Известие

Collapse
No announcement yet.

Френската любов-изневяра или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изневярата си е изневяра във всичките и разновидности - длаи физическа или психическа. Щом при физическата е изпитал нужда дадения човек да изневери, почти е сигурно, че отново ще изпита. За това - прошка няма! :>
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Suzuki Swift 1.6
    Ford Fiesta 1.8D

Comment

Това си е чисто субективна оценка,ние сме с промити мозъци ,от векове заради религията и обществото,в библията пише не пожелавай жената на ближния си,и така последните 2000 г.мюсюлманите като имат по 20 жени не е изневяра,въпрос на гледна точка.Според мен целта на живота е възпроизводство колкото повече гени оставиш по -добре,което означава ,че да си с един партньор не е естествено.Но това е само на теория,аз съм християнин нося кръст и съм моногамен,сравнявам изневярата с предателство(никой не обича предатели),тежи обидата от изневярата ,не друго.Плюс това защо трябва да си усложняваш живота ,да се криеш и т.н.-последиците може да са катастрофални-конкретно на въпроса -като се стигне до свирка едва ли ще спреш до там.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ами виж сега за мен може да не бъде изневяра в два случая. Първо когато около теб има някакъв субект, с който се виждате няколко пъти седмично и през другото време всеки прави каквото си иска. Абсолютно неангажиращи взаимоотношетия. Вторият е когато сте се разбрали още от началото, че това е твоят начин на живот и другият се е съгласил. Така никой не е излъган. Аз съм на принципа обичам ли един човек, той ми стига, почне ли да не ми стига- в прав текст До тука сме с тебе. Защо да се лъжем, да мажем и то за едното е... Като се обвържеш сериозно приемаш, че това е твоят човек и друг не ти е нужен. Стане ли ти нужен, разкарваш първия и толкова. А максимата Моето си е мое, ама чуждото е общо... Защото съм чувала много мъже-абе то това не е изневяра, ама хванат ли приятелката си в такава 'неизневяра' ела да видиш. Да носи другия на як бой.
        Като не си моногамен-ами не се жениш(обвързваш) сериозно и се е... на воля.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

аааааааа много се смях според мен още ние българите сме си закоравели консерви в много отношения,имам една позната дето живее в Франция и ми каза че там секса е просто като спорта кой кого хване,вика хората нямат глупави морални предрасъдъци а си гледат и живеят живота,дали е изневяра?ако обичаш някой сигурно ще ти натежи и ще ти даде повод за скандали и да се тръшкаш колко си предаден и нещастен...аз си мисля така-аз ли съм най красивият мъж че жена ми да не ми изневери имам чувството че сме с някакво ориеналско турско мислене още като стане дума за секс,свирки,шпакли шейсе и деветки и тн, а то си е човещинка солта на живота дето има дума.

Comment

Да бе, солта на живота стига да не се пресолява, че може да взема да горчи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
              Изневярата е Осъзнато действие от даден човек спрямо друг, с цел собственно лично сексуално удоволствие във всяка негова форма.
              Проблема е че има два вида изневяра:
              1. Чисто физическа, когато не се влагат никакви чувства в самия акт, тогава (и най често) тя бива простена от другия партньор защото това е физическа нужда
              2. Психическа, когато има чувства между двамата изневеряващи... ее тогава няма какво да обяснявам по добре всеки да си хваща пътя файда от компромиси тук няма...
              Като начало да отбележа, че разгледаме философски проблема и на всичко, което пиша да не се гледа като опит за заяждане, а единствено от веселата страна.

Ако следваме това определение колега, излиза, че всеки е собственост на някой друг и трябва да иска разрешение за едно или друго свое действие. Къде остава тогава свободната воля на индивида да прави каквото иска, ако не нарушава законите на държавата? Може би, по-правилно би било да се каже, че "изневярата е сексуално действие, което даден индивид извършва с друг индивид, при положение, че това действие ще наруши душевния комфорт и емоционалното равновесие на трети индивид, с когото първия е в емоционална обвързаност и не са в роднински връзки". Това пък ще доведе до следния казус - френската любов дали е сексуално действие? От само себе си се налага отговор "да", защото има действие на сексуална основа. От друга страна, американците за подобно действие не си свалиха президента, а там има доста юристи...
              С две думи, въпросът на колегата marian е доста як, но от философска гледна точка. За останалите е просто изразяване на собствени възгледи по въпроса, без претенции за правота, надявам се.
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

колега и аз без да се заяждам само да отбележа че ме мързеше да дам цялата дефиниция за изневяра но ти си се справил достатъчно добре благодаря за допълнението
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Добре де, който смята, че не е изневяра, няма нищо против жена /примерно/ му да прави свирки на други, така ли го разбирам?Понеже, за мен да ходиш на среща със съученици примерно не е изневяра, ама френската си е изневяра, ако е обратното....
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Ако го правиш със затворени очи не е.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Това пък сефте го чувам .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

хахха това ми хареса..... то за свирка не ти трябват очи тя момата сама си върши работата значи просто трябва да стискаме очите............
                        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                        Suzuki GSXR 750 W настоящ
                        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

А, това е добре казано, важно е с очите значи
                          sigpic

Comment

И затворена уста бих допълнил...
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Мчи то остават ръце например, ама не е френска вече
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Мчи то остават ръце например, ама не е френска вече
                                Даже със собствените си ръце може, ако са затворени очите...

Comment

Working...
                                X