Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
    не сам си плащам всичко.иначе ipada има повече възможнисто от компютър и е най-добрия таблет в света и има най-висок пазарен дял а iphone е смарт фон с над 500 000 приложения сам си прави извода за твоя колко има 10 или 1000?
    Няма смисъл да навлизам в излишни спорове и да се карам щото не ми е приятно ,иначе мога и кола за 10 000лв да си зема и нагоре но просто ще ми е първа кола и ако я потроша ще ме е яд,за тва съм преценил да отделя по малък бюджет .Иначе имам и 2 скъпи лаптопа и от там можеш да се сетиш с какво се занимавам и работя,
    Щом ги мериш по-цена лаптопите ясно ми е,въпреки че и цента показател.
    -iphone е смарт фон с над 500 000 приложения,колко от тях използваш всекидневно бре ПИЧ?
    Дефакто по данни на Aplle приложенията сан над 425 000 а не 500 000.
    Хиляди приложения има за всичките смартфони,независимо какво ОС ползват,iphone не е нищо повече от един добър смарфон със Симбиан,Уиндоус мобиле,Андроид и т.н.т
    А на моя смартфон съм сложил точно толкова приложения колкото са ми необходими.
    ipada има повече възможнисто от компютър-зависи от компютъра разбира се.
    Това че дадени продукти имат по-най и прочие дялове продажби не е доказателство че са по или най добрите продукти,Самсунг продават в САЩ за 55 дена над 3 милиона бройки от новият Галакси С,така че всичко е много относително.
    С всичките ти безсмислени технологични джади не си мисли че си открил нещо ново и че си придобили по-висок обществен статус,просто си поредното комплексирано гъзе консуматор.
    И малко по-кротко с изказванията от сорта кой какво и кога е постигнал,колко струват на някои колеги колите и колко струват твоите I-джаджи!
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 19:44.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Защо не погледнеш мотор с кош И при тях сигурно има с ляв и десен кош и може да ти свърши работа
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Като се замисля най-изгодно ще е да се намери направо мацка с кола.Няма ли желаещи дами от форума?
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Като се замисля най-изгодно ще е да се намери направо мацка с кола.Няма ли желаещи дами от форума?
          Мда бе мацка със кола,аз познавам една и със две деца ,готова е ,а момчето ще го уредим от всякъде няма му се наложи да се бъхти......!?
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Той дири кифла не мацка!!!

Comment

мАтор с кош звучи яко
              156-цата не става...ни една п*чка не ми се е залепила
              Това бмв..всеки втори мангал кара таковаЗа дефилиране на сбора в Игнатиево е перфекната кола,но иначе
              Хондата навява в мен асоциации за пластмасов леген...
              Мицубишито-ъъъ съмнявам се,че някоя пичка ще успее да произнесе името на колата...нИ става
              Сериозно,ако искаш да хващаш маНдами-вземи си 'жип
              Last edited by viki; d.m.y г., 11:51.
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Братле,имам една Голфара двойка мноо на тънкана и с пълен тунинг пакет-черни джамове,летни джанти,спортни супер рацинг педали и топка на скоростния,мн яка музика Санг с баскаса в багажника и газова.Сичкото женско ше ти е в краката.
                А като гледам кви ги пишеш тва е твойта кола,та не се колебай,докато не са те изпреварили алфистите

Comment

...еее стига бе...ся за тоя голф,ше почнем да си вадим очите.....дай го на мене....
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Мани,недей,не можеш да насмогнеш после на мацките

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                      не сам си плащам всичко.иначе ipada има повече възможнисто от компютър и е най-добрия таблет в света и има най-висок пазарен дял а iphone е смарт фон с над 500 000 приложения сам си прави извода за твоя колко има 10 или 1000?
                      Няма смисъл да навлизам в излишни спорове и да се карам щото не ми е приятно ,иначе мога и кола за 10 000лв да си зема и нагоре но просто ще ми е първа кола и ако я потроша ще ме е яд,за тва съм преценил да отделя по малък бюджет .Иначе имам и 2 скъпи лаптопа и от там можеш да се сетиш с какво се занимавам и работя,
                      Пич, ти си рай за моята работа....Имаш ли още пари, да ти кажа къде да дойдеш. Ти си златна мина за моя доход. Ще ти кажа и каква кола да си вземеш, ще ловиш мацки наред братле... Дано има повече хора като теб.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Стига се колебай, ами взимай това, което ти е по сърце.
                        Когато вземеш да правиш разни тънки сметки, може да се окаже, че сметките са ти криви.
                        Оглеждай за състоянието исканата от теб кола както всяка друга.
                        Пожелавам ти успех, карай си я с удоволствие и се грижи за нея с любов.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

на мен ена мацка ми вика "харесвам големи черни джипове"

комай вики е права !

ПП: захаресаха й и червени италиаски коли накрая де ;D
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

момчета, забравяте нещо. черен жиб пичеловка си купуваш ако само на него ще разчиташ. а човека има 2 лаптопа 2 ипада 3 ифона и още мноооо неща. т.е работата е наполовина опечена. може да си вземе един отровно зелен пистак и като вози кифлите , да им се виждат прашките. качва кифлата, а някой френд гледа отзад и ако бива работата, му съобщава по блутуут хендсфрито у каската през айфона.
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              момчета, забравяте нещо. черен жиб пичеловка си купуваш ако само на него ще разчиташ. а човека има 2 лаптопа 2 ипада 3 ифона и още мноооо неща. т.е работата е наполовина опечена. може да си вземе един отровно зелен пистак и като вози кифлите , да им се виждат прашките. качва кифлата, а някой френд гледа отзад и ако бива работата, му съобщава по блутуут хендсфрито у каската през айфона.
                              Уникаленнннннннннннн
                              Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Все пак ако питането е сериозно дали една алфа гтв или гт няма да свършат работа ? Макар че май не са за първа кола, пък и поддръжката е
                                Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Working...
                                X