Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
    Kоя от тея коли също така би привличала най-много жени
    тези коли не привличат готините мацки наи много някоя баба да качиш защото не и се ходи пеша Една Брера и ще имаш успех с мацките

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
      тези коли не привличат готините мацки наи много някоя баба да качиш защото не и се ходи пеша Една Брера и ще имаш успех с мацките
      А поне редовни абонати на сервизите ли са алфистите?

Comment

Хаха,ти намери в кой форум да го питаш тва.Кой нормален ще си признае.Зависи от модела и от задкормилното устройство.А и да се преебе нещо ще звннеш по айфона да доде айпътната помощ и да те "оправи"

Comment

Може ли някой по отворен по темата да ме светне как става свялянето на жени с коли(освен да ги прегазиш) искам да се пробвам, със 166 мисля ,че ще имам добри шансове,а пък и хлапето може да научи нещо повече.И още нещо -пич ,купи си сателитен телефон- май нямаш,че тия алфи като се счупят някъде без обхват мацката ще трябва да те бута и отиде...
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Може ли някой по отворен по темата да ме светне как става свялянето на жени с коли(освен да ги прегазиш) искам да се пробвам, със 166 мисля ,че ще имам добри шансове,а пък и хлапето може да научи нещо повече.И още нещо -пич ,купи си сателитен телефон- май нямаш,че тия алфи като се счупят някъде без обхват мацката ще трябва да те бута и отиде...
            Ааааа нестава със сателитен телефон,нямат екстри и приложения пък и повечето не са дизайнерски.
            Как го виждаш момчето с една като тухла Иридиум,най-много да вземе един TerreStar GENUS ама друго си е IPhone 4 мацките кълват яко на него.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
              За 18500км каране само Градско при какви ли не условия нито една авария, някакъв дефект и т.н. Само си карам и си свиркам! Покрай мене много хора си промениха представите за Alfa Romeo
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                виж сега, с кола се свалят само муцки. трябва да изкараш една програма с анаболи и хранителни добавки. трябва ти и черна тениска прилепнала с надпис бодибилдинг, фаит или нещо такова и шпицарки. купуваш си ключодържател на бмв. къртиш от 166 глупавите емблеми и слагаш на тяхно място такива от вентилатор. намираш бекско кафене, спираш колата на тротоара точно пред витрината и сядаш на бара така че да виждаш навън. слагаш телефона(ако имаш 2 или 3 още по добре) на масата и пуретите(и такова ти трябва) и почваш нервно да тропаш с ключовете и си поръчваш фреш на сервитьорката като и смигаш. от време на време уж случайно пускаш алармата и показно я гласиш за да привличаш внимание. повтаряш така докато ти се получи. същото като риболова е- важни са захранката, стръвта и да ти върже
                точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  виж сега, с кола се свалят само муцки. трябва да изкараш една програма с анаболи и хранителни добавки. трябва ти и черна тениска прилепнала с надпис бодибилдинг, фаит или нещо такова и шпицарки. купуваш си ключодържател на бмв. къртиш от 166 глупавите емблеми и слагаш на тяхно място такива от вентилатор. намираш бекско кафене, спираш колата на тротоара точно пред витрината и сядаш на бара така че да виждаш навън. слагаш телефона(ако имаш 2 или 3 още по добре) на масата и пуретите(и такова ти трябва) и почваш нервно да тропаш с ключовете и си поръчваш фреш на сервитьорката като и смигаш. от време на време уж случайно пускаш алармата и показно я гласиш за да привличаш внимание. повтаряш така докато ти се получи. същото като риболова е- важни са захранката, стръвта и да ти върже
                  Фантата къде я забрави?

Comment

инструкциите са готини.Фантата бяла или жълта или няма смисъл?

Comment

• Comment

• Майна,с това могат да се свалят и чужденки май.

Comment

• Е то може ли цял живот кифли?Требе и некой кроасан да се опита

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            Е то може ли цял живот кифли?Требе и некой кроасан да се опита
                            Само трее да се внимава някой от тях да не е с развален пълнеж, че после антибиотиците са скъпи
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                              Зависи и от колата и от сервиза,и най-читавата Алфа да вземеш ако идеш в неподходящият сервиз става страшно,знам го от личен опит.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Мислиш,че няколко I-тибиотици ше го съборят?

Comment

Working...
                                X