Известие

Collapse
No announcement yet.

София-Плевен 156SW+145 в пакет (кой бе)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• София-Плевен 156SW+145 в пакет (кой бе)

Днес 24.06.2011 пътувах към Плевен. Малко след магистралата се хванахме с една синя 145ца. Карахме в пакет почти през цялото време. Няколко пъти нарчно се помотвах да проверя дали умишленно ме следва. Когато зави с мене към Сторгозия вече бяха сигурен, че няма нищо случайно. Много се изкефих, да гледам алфа в огледалото през целия път. Накрая се разделихме с подсвирване и ръкомахане. Малко ме е ядат, че не се разговорихме.

Та, кой бе в 145цата?
    С какъв двигател е? Стори ми се 1.7 boxer, но много добре се набираше???
    sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Аз бешиХ, сорка че чак сега пиша. Бях писал преди това в друга тема, а докато бях в Плевен не ми даваше да пиша в форума от телефона
    Много ме узадачи с това Q2 16V отзад на багажника, а и колата хич не пушеше като се набираше че да си помисля че е дизел.

Иначе евала как изнерви ченгетата на влизане в Плевен на отбивката за Сторгозия, ако не забеляза имаше спряла патрулка и една която пред тебе отби в дясно на банкета. И понеже бях зад тебе няма да ти казвам как те "благославяха" ченгетата от патрулката. Нещо яко ги изнерви бързо преближаващият звяр в огледалото явно... Просто случката Priceless за всичко друго има MasterCard

http://vbox7.com/play:9f525b3a

Направо мехлем за очите, ченгетата посинели от яд в патрулката.

С кеф щях да слезна да полафим и да пием по едно, ама карах баба си отзад Следващият път
    145 1.7 16V Boxer

Comment

Я какво имаме тук:
      http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=25150
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Е ето де, уважил съм
        http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...postcount=2891
        145 1.7 16V Boxer

Comment

Към автора е намека, че иначе ако всеки видял някого пусне нова тема...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Към автора е намека, че иначе ако всеки видял някого пусне нова тема...
            С леко забавяне приемам забележката. Наистина е основателна. Ако някой мод/админ реши може да обедини темите.

Иначе съм с ремапнат дизел и за това не пуша . А за да освободя място за Q2 емблемката се лиших от JTD.

Не знам дали ченгетата са се изнервили, ама аз им се издразних също. Кукнали се с 15км/ч. И като ще отбиват при дружките си поне някаква светлинна сигнализация да дадат...
            sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Пусни ако искаш някой телефон на лично ако искаш като съм в Плевен да седнем да полафим в OMV-то.

П.С. То това OMV там май станало най рацерското завередени, само гоуфове GTI и бамве М-Пауер
              145 1.7 16V Boxer

Comment

Working...
              X