Не мога да не го кажа на всеослушание,защото човека толкова ми помагна в много специален и тежък момент.Ники се постара да намери начин да открие в Италия лекарствен продукт,който в България не се предлага, в Испания не го дават без рецепта,а в Гърция,Израел и Щатите е адски много скъп,тъй като е спрян от производство.Искам да подчертая,че не се познаваме лично,просто човека пусна обява в продава,по-точно,че Подарява разни части и след като ми ги прати,ми написа "че мога да разчитам на него за каквото и да било".От началото си помислих,че може би има в предвит за всичко което е свързано с автомобили.Незнам какво ме накара,точно него да попитам по моя въпрос.Момчето веднага ми се обади и каза ,че ще направи всичко възможно и че щом се захване с нещо го докарва до край.Естествено се зарадвах,защото имахме вече няколко неуспешни опита за закупуване от Испания и Италия.След десетки обаждания от негова страна,което ми беше много странно(за непознат човек) и неудобно(все пак разговорите са с пари),днес сутринта вече държах лекарството в ръцете си.Нямам думи с които да му се отблагодаря на тоя човек...даже и немога да повярвам,че са останли такива хора сред нас.Само той си знае (от части и аз) през какво е минал за да получим това от което имаме нужда в момента.......Благодаря ти ,Ники и дано се запознавам с повече такива хора като теб.Ти си за пример,човече.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искрени благодарности на колегата nicola 59
Collapse
X
-
Евала !!!
Само това мога да кажа,хората като него се броят на пръсти вече.
Аз също съм му адски задължен от няколко месеца насам...помогна ми също за нещо което неможех да открия тук в БГ.
Огромни благодарности и респект отново Ники !!!
Ей това замен е истинския алфист !!!Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеБраво!мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment