If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шантава работа...пак някой е прекалил с пиенето)....каквото и да ми говорите изгубих някой цени неща...особено в ланча раздела...и в продава автомобили.... тем подобни....купува..
Шантава работа...пак някой е прекалил с пиенето)....каквото и да ми говорите изгубих някой цени неща...особено в ланча раздела...и в продава автомобили.... тем подобни....купувам в тая криза..)
Купуваш ? Колко от нея да купиш?? струва около 100 000 лева барабар с юзърите, импресиите и рекламните банери - аз досега да съм я купил ама Григор не я продава
Купуваш ? Колко от нея да купиш?? струва около 100 000 лева барабар с юзърите, импресиите и рекламните банери - аз досега да съм я купил ама Григор не я продава
)))...това е друга бира........не стваше дума за това!
Въпроса е да направиш нещо и да го задържиш..
п.п. форума ми е бил полезен за много неща....и бих желал да е така за напред.....
преди ден форума се пре..а за ден и се върна няколко дена назад във времето - това което го четеш сега съм го писал преди два дни
А аз съм робот изпратен от бъдещето и това,което четете ще бъде написано след 20 години.
Онтопик:Няколко форума вече изгоряха по подобен начин през последните седмица-две.Явно някой е решил да се позабавлява,та шефчетата да имат едно на ум.
Comment