Известие

Collapse
No announcement yet.

велико търново среща? с монтанската алфа гта!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• велико търново среща? с монтанската алфа гта!

колеги искам да се видя с вас колеги от велико търново понеже сме отседнали в град ЕЛЕНА по случай именият ден на пеиятелката ми и в вторник ще минем през вл.търново и да се видим с вас тъкмо ще ни разведете из забележителностите в града! тука имаме нет от хотела

ако можете оставете телфони и да се свържем с вас!

моя телефон е 087 888 6389-дани

който е от град елена да званка да се видим!
    Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
    Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Коя е тази монтанска Алфа ГТА?
    Защото аз ще съм в Севлиево та мога да прескоча до Търново.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Коя е тази монтанска Алфа ГТА?
      Защото аз ще съм в Севлиево та мога да прескоча до Търново.
      Не е гта, само външната оптика е в стил гта иначе си е най-обикновен 2.0тс
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54267
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Трябваше по-иронично да го напиша
        То има ли някой във форума да не знае че не е ГТА?
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 14:57.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Трябваше по-иронично да го напиша
          То има ли някой във форума да не знае че не е ГТА?
          Отзад си пише GTA, ти па Мариане нищо не разбираш.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Отзад си пише GTA, ти па Мариане нищо не разбираш.
            Връщам си думите обратно

Comment

Във вторник към обяд ще сме във Велико Търново!

Колата е с външна пълна оптика на ГТА, моторът е 2.0. но е с подобрения по мотора.

Не познавам добре града, ако някои има желание да ни покаже някои забележителности да заповяда.

Предложете къде може да се срещнем...
              Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
              Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

вече сам си в нас никой нямаше интерес да се видим и се прибрахме минахме само през омв зада измием колата и патувахме за монтана

здраве да е

Comment

Баца, нищо лошо в това да се видиш с колеги и да те разведат насам-натам, ама кат си пльоснал в заглавието това ГТА, мноо тъпо да знаеш. Елате ми вижте ГТА-то. Ми то твойто не е ГТА, аха да е ГТА, ама за малко да е ГТА и в крайна сметка не е ГТА. Ще ти кажа, тук никой не го интересува ГТА ли си, ГТИ ли си, оптичен ли си, пластичен ли си, тунинг ли си, мунинг ли си... Тук хората гледат човешкото и отношението между колегите.
                  Ако утре пусна тема - Хора, помагайте. Закъсах с мойто софийското 8Ц, Или, елаТе мИ виЖте 8 Ц-то е бога ми, никой няма да дойде даме спаси... май...
                  Ама ако напиша - колеги, закъсах с мойта кочина 156-цата, помагайте... гарантирам ти, че и хора който не ме познават и са наблизо, ще дойдат да ми помогнат.
                  Изводите са за теб, аз мога само да ти кажа - НАЗДРАВЕ!!! И само можеш да съжеляваш, че не си се запознал с повече Алфисти. Но човек се учи от грешките си.
                  Поздрави!!!
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Колега защо не писа в правилния радел за срещи? Него го следя редовно , но тук не влизам , иначе щяхме да се запознаем С теб се разминахме събота на един мост след бирената , но бях под прикритие с друг италиански автомобил
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

е писах тук зада не ви цапам темата а аз се разминах по патя с доста алфи!
                      даже карах зад една брера любимата

няма лошо когато ходя пак ще предупредя по добре

Comment

Working...
                      X