Известие

Collapse
No announcement yet.

срешта

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• срешта

здр нямяли алфисти и в смолян за да се саберем и от там да трагнем за някоя срешта
    1,8 16v TS 144кс,1998г

а училища няма ли в Смолянско
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Леле колко мъка само
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
        Има, но някои трябва и да ги посещава
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Има, но някои трябва и да ги посещава
          Е то за кога като гледам е на 24
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Кво се гъбаркате бре, объркало се е момчето, просто трябваше да го напише правилно - "сре6та".

Comment

Форумите са място,в което човек може да блесне с интИлект по всяко време
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Явно форумите са само за образованите фенове на Алфа Ромео.

Неграмотните не са ли фенове?
                Това, че си неграмотен пречи ли на това да си добър човек и гражданин?
                Като си купуваш Алфа Ромео правят ли ти тест за грамотност?
                Това, че си неграмотен означава ли, че не можеш да се срещаш други хора с общи интереси (в случая от Смолян)?
                Кое е по-голяма грешка, да напишеш "срешта" или да изпуснеш запетайка.
                Къде мога да се информирам коя грешка е по-важна и има ли каталог с грешки във форума (класирани по важност, разбира се) ?

Можем ли да говорим за някакъв вид дискриминация към неграмотните във форума?

Според мен, точно това правите в момента.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Най-вероятно тази "срешта" ще да е за училище.
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Аз се чувствам обидена и огОрчена от нещата, които съм принудена да чета.
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      ......
                      Чувала съм,че когато се представяш някъде е хубаво (поне от елементарно уважение) да се постараеш да звучиш/изглеждаш добре
                      Човекът даже не се е постарал да види,че има раздел за срещиНова тема -директно.Бравос!
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Нищо против, но в първия пост включително и заглавието фиксирах 7 грешки.

п.с. Трудно е на кирилица....
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 11:21.

Comment

Аз се чувствам обидена и огОрчена от нещата, които съм принудена да чета.
                          Никой не е принуден да чете, още повече пък "Чат".

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Чувала съм,че когато се представяш някъде е хубаво (поне от елементарно уважение) да се постараеш да звучиш/изглеждаш добре
                          Човекът даже не се е постарал да види,че има раздел за срещиНова тема -директно.Бравос!
                          Супер е, че си чувала.
                          Аз съм чувал, че е добре хората да се посрещнат с добро и да се насочат, а не да се усмиват още от първият пост.
                          Ако го срещнеш този човек на улицата(или на Алфа сбирка във Варна) няма да започнеш да го иронизираш в очите, нали?
                          Или, че говори на диалект?

И все пак не оставам удовлетворен от така уклончивите Ви отговори.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз отбелязах общо десет правописни и пунктуационни грешки. Повечето са много груби. Има само едно оправдание за пусналият темата, да се казва Ейнджъл, а не Ангел и да е чужденец живеещ в Смолян.
                            Спиидър, диалекта е част от езика и внася колорит в него, а това си е чиста неграмотност. Аз на такъв бих му казал, в очите, че е неграмотен.
                            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 11:32.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ако ще 5000 грешки да има, това значи ли, че нещо не е човек, или пък е злодей?

Фен ли не е?!

Изобщо, на неграмотните им се слага една щампа и те вече не са хора във форума.

Всички се подиграват с тях и даже изпъкват със знания.
                              Ами ако давате акъл пък в същият момент и вие грешите?
                              Я да си проверите постовете за грешки бързо бързо!

Сигурен съм, че на живо няма да се подигравате с човека, макар и неграмотен.

Ама тука яко лексикални бабаити

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                              X