If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М да и по магистралата от Пазарджик до Пловдив много полиция, много чудо и както се и разбра богат урожай са реализирали вътрешната сигурност- 10 катаджии в ареста......
ПаТките щеше повече да им тича, тЕхната кожа...
На всеки ъгъл са и пак гледат максимално добре да се скатаят и да са до последно "шапки невидимки". После що няма жив човек, дето да ги псува...
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
М да и по магистралата от Пазарджик до Пловдив много полиция, много чудо
Дам, дори ме спряха за превишена скорост тая Събота, за 141км/ч, посмяхме се и ме пуснаха без фиш.
Но ми дойде изненадващо предвид колко народ кара с доста над 11км над ограничението.
Няма лошо да има полицай, не знам за вас ама на мен ми омръзна от черни(сега и белите са на мода) джипове и лимузини да демонстрират, че цветовете на светофара са за простолюдието. Не че ще им направят нещо като ги спрат ама поне ще му изгубят 3-4 мин. за това че много бърза. Мен ме дразнят колите на НСО - и пълни и празни карат повече в насрещното отколкото в тяхното платно.
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
По малко от тези по пътищата - по спокойно движение......най ми е смях като кажат че лятото по пътя за морето били нафърляни допълнителни патрули да "регулират" трафика към морето........ми той пътя си е един - прав, много ми е интересно ако няма проишествие кво толкоз регулират - освен че всеки втори като ги види от разрешени 50 кмч сваля на 40, става едно красиво задръстване дето само по себе си трябва някой да го регулира - излиза че самото присъствие на полисето създава работа на тях - няма полисе - няма работа.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment