Известие

Collapse
No announcement yet.

Как сте кръстили колата си ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моята първо беше "Ламята Спаска" след това "Мариика" и сега последно е Алфина
    Grande Punto 1.9 Sporт
    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

моята си няма име обаче опела дето го карам понякога се казва Червеният Дракон, защото издава драконовски звуци (защото няма гърне...)
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Кака Жужа

Comment

баба лада ( на ладанката )
          Пунтамара ( на пунтарата )
          и бангията ( на алфягата )
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Самолета /понякога самолет номер 155/
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

.

моита отна4ало беше бялата лястовица,сега е "КОНКОРДА"(самолетите),тва откак беха жегите и по4на да ми залепя крака на газта.

Comment

Мойта па е "Алфок"
                156 V6 turbo

Comment

От време на време я наричам щайга,щот ме дразни и същевременно радва.Брей то тва си е чиста любов.........
                  Alfa156 Against All

Comment

BLACK PEARL........... има нещо карибско в нея
                    145 2.0 TS

Comment

Ами за сегашната използвам различни именца - Алфетка, зверчето,Машината.
                      Иначе имахме един небесно син ИЖ (автомобил) казваше се "Синята лагуна"
                      Ритмото ми се казваше"Чукача Пинко" - това защото часове след като ми я дадоха чикнах бая силно един бус като карах назад а Пинко - защото първоначално цветът му беше Розово-оранжев металик - след като се чукна с буса стана червено ритмо , ама Пинко си остана като име.А след това леко чукнах и едно дърво - пак на задна на вилата като паркирах- ама лекичко
                      И на БМВ-то му виках "Двойката" - то беше 318и - ама понеже нещо беше прецакан синхронизатора на 2-ра скорост и от там "Двойката" - всъщност прецакан за другите - аз си знаех точно на кви обороти влиза без проблем(без хъркане) и си карах повече от година така
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Скукааа Васеее, нема кво да е праи, жената вкъщи, други неудобства ............

Comment

На всяка моя кола съм слагал някво прозвище от рода на "бумар" имах няколко срещи с немската марка все 3-а серия и други подобни като на последната, един стар ситроен комби дизел му виках "караваната" щото се чуствах като пенсионер караванаджия в него ,но определено имам явен спомен от детството когато бащами караше бял вартбург 353 делукс и майками му беше измислила прякора "Бельо пушилката" бельо предполагам че заради цвета ,но пушилката смятам всички се досещате за какво става вапрос , като го караше бащами по магистралата със 100 120 и отзад оставаше бяла диря от дим ! И сега като се сетя как дигна веднъж 150 ,а на вартбурга до толкува му е килметража радост неземна брате, мале какви спомени с тая колица!!!
                          90 2.5 V6
                          Croma 1.9 multijet

Comment

Като заговорихте за вартбург се сетих, навремето имахме Трабант!!!! Бяхме го кръстили Ханс Дитрих Геншер на тогавашния премиер на ГДР
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Алфонс - Алфонсо :P
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

ТУ155... така я кръстиха другарите ми по кафе... иначе аз си й викам - балдъзата.... щото много внимание й обръщам, сякаш все се мъча да й направя добро впечатление
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X