Известие

Collapse
No announcement yet.

дразня се вече...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дразня се вече...

..в раздел "продава" регистрирани от преди 1 час и нямат и "половин" мнение, вече са пуснали обявата си за нещо...настава няква пълна цигания....прави ми впечатление ,че все повече стават другите марки автомобили за продажба.Мился ,че не е редно......както и да е.....предлагам , нещо да се измисли,за да си остане форума само за маняци и фенове......а не ,аз му вдигам ръка,а той ме гледа насрано(незнае какво става,къ"в е тоя отсреща )....
    ...малко по- строго да се гледа на тия обяви, и примерно,ако няма юзера поне 100 мнения,да не му се пуска обявата...де да знам нещо да се направи,според мен ,няма да е зле.....какво ще кажете,колеги?
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    ..в раздел "продава" регистрирани от преди 1 час и нямат и "половин" мнение, вече са пуснали обявата си за нещо...настава няква пълна цигания....прави ми впечатление ,че все повече стават другите марки автомобили за продажба.Мился ,че не е редно......както и да е.....предлагам , нещо да се измисли,за да си остане форума само за маняци и фенове......а не ,аз му вдигам ръка,а той ме гледа насрано(незнае какво става,къ"в е тоя отсреща )....
    ...малко по- строго да се гледа на тия обяви, и примерно,ако няма юзера поне 100 мнения,да не му се пуска обявата...де да знам нещо да се направи,според мен ,няма да е зле.....какво ще кажете,колеги?
    Много спам и спамери ще ринат модовете ,ако стане така.
    Last edited by kokless; d.m.y г., 20:32.

Comment

Е аз съм всеки ден във форума от 1 година и 2-3 месеца, и като нямам 100мнения дай да не пускам обява. Това е тъпо...
      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

....казвам-примерно......или да има начин да се проследява субекта и да се прави преценка,по няколко фактора.....абе те хората знаят как се правят тия неща....
        Мисълта ми е ,че се пълни форума с глупости.....
        ..а пък мен си ме наказват примерно за два последователни поста.....а някой си ,се регистрира и веднага започва да продава..........ебаси

Comment

....казвам-примерно......или да има начин да се проследява субекта и да се прави преценка,по няколко фактора.....абе те хората знаят как се правят тия неща....
          Мисълта ми е ,че се пълни форума с глупости.....
          ..а пък мен си ме наказват примерно за два последователни поста.....а някой си ,се регистрира и веднага започва да продава..........ебаси
          тоя пък .. ама Иво ти немаш ли си други грижи и ангажименти та това те тормози ? и аз изкарах "наказание" за това, че не съобразих да посоча цена .. бързината е виновна, забравих ..

Вече може да ме наказва само оня отгоре, отдавна не съм ученик та да ме наказват. И в този ред на мисли не приемам лично и не се засягам като ме "накажат". Да се случва каквото ще .. имам 2 деца, за които да мисля . Това тука ми е един вид разнообразие, но мога и без него.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            тоя пък .. ама Иво ти немаш ли си други грижи и ангажименти та това те тормози ? и аз изкарах "наказание" за това, че не съобразих да посоча цена .. бързината е виновна, забравих ..

Вече може да ме наказва само оня отгоре, отдавна не съм ученик та да ме наказват. И в този ред на мисли не приемам лично и не се засягам като ме "накажат". Да се случва каквото ще .. имам 2 деца, за които да мисля . Това тука ми е един вид разнообразие, но мога и без него.
            И аз така мисля.
            Откакто веднъж имаше проблем с една моя обява (почти ме обяви някой за автоджамбаз)
            ми мина и желанието да пиша много-много във форума.
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

..понеже,аз разпускам тука,когато съм сам,и обичам да сърфирам в раздела-продава и затова ми правят някои неща впечатления.....и вместо да прочета нещо интересно,чета тъпанарщини и кой каква кошница продава...

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                И аз така мисля.
                Откакто веднъж имаше проблем с една моя обява (почти ме обяви някой за автоджамбаз)
                ми мина и желанието да пиша много-много във форума.
                а да бе имаше една тема дето се намесих и аз като беха написали, че от Монтана сме факири по автокражбите и преработките .. ма то тва си е комплимент и реклама един вид
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

..некои неща наистина прескачат бариерата на нервите ни,и може би затова много хора умишлено не ползват клавиатурата......колко тъжно

Comment

(почти ме обяви някой за автоджамбаз)
                    Имах предвид авто-търговец, не продавач на крадени авточасти.
                    Извинявам се за отклонението от темата...

..некои неща наистина прескачат бариерата на нервите ни,и може би затова много хора умишлено не ползват клавиатурата......колко тъжно
                    За съжаление май си прав, ама нищо не можеш да промениш.
                    Във всички автофоруми така става рано или късно.
                    Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 21:34.
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Аз не знам как точно трябва да стане, но наистина е глупаво да се обръща форума на битпазар, още повече от нови потребители, при които шанса да те запалят е 50:50. Има достатъчно други такива сайтове.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

то пък е една тема...........мисълта ми е,че хора се регистрират, с цел печалба(парична).......това ме дразни

Comment

В BMW форума никой не може да пуска обява ако има под 100 мнения във форума (без спамерските раздели) или е регистриран преди по-малко от една година! Не е лошо и тук да се въведе нещо такова. Също така трябва верността на публикуваните данни за колата да бъде доказуема (VIN при поискване), понеже в момента се боря с един мошеник дето продава BMW E36, което в най-добрия случай е произведено края на 1994 година (според мен и колегите от bmwpower е дори преди 07.1991 година), а е написал, че е 1998 година. На всичкото отгоре VIN-а на колата му не съществува (дори формата му не е същия както би трябвало да бъде), така че нищо чудно да е и с пренабити номера... Преди да крашне форума имах тема за това, която ми отне 1 час да съставя, но сега я няма, така че тук давам линк: http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=61349
                          Та, господа модератори - какво правим с такива груби опити за измама?
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

...ей го...немам думи...http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=61567

Comment

днеска па ме е яд,че ми няма обявата....а още по-тъпото е че никой нищо не ми казва....абе не съм такъв човек

Comment

Working...
                              X