Известие

Collapse
No announcement yet.

Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.

http://dnes.dir.bg/news/gey-parad-so...d-8866937?nt=4

Днес от 16ч. ще се проведе четвъртият София Прайд парад. От общината забраниха протестното шествие на противниците на гейовете. Началният час на гей-парада е 16.00 часа на Моста на влюбените до НДК, съобщиха организаторите от Фондация "София Прайд", цитирани от БГНЕС. София Прайд е шествие за равни права на ЛГБТ хората (лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални). Прайдът е мирен протест срещу хомофобията, дискриминацията и престъпленията от омраза.

Тази година организаторите очакват над 1000 участници. "Прайдът не е демонстрация на сексуалност. Прайдът е елемент от борбата за това всяка сексуалност да може да бъде безпроблемно изразявана. Прайдът е видимата част от битката хора да не бъдат убивани, бити, обиждани, подигравани, уволнявани, гонени от вкъщи, мачкани заради това кого обичат, заявиха организаторите.

Като всяка година, прайдът ще премине при засилени мерки за сигурност - шествието ще бъде пазенo от стотици полицаи и частни охранители. С цел осигуряване на безопасността, организаторите приканват участниците преди и след шествието да се движат на групи, без да показват аксесоари с дъгата; да дойдат на Моста на влюбените до НДК между 16:00 и 16:30 часа; да не провокират или отговарят на провокации от хора, извън шествието; да не напускат шествието преди неговия официален край; и при най-малкия проблем, да се обръщат към доброволците с тениски с надпис STAFF.

В същото време противници на гейовете поискаха от общината да им разреши протестно шествие. Заместник кметът по сигурността Иван Сотиров обяви пред Дарик, че такова шествие ще бъде разрешено само, ако е на друго място и по друго време.

До момента София Прайд 2011 получи подкрепата на Посолствата на Холандия, САЩ, Белгия, Норвегия, Финландия, Великобритания, Германия, Словения, Австрия, Франция и Швейцария; Фондация Ресурсен Център "Билитис", Младежка организация "ЛГБТ Действие"; Българска Социалистическа Младеж, Георги Кадиев, кандидат за кмет на София; Amnesty International, ILGA Europe.

Поетапно спиране на движението в центъра на града ще бъде въведено във връзка с шествие, организирано от фондация „София прайд”, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Шествието, водено от камион-платформа, ще се провежда от 16.30 до 17.30 часа по маршрут: от пешеходния мост при НДК по ул. „Проф.Фритьоф Нансен”, бул. „Васил Левски”, надясно по бул.”Цар Освободител” до паметника на Съветската армия. Движението на пътните превозни средства и колите на масовия градски транспорт ще се спира поетапно в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

Е, някой посети ли събитието и от коя страна на "барикадата" беше (е)?
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

ХАхахаахха тамън съм седнал аз да уча по Съпромат и чувам няква зверска дандания от долу...слезнах да видя и....видях Само ми е чудно защо има гей парад, а няма хетеро-парад с готини мацки?? Между другото доста интересни типове вървят до парада, и явно чакат пропуск в сигурността, за да изразят мнението си върху нежните души на парадиращите със сексуалността си личности.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

гей парадиращите добра хранилка отнесоха от мен, след като Левски и Нансен бяха затворени...
      И изобщо какво парадират, и не могат ли да го правят по стария път за Бучино...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами има си гейове и ще си има.Дайте сега да трепем всеки, който е гей.Аз нито браковете им одобрявам, нито разни други искания, но пък имат право и да са си такива, без някой да ги тормози.Не трябва и да се прекалява с това разбира се.
        По соц време уж гейове нямаше, затова полицията ги преследваше.Но само да отидеш на баня-тогава имаше бани и все ще вдиш гей да щъка вътре.
        Та какво че Парцалев и Емил Димитров са били гейове?
        Сега от едната крайност сме в другата де-модно е да се размахва гейовщината, както казва П.Вучков (той не е гей, но е доста неприятен).Това ще си отмине-не е проблемът кой къде си вре пишката всъщност.
        Last edited by fred; d.m.y г., 18:52.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Да се пляскат колкото искат . . Все ми е тая
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

току що видех темата бая пустиняци от форума треееееее да отидатттт там !!!!!!!!
            имена няма да споменавам !!!!!!

като начело0 дригата
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

По скоро проблема е че им се обръща прекалено внимание, особенно медийно. Ако ги оставят на мира съм сигурен че на никой няма да пречат. И все пак на кого пречат в крайна сметка? На нас все някой ни пречи, ако не са тия, ще са циганите, политиците, полицаите .... и т.н.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                По скоро проблема е че им се обръща прекалено внимание, особенно медийно. Ако ги оставят на мира съм сигурен че на никой няма да пречат. И все пак на кого пречат в крайна сметка? На нас все някой ни пречи, ако не са тия, ще са циганите, политиците, полицаите .... и т.н.
                0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                  там сме
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    там сме
                    аууууу гъста мрежа от пидали
                    0884650778 токи4а

Comment

Защо гейовете излизат на парад?
                      - Искат да им признаят правото!
                      - Какво право?
                      - Правото да правят секс със съшия пол!
                      - Че някой забранява ли им?
                      - Ми не.
                      - Ми що тогава блокират кръстовищата и пречат на движението?
                      - Ми щот са педераси!
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Все пак по-добре е да станеш педераст отколкото висшист - по-лесно ще ти влезе нещо в гъза, отколкото в главата.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абе как ще блокират пътища тия разпробити гъзове. Да им се направи резерват и там да си блокират ако искат и анусите... Д**ба тая педерастка държава.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Все пак по-добре е да станеш педераст отколкото висшист - по-лесно ще ти влезе нещо в гъза, отколкото в главата.
                            А вярно е това
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Абе как ще блокират пътища тия разпробити гъзове. Да им се направи резерват и там да си блокират ако искат и анусите... Д**ба тая педерастка държава.
                              Това също
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                              X