Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    И това като как се връзва с изискването:
    .Ами чакам вашите съвети коя вози най-добре от тея изборените коли има изгодна подръжка нисък разход и е надеждна и се чупи по трудно спрямо останалите ?
    хондата също не е зле но ако и сложа газово ме е страх да не повредя двигателя аи подръжката е по скъпа.
    Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени

Нещо май ни взе за мезе а?
    Или очакваш да пуснеш тема - търся евтина кола пичеловка и някой да я вземе на сериозно.

Давай го по-кротко и се научи да общуваш... то си е за теб.
    Някои потребители се базикат яко с мен ти не си от тях

Comment

Виж ся болен алфисте имам iphone 4,ipad 2 и много други неща дето няма да имаш никога,и съм сигурно на половината на годините ти,тва означава че не си постигнал почти нищо в тоя живот,бил съм и с мацки по красиви и готини от приятелката ти ако изобщо имаш такава,и до ся не съм имал кола,щото вчера зех изпита за книжка,а днес ще си подавам документите,теи че не се прави на велик щото само телефона и ipada ми струват повече от колата ти.
      Колев веднага да бягаш засрамен към ъгъла!!! Момчето има "iphone 4,ipad 2" ти накъде си тръгнал а? То като се замисля май и аз нямам "iphone 4,ipad 2" та и аз трябва с теб да ходя в ъгъла. Даже тичам, че ако остана още малко тука незасрамен може да се окаже, че тия техники "iphone 4,ipad 2" струват повече от всичките ми коли взети заедно барабар с къщата.
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
        Колев веднага да бягаш засрамен към ъгъла!!! Момчето има "iphone 4,ipad 2" ти накъде си тръгнал а? То като се замисля май и аз нямам "iphone 4,ipad 2" та и аз трябва с теб да ходя в ъгъла. Даже тичам, че ако остана още малко тука незасрамен може да се окаже, че тия техники "iphone 4,ipad 2" струват повече от всичките ми коли взети заедно барабар с къщата.
        то не става въпрос за нас. важното е да уредим човека с пичеловка за добрич, ма да не го е срам да ходи с нея във варна.
        за това казвам- ако искаш да минеш евтино -астра 1,4моно с газ и варненски номер. ако искаш да си истински гъзар - бмв 318 с газ и варненски номер.
        кифлите не се кефят на италиански,френски и азиатски коли, освен ако не им ги подаряваш трябва нещо немско
        също внимавай да не си вземеш пасат,туарег или някакво комби щото ще те питат кога трябва да върнеш колата на баща си
        точка

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
          Виж ся болен алфисте имам iphone 4,ipad 2 и много други неща дето няма да имаш никога,и съм сигурно на половината на годините ти,тва означава че не си постигнал почти нищо в тоя живот,бил съм и с мацки по красиви и готини от приятелката ти ако изобщо имаш такава,и до ся не съм имал кола,щото вчера зех изпита за книжка,а днес ще си подавам документите,теи че не се прави на велик щото само телефона и ipada ми струват повече от колата ти.
          Йее Яко риспект!!! Сипи му на тоя колев, глей го че даже ipad няма А ти къвто си готин съм сигурен, че освен всички тези ай-шитни имаш поне 3 анцуга "адидас" и един официален, който цялото семейство нарича "анцуНг", седи на отделна закачалка в гардероба и всички всички се отнасят с него с особена почит. Напрао не разбирам закво ти е кола, при положение, че с тоя сетъп даже и с рикша да отидеш на мегданя сичко под 20 години ше си свали гащите за тебе. А сега ти предлагам да си земеш IGoHome 1 и да се откажеш от тази марка :*
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

Колеги айде малко по-сериозно!
            Момчето има и iphone-4 и ipad-2,вчера даже книжка е взело!
            Срам за вас(нас),немаме ни iphone-ни нито ipad-ове и караме изгнили бараки!Е те тва са велики постижения у живото!
            Момко евала ти правим!
            Само не ми стана ясно кво толкова повече правиш с тоя iphone и ipad което ние неможем да направим с нормален телефон и компютър,гсм е за говорене другото са излишни екстри,а за компютър едва ли ipadе добро решение.
            А мама и тате ли ти плащат вноските за великите постижения в живота?
            Ебаси тъпото корекомско мислене.........
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              Йее Яко риспект!!! Сипи му на тоя колев, глей го че даже ipad няма А ти къвто си готин съм сигурен, че освен всички тези ай-шитни имаш поне 3 анцуга "адидас" и един официален, който цялото семейство нарича "анцуНг", седи на отделна закачалка в гардероба и всички всички се отнасят с него с особена почит. Напрао не разбирам закво ти е кола, при положение, че с тоя сетъп даже и с рикша да отидеш на мегданя сичко под 20 години ше си свали гащите за тебе. А сега ти предлагам да си земеш IGoHome 1 и да се откажеш от тази марка :*
              Аз си харесвам алфата

Comment

Ихаааа...
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Не се ебавайте с колегата че ми е интересно къф кош ще си купи с дясна дирекция тип пИчИловка
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Стига ееееее......... вие направо го закопахте човека,може пък сериозно да пита
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                      Не се ебавайте с колегата че ми е интересно къф кош ще си купи с дясна дирекция тип пИчИловка
                      Чака да излезе първият ICar
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        Ами какъв -кабриолет примерно където като клъвне някоя мацка винаги ще се засилва да го кара.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Как така си взел шофьорска книжка бе пич? Че то нямаше ли условие да имаш поне основно образование?
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Темата е за ключ! Аман от простотия вече ...
                            sigpic
                            Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

Няма значение коя ще избереш!
                              На "пичките",след рейса-всяка кола им се струва като космически кораб!
                              Важното е да ги водиш На мола...
                              Last edited by viki; d.m.y г., 17:05.
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Вземи си Opel Calibra, все още се намират запазени екземпляри, а с остатъка от парите и правиш един здрав оптичен тунинг (силов няма нужда те жените не разбират)
                                Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Working...
                                X