If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече има две твърди имена по желание на новите стопани :
Hades и Hazar !
Han е третото име за едно от 4-те мъжки кученца по моя идея .Той заминава за Гърция.
Остава още едно мъжко име за кученцето което ще заминава за Истанбул ... давайте идеи.Не знам защо ама ми се иска да е нещо БЪЛГАРСКО ... дали пък да не изпратя Хан в Турция ?
Момите вече са ясни - Holly и Halla
Еми,щом ще е в Турция,може и Халил -като от турския сериял "Двама за винаги" с Каванч Татлъту
Между другото в Монтана има човек,който наистина се казва Хонда!!!
Потвърждавам,моя баща е работил навремето с неговия(бащата на Хонда).....бащата бил много запален по моторите,а сина до колкото знам , и той не е "добре с главата"...
пп: сори,че не е по темата.....а може би за най-слабичкото мъжко "Хрущял" би му отивало.....има и Х и Р....шегувам се,разбира се
Вълкът, заекът и хамстерът решили да си играят на индианци. Вълкът казал: "Трябва да си измислим индиански имена. Аз ще съм Вую." Заекът казал: "Аз пък ще съм Зую". А хамстерът казал: "Аз тогава няма да играя."
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
може и Хамбар,
Хасан си е също заплашително име...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Да не пускам същата тема ще използвам тази..-скоро ще вземам куче от породата йоркширски териер- женски ,ако може дайте идея за имена със Ч или Ш ,така трябвало да се продължи родословието.
Ако може сериозно без излишни тъпотий -кучето е за жена ми да му връзва панделки.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Да не пускам същата тема ще използвам тази..-скоро ще вземам куче от породата йоркширски териер- женски ,ако може дайте идея за имена със Ч или Ш ,така трябвало да се продължи родословието.
Ако може сериозно без излишни тъпотий -кучето е за жена ми да му връзва панделки.
Дано не го приемеш като тъпотия, но щом ще му връзвате панделка - Шуши или Чочолина.
Comment