Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колебание между няколко коли?

Колебая се между алфа ромео 145/146 дизел,хонда акорд генерация 5 англичанка чудя се между бензинките щото дизела не бил добър, както и бмв 318is,mitusbishi galant коя от тея коли е най-здрава моите най-главни колебания са че ако зема алфата тя е с евтина подръжка и дизела е икономичен и здрав мотор но от друга страна хондата също не е зле но ако и сложа газово ме е страх да не повредя двигателя аи подръжката е по скъпа.Ами чакам вашите съвети коя вози най-добре от тея изборените коли има изгодна подръжка нисък разход и е надеждна и се чупи по трудно спрямо останалите ?
    Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени

Аз..ако избирах..баварката е за предпочитане, след това 145......за англиска хонда не бих си помислил....Хонда джапан е друга бира....и то много добра...другото е жмел...като изключим мицукошито!
    п.п. това за жените го забрави!!!!...ако не ги привличаш ти!!!!...на колата не разчитай...винаги ще имаш баджанаци!
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:14.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Омешал си коли в 4 различни класа... какво искаш всъщност, купе, малък градски, среден клас?
      145/6 има возия на малък градски, допълнително втвърдена за стабилност.
      От изброените (ако не се бъркам по модела) Мицубишито трябва да вози най-добре, БМВ е най-трудна за каране ако си неопитен шофьор, хондата директно я пропускам, кола с десен волан у нас е неразумно, Алфата е най-евтина за поддръжка, изобщо искаш всичко в едно а не става.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Омешал си коли в 4 различни класа... какво искаш всъщност, купе, малък градски, среден клас?
        145/6 има возия на малък градски, допълнително втвърдена за стабилност.
        От изброените (ако не се бъркам по модела) Мицубишито трябва да вози най-добре, БМВ е най-трудна за каране ако си неопитен шофьор, хондата директно я пропускам, кола с десен волан у нас е неразумно, Алфата е най-евтина за поддръжка, изобщо искаш всичко в едно а не става.
        ами колите ще са с ляв волан иначе коя кола привлича най много жените от тея ?

Comment

Здрасти, колега! Ако си привърженик на АЛФА РОМЕО ще си вземеш АЛФА (добре си се ориентирал за дизел, особено за ЖТД), ако ли не ще вземеш тази, която е в най-добро състояние из между изброените. За англичанката просто забрави и без пари да ти я дават, кола с десна дирекция е кошмар!
          А за жените както каза колегата е просто смешно.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
          Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Киа Соренто, караш и се возиш
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колите привличат селски пръчки, жени не привличат.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                ами колите ще са с ляв волан иначе коя кола привлича най много жените от тея ?
                Това с жените се надявам, че го казваш на майтап...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Колите привличат селски пръчки, жени не привличат.
                  Опаааа, има коли които привличат мъже, жени, гейове и т.н.
                  Така наречените "пичеловки" за 3000лв. не привличат и селските пръчки даже.
                  И не забравяйте че, ключа към сърцето на една жена е ключа от нов Мерцедес кабрио
                  Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:45.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

На мен ми се струва че някой ни гледа сеира

Надявам се темата да не е сериозна.
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                      На мен ми се струва че някой ни гледа сеира

Надявам се темата да не е сериозна.
                      сорри сериозна е темата бюджета не е уточнен но да кажем би могъл да е към 7000лв примерно макс!

Comment

Вземи си голф 2 дизел-и аз съм сериозен, привлича жените особено ако е червен и двувратка
                        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

сорри сериозна е темата бюджета не е уточнен но да кажем би могъл да е към 7000лв примерно макс!
                          Я си кажи другия ник.
                          За 7к ще вземеш БМВ Е46,голема пичеловка е,ако не вярваш чети:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=2&t=257352
                          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Аз имам Фиат Мултипла, откак съм го купил жените ме скъсаха от оферти.....
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Колебая се между алфа ромео 145/146 дизел,хонда акорд генерация 5 англичанка чудя се между бензинките щото дизела не бил добър, както и бмв 318is,mitusbishi galant коя от тея коли е най-здрава моите най-главни колебания са че ако зема алфата тя е с евтина подръжка и дизела е икономичен и здрав мотор но от друга страна хондата също не е зле но ако и сложа газово ме е страх да не повредя двигателя аи подръжката е по скъпа.Ами чакам вашите съвети коя вози най-добре от тея изборените коли има изгодна подръжка нисък разход и е надеждна и се чупи по трудно спрямо останалите ?
                              Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени
                              Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                              Я си кажи другия ник.
                              За 7к ще вземеш БМВ Е46,голема пичеловка е,ако не вярваш чети:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=2&t=257352
                              Колегата ти е дал добър отговор,взимаш си БМВ,ланец,IPhone и си 6,хем кола хем жени
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                              X