Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде спите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

вай ^ 2

та се сетих и за Курт Юргенс, Куранага Сан и Курайма Торес ... брей то за една цена на горивото пък то "к'во" взе че стана. . .

---------------
    а сетих се Това е форума който не ми изтри темата и не ме наказа за сега - надявам се и за напред АЛФА КЛУБ ЗА ВИНАГИ.
    ОК, оглеждам се за 147

Comment

Първоначално публикувано от LadaSamara Покажи съобщение
      та се сетих и за Курт Юргенс, Куранага Сан и Курайма Торес ... брей то за една цена на горивото пък то "к'во" взе че стана. . .

---------------
      а сетих се Това е форума който не ми изтри темата и не ме наказа за сега - надявам се и за напред АЛФА КЛУБ ЗА ВИНАГИ.
      А, ми горивото няма да поевтинее, макар, че трябlа да се вдига шум за да може поне малко да се притеснят тези които са отговорни за цените, но пък на някой може да му е забавно да почете малко глупости.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Командващият на руските Военноморски сили адмирал Владимир Куроедов,Владимир Путин-настоящ премиер на страната.Сигурни ли сте ,че всички които пишем тук нямаме някакви психически отклонения ?
        То отклоненията са нещо относително
        относно списъка с реални имена-сетих се и за генерал Куропаткин, участвал е и в Руско Турската война от 1877-78

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Първоначално публикувано от LadaSamara Покажи съобщение

---------------
        А така, мани тая лада самара и си готов
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Трендът на пазара на горивата върви надолу за момента. Даже забелязах, че скъпата нафта на Еко е поевтиняла с 5-6 стотинки май
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ма 100 октана на шел са паднали с около 4 стотинки, спрямо последната седмица.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Опааа

Е да де , но от началото на темата газта от 1.33 е на 1.27 , чакам още да падне ...
              ОК, оглеждам се за 147

Comment

..та по темата:...у наше село зевзеците питата старите моми:...сама ли спа или ДОБРЕ!?
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

аз спа по корем или настрани, по гръб не мога, или хъркам ...
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                  X