Известие

Collapse
No announcement yet.

детето ми прецака настройките -помощ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• детето ми прецака настройките -помощ....

Става дума за настройките на форумната ми страница или там както се казва.....малката мина покрай компа, и какво натисна, кво напрай незнам,сега нямам аватари на всички участници,нямам ги червените триъгълничета(които са за дирекно отиване на последния пост),нямам бутона за нова тема(трябва от друдо място да го правя),и кой знае още колко неща нямам........моля за съдействие ...сега виждам,че и емотиконите нямат картинки.....само да ми се обясни по прост начин,че да разбера,благодаря предварително........
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Пробвай да рестартираш компа да видим дали ще има резултат.....
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Щом може такива работи твоето хлапе е готова за модератор
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

колегата писа на лично че дори няма бутон за отговор в темата
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Сигурно е натиснала долу вдясно Архив. Просто отвори на ново форума.

Comment

Недей да обвиняваш детето без причина, провери първо ,да не са те баносали модераторите
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

То ако беше баннат .... сигурно нямаше ни да може да пише ни да чете.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Недей да обвиняваш детето без причина, провери първо ,да не са те баносали модераторите
                Точно тъй -модераторите ша да съ. Измислихме нов вид бан -влизаш във форума - ма не виждаш аватарите. Ей тъй да ти е гадно. Поста ти е перфектен спам.

Ако няма какво да напишете в темата - просто не пишете!
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

да не би да е сменило лейаута на форума от настройките ?
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Ако дребното бандитче е натиснало бутона архив

Темите ще изглеждат така както на прикаченият файл

Единственото което трябва да направиш е да отвориш форума наново от тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/index.php
                    Attached Files
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Най-накрая се оправих,след като рових в гугъл и отворих тема от форума и ми излезе всичко както трябва да бъде...незнам какво става...или по-точно какво е станало....
                      пп ...към профа(да точно така ми излизаха)... този линк,като го отворя и всичко е по старомо(с проблемните неща)....както и да е,да се надявам повече да не ми се случват такива неприятности.....
                      Благодаря на всички отзовали се

....съответно си отворям бира......
                      Last edited by undy; d.m.y г., 17:48.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                      X