Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
    Предполагам , че каквато и да е колата ,ако се купи в комплект с противогаз кифлите ще почнат да го харесват.Проблема ще възникне като свали противогаза и го видят.
    По темета - алфа ромео брера или 159 на малко години и километри.Жените не се впечатляват от коли , а от отношението към тях-не разчитай на колата за жени , ще страдаш!
    Не е точно така.
    IMan търси кола пичеловка,това търсене е характерно за индивиди от мъжки пол с Х интелектуално ниво,на тази група индивиди отговаря група индивиди от женски пол със същото ниво на интелект,за групите и от двата пола няма значение какъв е продукта а опаковката.Дадените индивиди от мъжки пол в повечето случаи са известни с наименованията гъзари,тежкари,баровци и т.н.т. а женските най-често с наименованието пички.
    Нашият приятел едва ли има представа за смисълът на думата жена,нито е насочен към този контингент,човекът просто е в сексуална криза и си търси кола пичеловка да му реши проблемите.
    Не можем да отречем факта че ,,пичките" се вдъхновяват от дрънкулки,дрешки с лъскави надписи,телефончета и тези на по-високо ниво и от коли.Тъй като IMan е преминал виртуалното ниво на ,,пичкити" с IPhone и IPad иска да отиде на NEXT LEVEL и си търси колица.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Голф 4 tdi ама с някой от по новите двигатели .. превъзхожда повечето в пъти .. аз съм с 147 и да ви кажа имам чуството че се возя в лагерница .. голфа е къде къде класи !

Comment

• Първоначално публикувано от wonder Покажи съобщение
        Голф 4 tdi ама с някой от по новите двигатели .. превъзхожда повечето в пъти .. аз съм с 147 и да ви кажа имам чуството че се возя в лагерница .. голфа е къде къде класи !

С тоя голф единствената класа към която се отива е ето тая http://vbox7.com/play:c1d82b81 хахаха
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Голф 4 tdi ама с някой от по новите двигатели .. превъзхожда повечето в пъти .. аз съм с 147 и да ви кажа имам чуството че се возя в лагерница .. голфа е къде къде класи !
          golf 4 като се качиш в него все едно се качваш в гордостта на ГДР. грозна пластмаса и адски скучен интериор

може би сбърка форума
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            golf 4 като се качиш в него все едно се качваш в гордостта на ГДР. грозна пластмаса и адски скучен интериор

може би сбърка форума
            Аз по грозна и дървена кола от голф 4 не знам,а във сравнение със 147 си е направо безумие..!?
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
              Аз по грозна и дървена кола от голф 4 не знам,а във сравнение със 147 си е направо безумие..!?
              абсолютно
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Кво стана бе,рацер-пичеловецо,зе ли кочинка.

Comment

• Първоначално публикувано от Kondoliza Покажи съобщение
                  Кво стана бе,рацер-пичеловецо,зе ли кочинка.
                  Сигурно е WV костенурка.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    http://www.alfaromeo.bg/?go=news&p=d...ocal=1&pageId=

http://www.alfaromeo.com/com/#/model...ta-europe-2011

http://www.sdfa.ie/M6/index.php?opti...=1:latest-news

Alfa Romeo Giulietta has been awarded the prestigious Euro NCAP five-star rating and an overall score of 87/100: an extraordinary result that makes it the safest compact ever.
                    Бас ловя че даже и половината форум я няма говорим за стари и втора рака коли не за 2011

Comment

• Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                      Бас ловя че даже и половината форум я няма говорим за стари и втора рака коли не за 2011
                      Втора ръка ние им викаме независимо от марката,в повечето случаи е 3-4-5 и с върнат километраж,ама като повечето искат нов внос,евтина и с малко километри кола джамбазите как да им угодят.
                      В повечето случаи кола на старо пак независимо от марката си е късмет.
                      А по-горните линкове са просто малко добри думи за Алфа Ромео.

Comment

• абе незнам кво е дървено и кво е направено в гдр .. ама миналата седмица дадох некви луди пари за тая кошница да и сменя тампони и носачи .. и някви тампончета на задницата ,че не е истина .. и с това окачване на лада алфата си е дърво .. + тва като вдигнеш повече от 140 колата грам не е стабилна ... ако си толкова мераклия , имам голф 4 2003 година 1.9 tdi помпа дюза 131 коня .. нищо не е правено по колата .. ела се качи и врътни едно кръгче да видиш за кво става дума !

Comment

• Не разбирам защо като не харесваш алфата и ти е скъпо да я поддържаш въобще я държиш.Продай я и бъди щастлив.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Хахаха отдавна не съм поствал ама тая тема ме принуди..
                            Братле заеби го тоя избор на кола пичеловка.. За тия пари си поръчай една тайландка, хем ще ти готви и пере. Малко няма да ти се впечатли на гъзарията с йбоклуците ама кво да се прави..
                            Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                            Fiat Brava JTD

Comment

абе незнам кво е дървено и кво е направено в гдр .. ама миналата седмица дадох некви луди пари за тая кошница да и сменя тампони и носачи .. и някви тампончета на задницата ,че не е истина .. и с това окачване на лада алфата си е дърво .. + тва като вдигнеш повече от 140 колата грам не е стабилна ... ако си толкова мераклия , имам голф 4 2003 година 1.9 tdi помпа дюза 131 коня .. нищо не е правено по колата .. ела се качи и врътни едно кръгче да видиш за кво става дума !
                              Ми ако цялото окачване е за смяна как да е стабилна?

Comment

• Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщение
                                Хахаха отдавна не съм поствал ама тая тема ме принуди..
                                Братле заеби го тоя избор на кола пичеловка.. За тия пари си поръчай една тайландка, хем ще ти готви и пере. Малко няма да ти се впечатли на гъзарията с йбоклуците ама кво да се прави..
                                Да бе и после да се надутва за тунинг. Той силикона пари струва
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X