Известие

Collapse
No announcement yet.

Френската любов-изневяра или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе вие от толкова празници (и очевидно скука), тотално сте изтрещяли бе!

Някой по-горе го каза точно - всичко е относително. Това дали е изневяра е точно толкова уточняващо, колкото разликата между различните познати, които имам и за които един неангажиращ секс не е изневяра и тези, които плясват шамари зад врата само при едно заглеждане по дългокрака какичка, респ. симпатичен стегнат мачо. Някои дори са фенове на суинг партитата и т.н. въобще, има хора, дето от самото начало са си наясно, че имат нужда от "странични забавления", договорили са се за това и всичко е в реда на нещата, а други вдигат скандали дори от незначителна дреболия, дори да са си верни...

Тая тема май по-скоро има за цел само да си чешем клавиатурите...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Сетих се за един стар виц.

Дето двама приятели си говорят и единия пита другия :
      -Кое се брои за е***

Да го вкараш
      или
      Да свършиш ?

Другия му отговорил : ми да свършиш ....

А първият му казал :
      Е дай аз да ти го вкарам , пък ти разправяй после, че не съм те е****
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
        Значи няма проблем женати да лапа пишката на някой и ти да се целуваш с нея после
        Ти май пак четеш между редовете и се изказваш неподготвен! Погледни пак какво е написал колегата и тогава се изказвай! Е*а те у остроумника...
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Въпрос - Защо когато мъж спи с 8 жени е пич ,а когато жена спи с 3-ма мъже е к*рва?

Отговор - Когато една ключалка може да бъде отворена с 3 ключа ,тя не става за нищо ,но когато ключ може да отвори 8 различни ключалки ,той е безценен

Comment

По-добре да паднеш духом, отклокото да духаш паднал
            Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Аз мисля, че първо трябва да се даде точна дефиниция на понятието "изневяра". Така съвсем лесно ще може да се определи кое действие, или съвкупност от действия, влизат в тази графа.
              Друг е въпроса, е ли е човекът моногамен по природа или е такъв по принуда...
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Колко съм бил изневерил без да знам.
                За мен шукар -бибитката НЕ е изневяра.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Всичко е въпрос на гледна точка.
                  sigpic145 1,4 BOXER

Comment

В изневярата, има 'вяра' ама има и 'изне'
                    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Пак казвам изневяра е тогава когато те разберат...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Важното е да не се смесва ситуацията с кьотеко!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

За мен си е изневяра,въпрос на гледна точка От всички начини за предаване на доверието може би този е най.
                          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                            Колега,нещо не си разбрал ми се струва.

Еми от мненията ти ми се струва, че за теб това НЕ Е изневяра и затова го казах директно да видиш че си е гадно.

Пък и да пускаш тема ясно не си съгласен с жена ти.
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              Аз мисля, че първо трябва да се даде точна дефиниция на понятието "изневяра". Така съвсем лесно ще може да се определи кое действие, или съвкупност от действия, влизат в тази графа.
                              Друг е въпроса, е ли е човекът моногамен по природа или е такъв по принуда...
                              Изневярата е Осъзнато действие от даден човек спрямо друг, с цел собственно лично сексуално удоволствие във всяка негова форма.
                              Проблема е че има два вида изневяра:
                              1. Чисто физическа, когато не се влагат никакви чувства в самия акт, тогава (и най често) тя бива простена от другия партньор защото това е физическа нужда
                              2. Психическа, когато има чувства между двамата изневеряващи... ее тогава няма какво да обяснявам по добре всеки да си хваща пътя файда от компромиси тук няма

Моето мнение за свирката... Мхммм аз например с моята жена го нямам този проблем ние си имаме уговорка всеки е свободен да прави каквото си иска само другия да не разбере... обичам жена си но това не означава че трябва да съм само с нея както и тя с мен все пак живеем в 21 век и хората от много време са открили топлата вода сапуна и пастат за зъби.....
                              интересна тема сте пуснали
                              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                              Suzuki GSXR 750 W настоящ
                              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Леко четиво за кръшкачите, а кандидат-моногамните да успокоят топката. Това е само цитат от заключението на статията- "С други думи: моногамията не е естествено явление. Както при животните, така и при хората желанието за изневяра е подсъзнателно. Но човекът има едно предимство - като същество, дарено с разум, той може да избира.
                                "
                                http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/04...priroda.116488

И малко уроци ... http://www.vbox7.com/play:bfd9dbec
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 16:28.

Comment

Working...
                                X