Абе щом им харесва нека си бъркат по дупките,ама мен лично ме дразни това парадиране.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.
Collapse
X
-
Брей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеБрей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.Lexus IS200
Comment
-
Хомосексуални винаги са съществували и ще съществуват,нито ми пречат,нито ме дразнят..............
Просто както писах не ми харесва показноста и парадирането,независимо поради какви причини го вършат.
Говорим за едно явление познато от дълбока древност,поощрявано даже в някои от древните цивилизации,но това явление много често върви паралелно и с педофилството.Педофилията нормално нещо ли е?
По въпроса за правата на хомосексуалистите,както те така и педофили,зоофили,герантофили,некрофили и прочие могат да кажат че са дискриминирани,демек трябва да дадем правото и на тях свободно да упражняват сексуалните си предпочитания?
Защо горе изброените да се третират като изроди и а гейовете като нормални?
Гейовете искат правото на брак и да осиновяват деца,нека се женят,но не съм съгласен че една хомосексуална двойка е подходяща за отглеждането на едно дете.
Как ви се струва гей семейство от мъже да осинови момче?
Проста логика,природата си е казала думата,от там натам всичко друго е аномалия,която нйкои не е длъжен да толерира.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Кайо харесвам разсъжденията ти по други теми във форума, но сега не мога да се съглася с теб. Интересно ми е как ще аргументираш твърдението си, че хомосексуалността върви редом с педофилията? Как така вкара хомосексуалността в групата на сексуалните престъпления? Не бих искал да си мисля, че смяташ хомосексуалните хора за престъпници или болни, тази теория много отдавна е научно отхвърлена.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеБрей, че отговорна гражданска позиция срещу гей парадите се извъди сред средите на алфистите. Я само как са ви нарушили "свещените" хетеросексуални права с дву часовият парад един ден в годината. Е друго си е всекидневният парад съпроводен с лъскави лимузини, охранителни от НСО на разни големи мъжаги с педерстки душички. Драги колеги, като ви дразнят педалите, ами не ги гледайте ! Защото ако бяхте наистина толерантни и въобще българският народ беше толерантен, нямаше да има смисъл от този парад, защото целта му е не да парадира- целта е да провокира. За тези които ще се изкушат да ме заподозрат в "левичарство" ще поясня, че съм хетеросексуален и нямам никакъв проблем с това да обясня на децата си защо двама батковци в парка се целуват.
Педалите хич не ми пречат, стига да не ми се ръгат пред очите.....но да парадират с педерастията си....това вече ми пречи...
A колкото до децата ти, не знам от какъв пол са, но искам да ти видя изражението, като влезеш у вас и завариш сина си, как някое пенделче го подпира отзад...Last edited by Satanism; d.m.y г., 16:50.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНещо не мога да усетя връзката между хрантутенето на мангали, гей парад и моята толерантност, но нищо ти си знаеш.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПримера ти е меко казано некоректен!156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеКайо харесвам разсъжденията ти по други теми във форума, но сега не мога да се съглася с теб. Интересно ми е как ще аргументираш твърдението си, че хомосексуалността върви редом с педофилията? Как така вкара хомосексуалността в групата на сексуалните престъпления? Не бих искал да си мисля, че смяташ хомосексуалните хора за престъпници или болни, тази теория много отдавна е научно отхвърлена.
Не вкарвам хомосексуалността в групата не сексуалните престъпления,просто казвам че е аномалия както и останалите изброени от мен сексуални предпочитания и питам,защо една аномалия трябва да я намираме за нормална а другите не.
Примери за паралелното вървене на хомосексуалност и педофилия както казах съществуват от дълбока древност по цял свят:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...80.D0.B8.D1.8FAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНяма за какво, а ти ако искаш да спориш се подготви по-добре преди да напишеш нещо.
При положение, че не искаш/не можеш да се обосновеш, оттук нататък тезата ти е просто няакакво подмятане, без особена стойност....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
Comment