Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога, не издържам вече !!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

щеше да е по-забавно да не се
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Абе много трябва да няма какво да правиш в това прекрасно време, за да дремеш пред телевизора и да се ядосваш, че нямало нищо за гледане освен някаква сватба! Работа, разходка, бира с приятели, обикаляне с Алфата, ремонтиране на Алфата...и т.н. все неща, които със сигурност са по-интересни от разни сватби.
      А пък, ако все пак ви се гледат сватби - пуснете си Шрек !
      Ха със здраве!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Ако мога да цитирам един мой адаш - радвайте се! За щастието на принца и принцесата, ще се грижи нещастието на милиони. Машала!
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Най–интересно ми беше да гледам диспутката между Минджата/Дж.Майкъл/ и богословката по нова

--------------
          П.П. Към втора на темата:
          Ники,не ни дръж в напрежение!!! Сподели своите чувства след двойната целувка и реакцията на Мама.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Кралицата напуснала балкона обидена, че се цуняли два пъти. Изпаднах в тих ужас.Чак CNN го казаха, стана скандала....
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
              Кралицата напуснала балкона обидена, че се цуняли два пъти. Изпаднах в тих ужас.Чак CNN го казаха, стана скандала....
              сега следва да се изкажат, че е анулиран брака

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз го гледах това.
                Не остана даже за авиошоуто '

На мен шаферката(която е сестра на булката) повече ми хареса от булката
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Стига с тая шаферка,че бъдещата кралица ще се ядоса и ще загубим благоразположението й,което в комбинацията с луната днес и една звезда от съзвездието кентавър вещаят първият контакт с извънземни(дошли специално да уважат сватбата) да е на наша земя.
                  Така се радвам,че свърши цялата тази истерия и след днешния ден вече ще може да си гледаме нашенски гадни новини.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Лошото е че Хамерика спря антените за НЛО и да не вземем да ги пропуснем
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Вече съм пред напълно побъркване, и трябва да излея някъде това което ми е на душата.
                      От известно време насам в главата ми са само мисли и вълнения за предстоящата Сватба на Века, постоянно съм вглъбен в мислите си за нея, следя с страстен интерес всички толкова оскъдни новини за нея......с нетърпение очаквам паметния ден, подготвих си харда на тивито за да запиша тва велико събитие.
                      Всяка вечер заспивам с въпроса с каква ли шапка ще бъде кралицата майка, какъв цвят ще е тя, участвам активно в световните залагания за това какъв подарък ще подари на младоженците, дукът на Корнуол, и Уестминстърското абатство ще изпратят достоен представител на сватбата.
                      Бих дал поне 5 години от живота си за да присъствам на това толкова вълнуващо за нас събитие, за което всяка вечер новините ни държът в течение.....
                      Предполагам че и с вас е така.......
                      Колега не се притеснявай свадбата ми ще е Август и ще ти пратя диск за да видиш всичко с подробности
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        Колега не се притеснявай свадбата ми ще е Август и ще ти пратя диск за да видиш всичко с подробности
                        Подробностите ги остави, направо пращай първата брачна нощ
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Това ми напомня за един скеч: возят се двама в префърцунени в такси и си бъбрят, първия: Голям ужас преживях вчера бях на чай с граф незнам си кой и цели два пъти си ударих лъжичката в ръба на чашката, щях да умра от срам, втория отвръща: Твоето нищо не е, аз бях на парти в херцогиня незнам коя си и кърпичката ми стърчеше с 3 мм в повече отколкото трябваше, умрях от срам, шофьора им подхвърля през рамо: Господа извинете ме, че карам с гръб към Вас.

В крайна сметка за нас глупости за тях важно. Айде те поне къде от уважение, къде заради някой лев, че ще изкарат интересува ги сватдбата ами що и тука ни пълнят тв-тата с техните глупости. За мой ужас тая вечер дават филм с заглавие "Уил и Кейт" или нещо такова - същата глупост като това дето се сипеше последните дни от телевизора.

П

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                          Подробностите ги остави, направо пращай първата брачна нощ
                          Ей и да осигурят добро осветление, че знаеш ли ги ако са срамежливи и угасят лампите...

Хехе сега се загледах на женицата в лаптопа, форума на бгмама са изписали 141 страници относно младоженците. Побъркана работа.
                          Last edited by Derry; d.m.y г., 01:28.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                          X