е заседнал в рекичката сома голем колко вадата,и им крещим елате бе и го изтеглихме ма той голем и го нарезахме на шайби сома ма той поне е бил 4 метра сигурно и си го разделихме в едно торби толко реален сън нема брате,имам чувството че сънувам само и само глупости не знам при другите как е.

Comment

Сънувах, че си купувам алфа - 156-ца
                  --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                  sigpic

Comment

Working...
                  X