Известие

Collapse
No announcement yet.

Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе щом им харесва нека си бъркат по дупките,ама мен лично ме дразни това парадиране.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Брей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Брей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.
        И какво по- точно трябва да провокира този парад? Освен омраза друго не виждам да е провокирано.
        Lexus IS200

Comment

Не знам как е при другите, но при мен провокира отвращението.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Хомосексуални винаги са съществували и ще съществуват,нито ми пречат,нито ме дразнят..............
            Просто както писах не ми харесва показноста и парадирането,независимо поради какви причини го вършат.
            Говорим за едно явление познато от дълбока древност,поощрявано даже в някои от древните цивилизации,но това явление много често върви паралелно и с педофилството.Педофилията нормално нещо ли е?
            По въпроса за правата на хомосексуалистите,както те така и педофили,зоофили,герантофили,некрофили и прочие могат да кажат че са дискриминирани,демек трябва да дадем правото и на тях свободно да упражняват сексуалните си предпочитания?
            Защо горе изброените да се третират като изроди и а гейовете като нормални?
            Гейовете искат правото на брак и да осиновяват деца,нека се женят,но не съм съгласен че една хомосексуална двойка е подходяща за отглеждането на едно дете.
            Как ви се струва гей семейство от мъже да осинови момче?
            Проста логика,природата си е казала думата,от там натам всичко друго е аномалия,която нйкои не е длъжен да толерира.

Comment

Кайо харесвам разсъжденията ти по други теми във форума, но сега не мога да се съглася с теб. Интересно ми е как ще аргументираш твърдението си, че хомосексуалността върви редом с педофилията? Как така вкара хомосексуалността в групата на сексуалните престъпления? Не бих искал да си мисля, че смяташ хомосексуалните хора за престъпници или болни, тази теория много отдавна е научно отхвърлена.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Драги ми колега, хрантутенето на 500 хиляди мангали нон-стоп може би не се вписва в разбиранията ти за толерантност....
                Педалите хич не ми пречат, стига да не ми се ръгат пред очите.....но да парадират с педерастията си....това вече ми пречи...

A колкото до децата ти, не знам от какъв пол са, но искам да ти видя изражението, като влезеш у вас и завариш сина си, как някое пенделче го подпира отзад...
                Last edited by Satanism; d.m.y г., 16:50.
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Нещо не мога да усетя връзката между хрантутенето на мангали, гей парад и моята толерантност, но нищо ти си знаеш.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Нещо не мога да усетя връзката между хрантутенето на мангали, гей парад и моята толерантност, но нищо ти си знаеш.
                    нали не сме били толерантни....ето ти пример за толерантност отвъд необходимото...

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Примера ти е меко казано некоректен!
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Примера ти е меко казано некоректен!
                        Обоснови се...

OEM & Ventura Garage

Comment

Няма за какво, а ти ако искаш да спориш се подготви по-добре преди да напишеш нещо.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кайо харесвам разсъжденията ти по други теми във форума, но сега не мога да се съглася с теб. Интересно ми е как ще аргументираш твърдението си, че хомосексуалността върви редом с педофилията? Как така вкара хомосексуалността в групата на сексуалните престъпления? Не бих искал да си мисля, че смяташ хомосексуалните хора за престъпници или болни, тази теория много отдавна е научно отхвърлена.
                            Благодаря BLUE1!
                            Не вкарвам хомосексуалността в групата не сексуалните престъпления,просто казвам че е аномалия както и останалите изброени от мен сексуални предпочитания и питам,защо една аномалия трябва да я намираме за нормална а другите не.
                            Примери за паралелното вървене на хомосексуалност и педофилия както казах съществуват от дълбока древност по цял свят:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...80.D0.B8.D1.8F

Comment

Няма за какво, а ти ако искаш да спориш се подготви по-добре преди да напишеш нещо.
                              Какво значи няма за какво?Защитаването на думите ти не изисква някакъв специален повод...
                              При положение, че не искаш/не можеш да се обосновеш, оттук нататък тезата ти е просто няакакво подмятане, без особена стойност....

OEM & Ventura Garage

Comment

На мен ми е любопитно ако разберете ,че някой ваш познат(не чак приятел)разберете ,че е гей,някой с който общувате ежедневно,ще се променили отношението ви и дали когато го видити винаги ще си мислите, че е гей.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X