И ефект - все същия, просто в различни степени.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София 18.06.2011 г. 16ч.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетея изказвания напомнящи на криворазбран фройдизъм за разни скрити и потиснати черти на характера ги разправяйте някъде другаде.
не желая никакъв тип сексуалност хетеро или хомо да бъде навирана в лицето ми, в това на малките деца и на който и да било
има неща, чието място за мен не е публично !
Но определено хетеросексуалността в доста хора е криворазбрана.
Сексуалността като цяло искаш или не съществува в много форми и е част от всекидневието ни и не можеш да я избегнеш.
За публичността и показността съм напълно съгласен!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеMind_Control ти колко деца имаш?Обаче първото е на път вече.. А ти удрял ли си някога твоите? 100% съм сигурен, че в даден етап са успели да де извадят от равновесие.
А това за подтиснатите желания- прекалено ги анализирате нещата- или се възбуждаш от жени или от мъже или от двете. Какво има да се мисли толкова. Аз от мъж не съм се възбуждал до сега, така че не мисля, че имам скрити желания.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:08.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз от мъж не съм се възбуждал до сега, така че не мисля, че имам скрити желания.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеДжеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А още някой забранява ли им, Джеймс?
...- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, педерасти, сър...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment