Колкото повече педали,толкова повече свободни жени за нас-какво му е лошото?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКолкото повече педали,толкова повече свободни жени за нас-какво му е лошото?
Има един виц как Мечо и Зайо уловили златната рибка и тя казала, че ще им изпълни по три желания ако я пуснат.
МЕЧО: Искам всички мечки в гората да са женски
- хоп пляснала рибката ГОТОВО
ЗАЙО: Искам един бърз мотор и каска
хоп ГОТОВО
МЕЧО : Абе я по добре всички мечки в България да са женски - Хоп ГОТОВО
ЗАЙО: Искам и една раница да имам на гърба пълна с моркови - Хоп готово
МЕЧО - последно желание: Искам всички мечки в СВЕТА да са женски - хоп ГОТОВО всички мечки са женски само МЕЧО е мъжки
ЗАЙО подавайки газ на мотора и потегляйки: ИСКАМ МЕЧО ДА Е ГЕЙ - хоп Готово)))
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКолкото повече педали,толкова повече свободни жени за нас-какво му е лошото?Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеЧе има и лесбийки, дето не щат мъже - така че нещата пак се уравновесяват. Разликата е, че нещата са малко по-... филтрирани, да кажем.Аз с удоволствие ще спра да уча, за да посетя парада!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Аз пък не мога да разбера защо изобщо се занимаваме с тези персони.
Това си е една общност както всяка друга, но ми е неприятно както предполагам и на доста други хора, че медиите се занимават с тях - по-добре да бяха дали репортажи да речем от някоя от сбирките на алфистите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Добре де...не сме били толерантни, били сме с дискриминационно отношение към тези ,,хора" с някаква ориентация.Моето виждане е следното:
Хомосексуалността е вид наклонност към ,,някакъв" пол.Тези ,,хора" излизат на площада и с една дума искат да кажат, че всичко е наред с тяхната наклонност към този пол и да покажат на този който се притеснява да разкрие себе си.
Искам да попитам следното..
Аз и вие момчета, като хетеросексуални такива , защо тогава не излезем да парадираме, че сме хетеросексуални....защо не си натрапваме сексуалността...явно самите те разбират, че нещо не им е наред и искат да го натрапят....аз излизам ли по гащи на центъра и да скачам на някое техно парче и да викам ,,....вижте ме аз съм хетеросексуален..." ....не викам и нямам намерение.Редно е и тези хора като ще си изповядват сексуалността да вземат пример от нормалните хора щом се имат за такива а не да скачат мазно и да се правят ни на жени , ни на мъже.
Поздрави и дано не съм обидил някой споделям си мнението.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Малко преведен гръцки хумор.
-Кое е любимото сладко на гейовете?
-Баклавас(баклава на гръцки),защото садържа трите основни за тях неща,Back,Love и Ass.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщениеДобре де...не сме били толерантни, били сме с дискриминационно отношение към тези ,,хора" с някаква ориентация.Моето виждане е следното:
Хомосексуалността е вид наклонност към ,,някакъв" пол.Тези ,,хора" излизат на площада и с една дума искат да кажат, че всичко е наред с тяхната наклонност към този пол и да покажат на този който се притеснява да разкрие себе си.
Искам да попитам следното..
Аз и вие момчета, като хетеросексуални такива , защо тогава не излезем да парадираме, че сме хетеросексуални....защо не си натрапваме сексуалността...явно самите те разбират, че нещо не им е наред и искат да го натрапят....аз излизам ли по гащи на центъра и да скачам на някое техно парче и да викам ,,....вижте ме аз съм хетеросексуален..." ....не викам и нямам намерение.Редно е и тези хора като ще си изповядват сексуалността да вземат пример от нормалните хора щом се имат за такива а не да скачат мазно и да се правят ни на жени , ни на мъже.
Поздрави и дано не съм обидил някой споделям си мнението.Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:43.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
то тука не е било, ама хипи-парадите си бяха точно това - демонстрация на хетеро "Децата на любовта"
Ма ние не помним, щот сме малки, ма поне сме гледали "Коса"
оставете хората да се обичат и да се веселят, много хейтвате
http://www.youtube.com/watch?v=s4zTs...eature=relatedАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
оставете хората да се обичат и да се веселят, много хейтватеLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЕ точно де, закво не излязат лесбийките на един парад с музика и платформи в оскъдно облекло и да демонстрират сексуалността сиАз с удоволствие ще спра да уча, за да посетя парада!
Пък и жени имаше доволно като отидохме да видим закакво става въпросIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Е демек лесбийки
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСлед като самата природа е предопределила, тия педеруги да не могат да създават поколение, то тя самата ги е заклеймила като издънка на еволюцията, което означава, че нямат бъдеще в дългосрочен план.Last edited by fred; d.m.y г., 21:08.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеЕ точно де, закво не излязат лесбийките на един парад с музика и платформи в оскъдно облекло и да демонстрират сексуалността сиАз с удоволствие ще спра да уча, за да посетя парада!
Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
Comment