Известие

Collapse
No announcement yet.

Искрени благодарности на колегата nicola 59

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искрени благодарности на колегата nicola 59

Не мога да не го кажа на всеослушание,защото човека толкова ми помагна в много специален и тежък момент.Ники се постара да намери начин да открие в Италия лекарствен продукт,който в България не се предлага, в Испания не го дават без рецепта,а в Гърция,Израел и Щатите е адски много скъп,тъй като е спрян от производство.Искам да подчертая,че не се познаваме лично,просто човека пусна обява в продава,по-точно,че Подарява разни части и след като ми ги прати,ми написа "че мога да разчитам на него за каквото и да било".От началото си помислих,че може би има в предвит за всичко което е свързано с автомобили.Незнам какво ме накара,точно него да попитам по моя въпрос.Момчето веднага ми се обади и каза ,че ще направи всичко възможно и че щом се захване с нещо го докарва до край.Естествено се зарадвах,защото имахме вече няколко неуспешни опита за закупуване от Испания и Италия.След десетки обаждания от негова страна,което ми беше много странно(за непознат човек) и неудобно(все пак разговорите са с пари),днес сутринта вече държах лекарството в ръцете си.Нямам думи с които да му се отблагодаря на тоя човек...даже и немога да повярвам,че са останли такива хора сред нас.Само той си знае (от части и аз) през какво е минал за да получим това от което имаме нужда в момента.......Благодаря ти ,Ники и дано се запознавам с повече такива хора като теб.Ти си за пример,човече.....
    Last edited by undy; d.m.y г., 20:05.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Евала !!!
    Само това мога да кажа,хората като него се броят на пръсти вече.
    Аз също съм му адски задължен от няколко месеца насам...помогна ми също за нещо което неможех да открия тук в БГ.
    Огромни благодарности и респект отново Ники !!!
    Ей това замен е истинския алфист !!!
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Здравейте момчета карате ме да се чувствам неудобно така,а и в крайна сметка ако съм успял да помогна е благодарение на други приятели.Та цялата работа се свежда до приятелство.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Браво!
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Браво!
          Браво
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Complimenti!

Comment

Евалата Ники
              Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
              Създадена, за да впечатлява

Comment

Браво.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Браво !
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Наистина Браво!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Я все още имало и такива хора ... Браво, радвам се че има сред алфистите такива хора!
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                      X